Şimdi Ara

Ergo Proxy

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
2.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anime'nin Adı: Ergo Proxy
    Diğer Adları: Ерго Прокси, Ergo
    Kategori: TV Serisi
    Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon
    Bölüm Sayısı: 23
    Yayım Tarihi: 5/2/2006 ile 12/8/2006 arası
    Firma/Stüdyo: Manglobe Inc., WOWOW, Geneon Entertainment, Inc., Asahi Production

Yapımcılar/Sanatçılar:

Yönetmen: Shukou MURASE
    Senaryo: Dai SATO
    Animasyon: Iwao TERAOKA
    Müzik: Yoshihiro IKE
    Dizayn: Naoyuki ONDA

Tanıtım:

İnsanların ve androidlerin birlikte yaşadığı ütopik bir dünyada, Romuno isimli şehirdeki katı kurallarla korunan barış ortamı, bir dizi gizemli cinayetle sarsılır. Yurttaş Danışma Kurulu'nda görevli Lil Mayer, ortağı android Iggy ile birlikte bu cinayetleri araştırmak üzere görevlendirilir.

Bu soruşturma sırasında, evinde bir mesaj görür: "Uyanış"; ve saldırıya uğrar. Bu süreçte, kendisi ve şehrin gizledikleri hakkında daha çok şey öğrenecektir.

Bölüm Listesi:

01. Awakening
    02. The Confession of a Good Citizen - Confession
    03. Maze City
    04. Futu-risk
    05. TASOGARE
    06. Domecoming
    07. re-l124c41+
    08. Shining Sign
    09. Angel`s Share
    10. Cytotropism
    11. Anamnesis
    12. Hideout
    13. Wrong Way Home
    14. Ophelia
    15. Who Wants To Be In Jeopardy!
    16. Busy Doing Nothing
    17. Terra Incognita
    18. Life After God
    19. Eternal Smile
    20. Goodbye Vincent
    21. Shampoo Planet
    22. Bilbul
    23. Deus Ex Machina

alıntı :www.anime.gen.tr

• Güzel bir anime. Ama seri ortalarda çok monoton ve sıkıc olabiliyor. Hele yarışma ile panayır bölümü tam bir kasvetti.
  • SPOİLER!!!
    bence yarışma ve panayır güzeldi, serinin eksik yanlarını farklı bir dille aktarıyordu.
    SPOİLER!!!

kage düzenledim, merak etme zaten verdiğim spoiler 2 kelimeden ibaret, kimse bişey anlamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elmedin -- 31 Temmuz 2007; 15:12:43 >
  • spoiler verin az bişi :P daha 4-5. bölümlerdeyim
  • Gerçekten çok iyi bir CyberPunk türü anime...
    Çizimleri de harika...
    Türü sevenler bayılacak...
    (Ama "yok gardaşım ben anlamam pank-punk , felsefe , insan robot ilişkileri..." derseniz izlemeyin derim....
  • benide sarmadı panayır bölümü katkısı yok değil ama
    quote:

Orjinalden alıntı: Elmedin

SPOİLER!!!
    bence yarışma ve panayır güzeldi, serinin eksik yanlarını farklı bir dille aktarıyordu.
    SPOİLER!!!

kage düzenledim, merak etme zaten verdiğim spoiler 2 kelimeden ibaret, kimse bişey anlamaz
  • uheuh bu gece izlicem sabah 5'e kadar =)

şimdi cafeye gidip az cs oynamam lazım yoksa krize girecem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    CyberGhost VPN 6 aylık ücretsiz
    10 yıl önce açıldı
    KabloNet CGN IP Havuzu
    6 yıl önce açıldı
    Fortinet SSL VPN yardımmmmmmm
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende öle yaptım gece bi başladım sabaha kadar ama ben cs oynamamıştım urban terror oynamıştım
  • ben çok önce izlemiştim bunu hala Ergo Proxy kadar güzel bir anime daha bulamadım.

Son bölüm tam bir şok , şok üstüne şok
  • Resimi çok beğendim ... indirmeye başlıyım şunu ben .. :)
  • gerçekten güzel bir anime bende daha dün bitirdim....

KageBunshinNoJutsu kızmazsan senin şu dh animefanclub resmini bebnde ekliyorum elfen lied benim favori animemdir de..
  • avi formatı için direk link var mı arkadaşlar PM den yollarsanız sevinirim
  • evet avi için bi link verseniz şöle hızlı ineninden.anıme eden den indrim dedim 5 saatte inior kapadım direk
  • Torrent kullanıyorum memnunum =)

hani bir reklam varya '' ........ gidiyorum evimi seviyorum '' .... = alışveriş mağaza ismi

'' Torrent kullanıyorum kendimi seviyorum ''
  • quote:

Orjinalden alıntı: KageBunshinNoJutsu

'' Torrent kullanıyorum kendimi seviyorum ''

İşte olay budur hacım eywallah demişim sana işini biliyon walla
  • eMule + torrent = Mutlak sonuç
  • çocukken izlemiştim, sanırım çıktığı sene veya bir sene sonra. bir daha başlayım dedim, hiçbir şey anlamamıştım ve izledikçe fark ettim ki zaten hatırlamıyormuşum da. bölümde izlemeyen de tek ben kalmışımdır herhalde. dün ilk 2 bölümünü izledim, umarım felsefe alıntıları çok dağınık değildir, derli topludur diye umuyorum şimdilik zira ona buna anlamsız göndermeler yapıp derin gözükme kaygısına girecek diye korkuyorum, tam murakami romanları havası var bu yüzden.
  • Zamanında izlemeştim ve harika bir seri.Ama hikayenin yarısını anlamadım.Tekrar izlemem lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izlenmesi gereken nadir yapimlardan

• Türünün en iyilerinden biri olmayı boşver.Direk en iyisi.Tanrı-insan ilişkisi ile insanlığın yok oluş senaryosunu bu derece iyi ve etkileyici işleyen,hikayenin parçalarını,sorular ve cevapları anlatımını belki de en iyi şekilde izleyiciye sunan bir anime.

Bazıları açık sorular kaldı dese de aslında hiçbir açık soru kalmadı.Sadece yeterince dikkatlı bakmıyorlardı.Cevapları bulmak için yeterli çabayı sarf etmiyorlardı.(Ki bunlardan biri de benim.İkinci kez izleyince aslında her sorunun bir cevabı olduğunu,gerçeğin iki cümle arasında olduğunu fark ettiğimde hemen MAL'de açıkda kalan sorular olduğu için verdiğim 9 puanı hemen 10'a çevirdim ve en sevdiğim ikinci anime oldu.)

Aslında anime yapmaya çalıştığı şeyi seride söylüyordu."Cevapları kendin bulmadıkça ne bunun değerini ne de önemini anlayamazsın."Gerçekten de doğru.Biri direk bize ana konuyu direk anlatsa belki de bu senaryonun değerini anlayamazdık.Anlamamızı sağlayan şey ise bu senaryoyu kendimiz keşfetmemiz oldu.

İzlediğim en iyi cyber-punk ve felsefik anime.Kendi türünün en iyisi.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.