bu siteden 4 gün önce 280 TL ye bir dijital kamera siparişi verdim, aradılar 3 gün içinde kargoya verilecek dediler. Baktım mail gelmiş: "ürününüzü temin edemiyoruz, siparişinizi iptal edebilir ya da başka bir ürün ile değiştirebilirsiniz." diyorlardı. İptal edin madem temin ediyorsunuz benim vaktimi niye boşa harcıyorsunuz,birde iptal edelim mi diye mail atıyorsunuz dedim. 2 gündür 5 mail 3-4 tanede sipariş iptal formu doldurdum, müşteri hizmetlerini aradım ama hala iade etmediler. Hep aldığım cevap muhasebe bölümüne iletildi.Kredi kartımında ödeme günü geldi.
Ne yapmam gerekir ? Bankayı arasam falan iptal ettirebilir miyim ? Şifre girmedim kredi kartıyla ödeme yaparken. Şifresiz ödemeler iptal edilebiliyor muş gibi bir şey duymuştum.
Stoktan çalışmayan internet sitelerine Bu olayı zamanında idefixe yapmıştı bana.
Kredi kartından çekilen paralar genelde öyle 1-2 gün içinde gözükmüyor hesapta, "Açık provizyon" olarak banka ve ereyon arasında tutuluyor olabilir paranız(2 kez başıma geldi), mutlaka geri gelir ama bankaya bu durumu danışmakta fayda var.
eder ederde adamı süründürüler.benimde basıma geldi süründürdüler 1 ay.hepsi burada saniyesinde yalnıs duymadınız saniyesinde iade ediyor..ben biraktım o yuzden ereyonu..camur filan atmak gibi bir niyetim yok insanlar görsün herkesin gercek yüzünü..resmen dalga gecti ereyoncular benimle bugun yarın bugun yarın diye diye...
ben de ereyondan bir çok alışveriş yaptım fakat 4-5 kez tedarik edemediler ve paramı iade ettiler... fakat en son durumu bildiğim için sipariş vermeden önce telefonla arayarak ürünü tedarik edebiliyorsanız sipariş vereceğim dedim... 3 gün içinde kesinlikle tedarik ederiz dediler ve 10 gün geçmesine rağmen tedarik edemediler... ben de telefonla arayarak baya kızdım ve kesinlikle bir daha bu siteden alışveriş yapmayacağım dedim... paramı 5 gün sonra geri gönderdiler...
Ellerinde mal olduğunu doğrulamadan sipariş vermek doğru değil bu tür sitelere benimde başıma geldi benzeri olay burada paylaşmak isterim,www.converse.com.tr diye bir siteden sipariş verdimwww.asports.com.tr diye bir siteye yönlendiriyor vitrine koydukları mala inandım ve sipariş verdim o ürün elimizde yok yerine farklı bir ürün gönderelim dediler bende istemedim paramın iadesini istedim. paramı üç ay göndermediler üç ay oyaladılar üç ayın sonunda bir arkadaşıma sordum. Git şikayet et yada savcılığa dilekce ver dedi savcılığa dilekçe vermek için gittim sordum illerde tüketici mahkemesi ilçelerde tüketici hakem heyetine dilekçe vermem gerekiyor dediler ilçe de olduğum için tüketici hakem heyetine dilekçe ile başvurdum. 3 ay parayı ödemeyen ve haksız kazanç sağlayanlar bir hafta içinde paramı ödediler. Böyle durumlarda hiç müşteri hizmetleri ile filan vakit geçirmeyin insanı oyalamaktan başka bir şey yapmıyorlar direk tüketici mahkemesine hiçbir masrafı yok yeterki elinizde belgeniz olsun