Şimdi Ara

Ergenlere facebook fotografi ceksem para kazanirmiyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler canon 650d var bende fotografcilikta acemiyim ama gelistirecegim kendimi yavas yavas lens falan alicam. Simdi bu aralar paraya ihtiyacim var liseliler parayla fotograf cekiliyor falan duydum bunlar gercekmi acaba fotograflarini parayla cekebilirmiyim altina ismimi falan yazmayacagim yapanlar yaziyormus. Isteyenlere nasil ulasabilir ne sekilde yapabilirim bu olayi. Fotograf basina 5-10 tl alsam kardir benden cikan birsey yok sonucta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir ayda 300 lira kazandim ,yapilabilir. bir is bende.

• Kazanırsın,
  • Bizim burda arkadas 4.5 fotografa 40 tl ye satiyor. Cektirenlerde cok

• 2 yıldır kedi fotografım var ve kedi fotosu olarak kalacak

Kediciklerim instagram : KuzuCevirme
  • Yalnız o iş öyle değil.2 tane lazım ondan.Birini elinde tutcak öbürüyle çekicen.O canon görüncek yani.
  • Hocam bir insanin profil fotografi dslr ile cekilince ergen mi oluyor.?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SüperEspri

Yalnız o iş öyle değil.2 tane lazım ondan.Birini elinde tutcak öbürüyle çekicen.O canon görüncek yani.

Kapagini cantasini falan veririz ergene hocam atsin havasini serefsizim birkere agzina sokanini gordum kapagini

• Yengec1907 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim o zaman kolay gelsin inşallah düzgün birilerini bulursunda rahat para kazanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Just4ForMe

Hocam bir insanin profil fotografi dslr ile cekilince ergen mi oluyor.?

Hayir hocam nerden cikardiniz bu anlami anlamadim yazdiklarimi dikkatlice okuyun?

• Just4ForMe kullanıcısına yanıt
    Profil fotoğrafı güzel bir pozverip gerçekten şık duruyorsa söz yok zaten hangi mod ile nasıl çekildiği önemli ağzını burnunu büküp saçları havaya kaldıran kızlar ağzını yamultup kendilerin cool imajı veren kekolar varsa kusura bakma alayı ergen gözümde
  • Haklisiniz hocam inanin onlari hic düşünmemiştim agiz buzenler falan birde o kadar para verip auto modda kullanırlar. Yengec hocam benim bir fotografimi cek bakalim

• quote:

Haklisiniz hocam inanin onlari hic düşünmemiştim agiz buzenler falan birde o kadar para verip auto modda kullanırlar. Yengec hocam benim bir fotografimi cek bakalim

Aynen hocam autoda kullananlara bitiyorum zaten gelin buyrun ilk musterim olun siftahi sizle acalim partis arkadasim iyi ozetlemis olayi tesekkurler bende sergi acacagim bu arada zaman bulursam.

• Yapmayın anam , yapmayın kardeşim , yapmayınn.Her eline makineyi alan fotoğrafçı sanıyor kendini yapmayın.Çocuk oyuncağı değil bu iş.İşi ustalarına bırakın.Okuyun kendinizi geliştirin , başka işlerden para kazanın.Bu şekilde iş bilmeyen , eline makineyi yeni almış amatörler olarak fotoğraf çekip piyasayı da düşürmeyin.Her mesleğin bir şanı , bir ağırlığı vardır.Bırakın fotoğrafçılığı ayağa düşürmeyin.Amatörseniz amatör kalın , profesyonel olacaksanız çok çalışın bu işten para kazanacak seviyeye gelin.Amatör halinizle vasatın altında işler yapıp kendinizi de fotoğrafçılığı da rezil etmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

quote:

Haklisiniz hocam inanin onlari hic düşünmemiştim agiz buzenler falan birde o kadar para verip auto modda kullanırlar. Yengec hocam benim bir fotografimi cek bakalim

Aynen hocam autoda kullananlara bitiyorum zaten gelin buyrun ilk musterim olun siftahi sizle acalim partis arkadasim iyi ozetlemis olayi tesekkurler bende sergi acacagim bu arada zaman bulursam.

Hocam saka maka nasil musteri bulacaksiniz yani insanlar nereden anlayacaklar ilan mi vericeksiniz yoksa arkadas cevrenizden falan mi

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Yapmayın anam , yapmayın kardeşim , yapmayınn.Her eline makineyi alan fotoğrafçı sanıyor kendini yapmayın.Çocuk oyuncağı değil bu iş.İşi ustalarına bırakın.Okuyun kendinizi geliştirin , başka işlerden para kazanın.Bu şekilde iş bilmeyen , eline makineyi yeni almış amatörler olarak fotoğraf çekip piyasayı da düşürmeyin.Her mesleğin bir şanı , bir ağırlığı vardır.Bırakın fotoğrafçılığı ayağa düşürmeyin.Amatörseniz amatör kalın , profesyonel olacaksanız çok çalışın bu işten para kazanacak seviyeye gelin.Amatör halinizle vasatın altında işler yapıp kendinizi de fotoğrafçılığı da rezil etmeyin.

Kendimi fotografci falan sandigim yok amator oldugumu zaten belirttim bu yuzden ergenlerin fotograflarini cekecegim zaten prof adam ugrasirmi onlarla 5-10 lira icin. Bizde kendimizi boyle gelistirir hemde lens paramizi cikartiriz dedik. Dun hic uyumadim mesala sirf gunesin dogusunda sahil bosken vs guzel pozlar yakalamak icinki yakaladim. Fotografa cocuklugumdan beri tutkuluyum ama maddi imkanlar el vermemisti malesef. Neyse dediklerinizi bastan assagi sacma buluyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rsan-

Yapmayın anam , yapmayın kardeşim , yapmayınn.Her eline makineyi alan fotoğrafçı sanıyor kendini yapmayın.Çocuk oyuncağı değil bu iş.İşi ustalarına bırakın.Okuyun kendinizi geliştirin , başka işlerden para kazanın.Bu şekilde iş bilmeyen , eline makineyi yeni almış amatörler olarak fotoğraf çekip piyasayı da düşürmeyin.Her mesleğin bir şanı , bir ağırlığı vardır.Bırakın fotoğrafçılığı ayağa düşürmeyin.Amatörseniz amatör kalın , profesyonel olacaksanız çok çalışın bu işten para kazanacak seviyeye gelin.Amatör halinizle vasatın altında işler yapıp kendinizi de fotoğrafçılığı da rezil etmeyin.

Mehmet Turgut konuştu dağılabiliriz.

• Önce bi kendini geliştir. Fotograf hakkında bulduğun tüm makaleleri oku. Modları öğren.kompozisyon çalış. Alabiliyorsan 85mm f/1.8 al bir tane. Pişmeden yapma gözünü seveyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sorunda o hocam nerden ulasacagim nerden bulacagim. Acaba lise cikislarinda durup kizlara falan sorsammi sapik diye iceri atmasinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Yengec1907

Sorunda o hocam nerden ulasacagim nerden bulacagim. Acaba lise cikislarinda durup kizlara falan sorsammi sapik diye iceri atmasinlar

Valla hocam cogu 15 18 20 yas grubundaki insanoglu meraklidir boyle prof. fotolara makrolu falan Al dostum buldum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.