Şimdi Ara

EREN HOLDİNG İNDİRİM GÜNLERÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
4.048
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar forumdan bir arkadaş orda yetkili bugün açıldı sanırım bize geç mesaj atacaklar suan yaglı müşterileri topluyorlar ama gidersek kapıdan çevirme gibi bir lüksleride yokmuş haber edeyim dedim

Genelde Lacoste gömlek 95 Lira Tişörtler 50 tl Polo yakalar 90 95 tl falan düşüyor

• Fason üretim ürünler, aradığınızı bulamazsınız fakat gençseniz ve kız arkadaşınız varsa orada güzel burberry çizmeler oluyor.

250 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 25 Mart 2013; 19:00:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

Fason üretim ürünler, aradığınızı bulamazsınız fakat gençseniz ve kız arkadaşınız varsa orada güzel burberry çizmeler oluyor.

250 TL

Hocam fason dedigin turkiyede üretiliyor 2 sene önce aldım tişörtü hala giyiyorum ne renk solması oldu ne başka birşey oldu

Not : Kız arkadaşım olsa asla oraya götürmem.Kadın ile alışverişe cıkılmaz hocam naptın sen

Nasıl kazanıldıgını bilmiyorlar herşyi istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byjovii -- 25 Mart 2013; 19:06:56 >

• Bir de link vereydiniz dadından yenmeyebilirmiş
    (GünlerÜ neyyyy laa??**)
  • quote:

Orijinalden alıntı: scrotumcan

Bir de link vereydiniz dadından yenmeyebilirmiş
    (GünlerÜ neyyyy laa??**)

Normalde bugün açıldı ama herkese Söylemiyorlar yaglı müşterileri çagırıyorlar 2 veya 3 hafta sürüyor Ben yarın bi gidip bakarım size durumu söylerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kamil Koç %20 indirim kodu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.