Şimdi Ara

Eren Holding Sanal Çadır Açıldı (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
660
Cevap
25
Favori
94.032
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler alacağınız ürünü kesinleştirip gelin.Sitede dolaşmanız için vermiyorum hesabı.15 dakikada hallolsun en geç.Geri iade ile de uğraşmak istemiyorum bilginiz olsun.
  • a.ihsan kullanıcısına yanıt
    Hocam benimkiler hazır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ihsan

Beyler alacağınız ürünü kesinleştirip gelin.Sitede dolaşmanız için vermiyorum hesabı.15 dakikada hallolsun en geç.Geri iade ile de uğraşmak istemiyorum bilginiz olsun.

Hocam sıra bende idi bekliyorum çok pm var ise araya karışmış olabilir diye buradan yazdım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni üyeler de mesaj atıyor sıkıntı çıkar mı bu konuda.Bir arkadaşa verdim sorun çıkmadı alışverişini yaptı ama sıkıntı çıkma ihtimali varmı.Bilgilendirirseniz sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: a.ihsan

Beyler rica ediyorum sadece alacaklar yazsın.Bakıp çıkıcak olanlar meşgul etmesin gerçekten alacaklar mağdur oluyor.

hocam siraya beni de alabilir misin?

• fuatturkrap F kullanıcısına yanıt
    Aldım hocam
  • Arkadaslar, bu sanalçadır tamamen hayal kirikligi. Bu donem yillardir gordugum en kotu cadir, acik ara. Ne beden var, ne urun cesidi var. Hep eski urunler. 2 gun sonra normal uyelere acildiginda mi guncelleme yapacaklar acaba, bilmiyorum. Beden yok, cesit yok, fiyatlar pahali bir onceki cadirlara gore. Genelde zaten sonbahar'da ki çadır daha iyi oluyor, yukarida da belirtmiştim. Ona göre düşünün arkadaşlar.
  • yorumlardan gordugum su an alicilarin kaymak kismini aliyor eren holding.elde ki satilmayanlari kakalayinca asil urunleri surecekler..
  • Vipler sayfa paylasabilirmi?? Fiyatlar hakkinda bilgi edinmis oluruz

• vip üyelik ile yardımcı olacak arkadaş varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UssuzAdam

Arkadaşlar ürünlere bakmak için vip olmanıza gerek yok. Tüm Markalara tıklayın Markayı seçin fazla filtreleme yapmadan ürünlere bakabiliyorsunuz. Hata mı verdi gidin giyim ayakkabı aksesuar kategorilerine tıklayın ordan çok çok az filtreleme yaparak deneyin illaki açılıyor bir şekilde.

Bir okuyun arkadaşlar. Sonra ürünlerin resmini istersiniz

• Vip üyelikte yardımcı olacak var mı 1 ayakkabı almak istiyorum
  • VIP üyelik verebilecek var mı? 1 ayakkabı alıcamda
  • Bu sanal çadır en kötü sanal çadır diyebilirim gözüme hoş gelen hiçbir şey yok ve fiyatlar yükselmiş... Morhipo bu konuda favorim kesinlikle... Adamlar sattıkları ürünün arkasında. Arkadaşlar lacostenin ayakkabılarını alacaksanız iki kere düşünün öle haftanın hergünü giyeceğiniz bir ayakkabı değildir, nazik ayakkabılardır. Hele o concourslar falan aman diyim. Arabanız varsa dışarıyla fazla ilginiz olmayacaksa (dağ taş bayır otobüs vapur metrobüs) ya da cafe avm yürüyüş parkurları sahil şeritleri gibi yerlerde takılıyorsanız alın. Ciddi ciddi söylüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakay27 -- 17 Şubat 2017; 20:8:44 >
  • Halihazırda mesaj atanlar dışında vip üyeliği veremicem.Rica ederim yeni mesaj gelmesin.Çok yorucu oldu zaten
  • Alınacak düzgün ürünlerin nerdeyse hepsi bitmiş.

Sizce stok yenilenme ihtimali için sabırlı olmak lazım mı?

