Şimdi Ara

Eren Holding Sanal Çadır Açıldı (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
660
Cevap
25
Favori
94.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Buldum kendisini pm yolladım.Halledilir bir şekilde diye düşünüyorum.Allahtan adreslerini girmiş herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şifre değişmiştir.Artık kimse istemesin.Cevap verilmeyecektir.

• Hocam sistem şu şekilde işliyormuş.En son kimin adı yazılıysa faturada o yazıyor.Kendi bilgilerimi girdim.Benim onayımla alabilirler mi kargodan?@mckanrap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.ihsan -- 19 Şubat 2017; 13:46:59 >
  • a.ihsan kullanıcısına yanıt
    Eğer dediğiniz gibiyse sizin onayınız ile alabilirler kargodan

• Bmw. kullanıcısına yanıt
    Lacoste'u ayakkabı olarak pek önermem arkadaşlar. Çok rahat değiller. Sağlamlığı da sorgulanabilir. Sağlamlık istiyorsanız Camper (Pelotas modeli), rahatlık istiyorsanız Skechers'ı tercih edin. Camper hiçbir yerde indirime girmez ama Boyner.com'da 500 TL üzeri 125 TL indirim çeki alabilirsiniz. Skechers'ı da burdan almayın. amazon.com ve amazon.de'yi takip edin. Kargo dahil 36-37 $'a amazon.com'dan Skechers 16-17 € fiyatlara kargo ücretsiz amazon.de'den ayakkabılar aldık.
  • mckanrap M kullanıcısına yanıt
    Birkaç kargo Ersun Kırveli adına kalanları benim adıma gidicek.Ersun Kırveliye de pm attım,o kargolarla da o ilgilenir diye umuyorum.

• a.ihsan kullanıcısına yanıt
    Hocam herkes adresinden alırsa sıkıntı olmaz sadece mesela sizin adınızı söylediklerinde kendisi evde yok desinler ben alayım kargoyu desinler ama şubeden kimse alamaz siz yardımcı olmadığınız sürece

• mckanrap M kullanıcısına yanıt
    Tamamdır hocam teşekkürler.Alan arkadaşları bulup uyarayım tek tek.

• ad soyad telefon konusunu sıkıntı yapmayın sorun olmaz tecrübeyle sabittir.
  • Beyler ayakkabıyı aldım ama bağcıklar çok uzun kaldı napmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackAvrupa -- 19 Şubat 2017; 16:11:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airmax var mı indirimde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • burakay27 kullanıcısına yanıt
    İnşallah dediğiniz gibi olur hocam.
  • JackAvrupa J kullanıcısına yanıt
    :DDDDDDDD
    ALLAH'im Vauban.. Kardesim simdiden gecmis olsun, 3 ay sonra pert. :D Gozunu seviyim her gun giyme o ayakkabiyi. Haftada 2 gun giy maximum :)))
  • Bir gün girdiğiniz ayakkabıyı 2 gün dinl3ndirir iseniz ömrü uzar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabriaga

Lacoste'u ayakkabı olarak pek önermem arkadaşlar. Çok rahat değiller. Sağlamlığı da sorgulanabilir. Sağlamlık istiyorsanız Camper (Pelotas modeli), rahatlık istiyorsanız Skechers'ı tercih edin. Camper hiçbir yerde indirime girmez ama Boyner.com'da 500 TL üzeri 125 TL indirim çeki alabilirsiniz. Skechers'ı da burdan almayın. amazon.com ve amazon.de'yi takip edin. Kargo dahil 36-37 $'a amazon.com'dan Skechers 16-17 € fiyatlara kargo ücretsiz amazon.de'den ayakkabılar aldık.

Skechers ın camper pelotas gibi günlük giyime uygun ayakkabası olsa keşke. geneli spor

• yeni ürünler eklemişler ama onlarda çöp ve beden yine tek beden kalmış görünüyor belli oldu bu çadır tamamen çöp çıktı
  • Ayakkabı tavsiyesinde bulunacak olan var mı ?
  • Çadır çökmüş açılışa 1 hafta 6 gün... Server Error in '/' Application.
  • MrT4ngo kullanıcısına yanıt
    Aynen katılıyorum. Ama bazı modelleri kanvas pantalonda çok sırıtmıyor. Mesela linkteki modeli kargo 'dahil 36 $'a almıştım. Ama Camper'ın Pelotas modeli de maalesef yazın giyilmiyor. Bu sene Xlite modelini aldım. Umarım Pelotas gibi uzun ömürlü olur o da.https://www.amazon.com/gp/product/B012A4E6T4/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabriaga -- 20 Şubat 2017; 0:41:59 >
  • Çöp çöp çöp

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.