Şimdi Ara

Eren Holding Sanal Çadır Açıldı (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
25
Favori
94.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler şuan evde değilim o yüzden kalan arkadaşlarla yarın ilgileniyim hala almak isterlerse.Mobilde olduğum için tek tek pm yazamıyorum.Yeni pm atanlara da vip verilmeyecektir.Bilginize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

hocam morhipoya girmediniz sanırım uzun süredir şu anda lacostenin sezon ürünleri satılıyor morhipoda... Calvin Klein'de model olarak bir azalma var ancak ben zaten iç çamaşırından başka bişey almıyorum. Lacostenin en büyük indirimi sanal çadırdır ancak geçen aylarda piyasa koşulları iyi olmamasına rağmen bu seneki sanal çadırda hiçbir şey yok. Bütün sezon ürünlerinin çoğunu ya sattılar ya da bir sonraki çadıra saklıyorlar. Ayakkabı olarak tavsiyem tommy hilfiger, fred perry ve ugg dur. Ugg özelikle türkiyede çok pahalı ancak fransadaki fiyatları gayet makul gelmişti bana...
    Geçen ay morhipodan tommy hilfiger kazak aldım kesinlikle lacosteyi bir kaç kere tokatlar...Yanlış anlaşılmasın sanal çadırdaki lacoste kazaklardan bahsediyorum. İyi modellerin 6 7 si var kötü modellerde her boy... Sitenin tasarımı güzel olmuş ancak bu sefer ürünlerde toslamışlar. Gant ın ürünleri ilerleyen günlerde stoklara eklenicektir muhakkak ama lacosteden hiç ümitli değilim...

Tommy ayakkabılardan çok çektim hocam. Mesela en son;

https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT_8gDZClcnPQjz63Pk0WClG4tnv9Lngs_ze8VAadNNPIgMSGn9aw

Modeli almıştım, siyah ve lacivert ikisi de çok kısa sürede dağıldı. Hatta siyah olan yırtılmalar oldu.

Yazlık ayakkabıları da bilakis öyle. Ayakkabı da töğbe ettim

• hocam 2 tane ürünün ayrıntılı fotoğraflarına bakmak istiyorum. eğer uygun olursanız hesabınızı atarsanız çok sevinirim. 1-2 dk'ınız alırım en fazla. atmazsanız da sorun değil zaten :)
  • Bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama her sene aynı ürünler aynı fiyatlar var artık pek eski havası yok gibi. Fiyatlar piyasaya göre gerçekten güzel ama aynı ürünleri görmekten bulantı geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bmw.

Lacoste ayakkabıları listedim arkadaşlar

Burdaki fiyatlar şimdi indirimli halleri mi hocam? Yoksa sadece modellerini?

• VİP yardımcı olabilecek arkadaşlar var mı ? Belirli olan bir ayakkabıyı alıp çıkacağım hemen 5 dk bile sürmez işim.
  • Çikizen kullanıcısına yanıt
    yine eren holdingin 500binayakkabi sitesinde sepetindeki ürün tükenebilioyordu. Hatta aldığım bir ürünü bile 14 günde temin ettiler, stoklarımızda kalmadı araştırılacak diyerek.
  • Vip yardimci olabilecek var mi

hocam gösterdiğin modelin new balance, puma ya da nike olanını almak daha mantıklı çünkü o modelin en sağlamını onlar yapıyor. Ayakkabının dağılması biraz da ayak yapısıyla alakalı mesela benim bir arkadaşım ayağı taraklı diye adidası 3 ayda pert etmişti :)
  • Avama açılınca stoklar ynilenir inşaallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakay27

hocam gösterdiğin modelin new balance, puma ya da nike olanını almak daha mantıklı çünkü o modelin en sağlamını onlar yapıyor. Ayakkabının dağılması biraz da ayak yapısıyla alakalı mesela benim bir arkadaşım ayağı taraklı diye adidası 3 ayda pert etmişti :)

Aynı sorun bende de var brader. Kralını alsam nasıl bir ayağım varsa ayakkabı 3 ay sonra çakma gibi duruyor. Şekli şemali kayıyor resmen

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    Hocam nike ayakkabıları gerçekten çok sağlam mesela air max modeli ayakkabım 2-3 yıl dayandı. Ayakkabının kalıbını bozmak değil hocam problemim, ayakkabı dağılıyor demek istediğim.

• Lacoste ayakkabı almıştım 6 ay dayanmıştı. Uzun ömürlü ayakkabılar değiller bence. Ayrıca en ucuzu 125 tl. yani pahalı

normal üyelere açılsın belki çıkar bişiler

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

Lacoste ayakkabı almıştım 6 ay dayanmıştı. Uzun ömürlü ayakkabılar değiller bence. Ayrıca en ucuzu 125 tl. yani pahalı

normal üyelere açılsın belki çıkar bişiler

Onun biraz ayak yapısı ve kullanımla alakası olduğunu düşünüyorum 3 yıl önce aldığım lacoste ayakkabım hala sapasağlam duruyor.Fiyat konusunda da 500bin ayakkabıya göre bir tık daha pahalı geldi bana da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Hocam nike ayakkabıları gerçekten çok sağlam mesela air max modeli ayakkabım 2-3 yıl dayandı. Ayakkabının kalıbını bozmak değil hocam problemim, ayakkabı dağılıyor demek istediğim.

Nike air ayakkabımı alalı belki 5 yil oluyor. Hala taş gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: MrT4ngo

quote:

Orijinalden alıntı: Çikizen

Nike air ayakkabımı alalı belki 5 yil oluyor. Hala taş gibi

Valla hocam Nike ayakkabıları gerçekten çok sağlam. Özellikle air serisi. Hem kalıbı bozulmuyor, hemde parçalanmıyor.

Hassas bir ayakkabı olan Huarache bile dayanıklı Tommy'e kıyasla.

• Vip üye nasıl olunuyor?
    Hocam bütün ayakkabıları denedim. Nike ilk önce arkadan vurur giydikçe açılır ve ayağına daha bir oturmaya başlar. Pumayı daha ilk giyişte sewersin hafif ayakkabıdır sıkmaz kuş gibi gidersin adidas desen pumanın bir tık üstüdür pumadaki konfor adidasta daha bir üst seviyelerdedir new balancenin kalıpları dardır o da nike gibi giydikçe açılır ayağına oturur ama bu ayakkabılardaki rahatlığı asla lacostede bulamazsınız çünkü lacoste giyim firmasıdır. Lacostenin gömlekleri montları trikoları poloları iyidir. Alıp senelerce kullanılabilir. Bunlar dışında Lacostenin 2000 li yılların başında yaptığı nubuk ve yüksek tabanlı ayakkabıları (chaussures) çok daha kaliteliydi. Tabiri caizse tank gibi ayakkabıydı. Ozamanlar demir armalarından kullanırlardı. Yani demem şu ki lacoste ayakkabıda kaliteyi düşürdü. Ayakkabılarda başka markalar varken lacoste en son düşünülecek markadır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lacoste ayakkabı alan kalitesine bakmıyor ki mesele timsahı olması timsahı ayakkabının altında ve dilinde olsun iddiaa ediyorum kimse almaz

• Adidas Superstar fiyatlari nasil ben bakamiyorum surekli ana ssayfaya atiyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.