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    Lacoste sezon urunlerini satmiyor artik Morhipo bir suredir. Anlasmalarda sıkıntı var sanırım. Artık Calvin Klein'i da Boyner ithal ediyor. Ve soyle birsey de var, Lacoste'un fiyat politikasi sabittir. %25 indirime girer sezonda, extra %10 ozel musterilere verirler shop.lacoste.com.tr uzerinden. Haricinde sezon sonu urun occasion'a düşer, %35-45 arasi indirime girer maximum.
    6 ay da bir olan cadir'da da %40-70 arasinda olur.
    Ayakkabi konusuna gelirsek, Lacoste ayakkabiyi is olsun diye yapiyor. Ne satarsam o kâr'dir diyor, cunku ayakkabilari cok ama cok kotu ve dayaniksiz. Daha onceden kullandim, 3 cift, 3 u de bitik. Az uz da degil fiyatlari. O paralara biraz daha koyup Calvin Klein, Armani almak daha mantikli veya trendyol indirimlerinden guardiani vs.
    Dediginiz gibi, yukarida 2 kez yazdim, hayatimda gordugum en kotu cadir bu cadir. Bir umut 2 gun sonra normal kullanicilar icin acilacak cadir'da umarim stok yenilerler, yoksa milletin pek birsey alacagini sanmiyorum. Alacaksaniz da triko felan alin.

• bu ne saçma sapan site yav, arama yapılmıyor iki kere gösteriyor sonra ana sayfaya atıyor
  • Rodimus01 kullanıcısına yanıt
    hocam morhipoya girmediniz sanırım uzun süredir şu anda lacostenin sezon ürünleri satılıyor morhipoda... Calvin Klein'de model olarak bir azalma var ancak ben zaten iç çamaşırından başka bişey almıyorum. Lacostenin en büyük indirimi sanal çadırdır ancak geçen aylarda piyasa koşulları iyi olmamasına rağmen bu seneki sanal çadırda hiçbir şey yok. Bütün sezon ürünlerinin çoğunu ya sattılar ya da bir sonraki çadıra saklıyorlar. Ayakkabı olarak tavsiyem tommy hilfiger, fred perry ve ugg dur. Ugg özelikle türkiyede çok pahalı ancak fransadaki fiyatları gayet makul gelmişti bana...
    Geçen ay morhipodan tommy hilfiger kazak aldım kesinlikle lacosteyi bir kaç kere tokatlar...Yanlış anlaşılmasın sanal çadırdaki lacoste kazaklardan bahsediyorum. İyi modellerin 6 7 si var kötü modellerde her boy... Sitenin tasarımı güzel olmuş ancak bu sefer ürünlerde toslamışlar. Gant ın ürünleri ilerleyen günlerde stoklara eklenicektir muhakkak ama lacosteden hiç ümitli değilim...

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    Lacoste'un uzun suredir yoktu sezon urunleri morhipo'da demekki tekrardan eklemisler. Yoksa ben surekli takip eden birisiyim. Fred ve Tommy Lacoste'dan 1 tik daha iyi ayakkabi konusunda. Ama yeterli degiller. Lacoste'un yun kazaklari basarili ve mont'larida iyi yalan yok.
    Tommy ve Fred Perry de bana gore kalite olarak üstünde Lacoste'un. Ama bazi ürünlerde gecerli bu.
    Ben zaten gomlek, arada polo tshirt, bir de arada sirada mont olarak tercih ediyorum Lacoste'u. Corap vs.
    Haricinde Jeanslab , outset den Diesel, armani,
    Brandy's den, CK, EA7 , Bu arada CK'i sadece ic camasiri olarak gormeyin. Raf Simons gibi bir designer'i kattilar bunyelerine.
    Bilstore'dan Fred Perry,
    Tercih ediyorum. Bu arada alisveris dusunen arkadaslar, Calvin klein %40 indirimde, bir degerlendirin derim. Brandys'de.
    Fred Perry'lerde de %50 indirim var bilstore'da.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.