Şimdi Ara

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.407
Cevap
44
Favori
108.830
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://www.500binayakkabi.com/Product/Product?uk=151417C&rk=100

bu ayakkabının 43ünü alıp beğenmeyen, ayağına olmayan vs. kısaca iade edecek olandan alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsilver

Replica (orjinal olmayan) ürünleri piyasadan toplattıran firmalar sizce bu ürünleri ne yapıyorlar?

a) Yakıyorlar
    b) Afrika'daki fakir ülkelere bağışlıyorlar
    c) Böyle indirim siteleri üzerinden piyasaya sunuyorlar

Uzun zamandır bu sorunun cevabını merak ediyorum. Bence sizde düşünün...

Peki bu ürünlere nasıl fatura kesebiliyorlar? Ben bu kısmı anlayamıyorum?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Replica (orjinal olmayan) ürünleri piyasadan toplattıran firmalar sizce bu ürünleri ne yapıyorlar?

a) Yakıyorlar

piyasadan ürünleri firmalar toplatmaz emniyet güçleri toplar.

kayıt altına alınan ürünler emniyet depolarına kaldırılır sosyal sorumluluk projelerinde kullanılabilecek olanlar kullanılır kullanılamayacak olanlar çeşitli yöntemlerle imha edilir.

sendede bende olandan var sende biraz düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

289 luk kayano mu aldın dostum ?

Yok dostum koşu olarak gt1000-3 aldım günlük olarak laci süet kayano trainer evo aldım gelenden memnunum orjinal ürün koşu olanı daha önce kullanmıştım çok memnundum asicsten şaşmamak lazım koşuda.
  • Orhun kullanıcısına yanıt
    Nasıl rahat mı ? Memnun musunuz . Ne halde şuanda ayakkabı ? Mümkünse resim atabilir misiniz ? Merak ettim ne halde olduğunu.
  • torquehp kullanıcısına yanıt
    Gel lyte V diye sattılar. Shaw runner çıktı.

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı

Eren Holding 500Bin ayakkabı fırsatı yanındaki eski waterproof kinetix daha iyi duruyor. Uç browser saçma sapan resimleri eklemiş.

Nike 179 luk airmax 9 numara sipariş vermiştim. 9 - 40.5 geldi. İade edeceğim. Aklınızda bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhalif13 -- 13 Aralık 2016; 23:48:02 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• torquehp kullanıcısına yanıt
    Rahat ve memnunum, tabi daha rahat ayakkabıları oldu. Ayakkabı şu an sıfıra çok yakın çünkü çok giymedim, sadece yazın giydim.
  • Geçen ay 300 liraya son anda almaktan vazgeçtiğim ayakkabıyı 170e buradan aldım.Popülerde görmesem haberim olmazdı,takipteyim artık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    Usta siyah olanda var ama beğenmedin galiba onu.

• 1 tane daha alasım var ama çok çeşit var kararsız kaldım

• quote:

a) Yakıyorlar

Hocam baktığım bir Lacoste modelinde timsahın ayakkabıyı büyütüp bakınca normalden baya farklı görünüyordu.Bende ayakkabıları alan arkadaslardan birinin bu ayakkabılar orijinal değil diyeceği zamanı bekliyorum.

• kızıl ay K kullanıcısına yanıt
    Siyah ayakkabıları genel olarak itici buluyorum, beyaz olan baya hoşuma gitti ama şansımıza numarası yok
  • __By_CiN_oO__ kullanıcısına yanıt
    http://www.erenholding.com.tr/tr/sektorler/tekstil/devanlay-eren

• quote:

Orijinalden alıntı: CnnRose

http://www.erenholding.com.tr/tr/sektorler/tekstil/devanlay-eren

Benim gördüğüm model o zaman Çorlu'da yapılmış =))

• Beyler size gelen ayakkabıları bilmem ama benim nike airmax %90 sahte gözüküyor eşim teslim aldı ben yurt dışındayım şuan ama resimlerden anladığım kadarıyla sahte ürün
  • FakirHerif kullanıcısına yanıt
    Hocam zaten bu converselerin modası geçti bence o fiyata çok daha iyilerini alırsınız hem kaykay ayakkabısı o tabanı çok serttir onun öyle esnemez hiç siz bilirsiniz yine de.

• quote:

Orijinalden alıntı: Orhun

Sivri burun yok ama oxford var ve 43. Klasik ayakkabılarda 42-43.5 numaralarda dolaşıyorum, 42 çok nadir. 43.5'ta aslında 43 oluyor ama bazı firmalar bu şekilde kullanıp 43 numarayı es geçiyor, asics'te olduğu gibi.

Merhaba. Sitede İngiliz ölçüleri verilmiş. Ben de sizin ölçülerde giyiyorum. Ayakkabınız 9 numara mı 9,5 mu ? Bir de malzemesi nasıl dayanıklı mı ? Ben hep ayakkabıyı serçe parmağın yan kısmından yırtarım. Deri çok önce gözüktü. Son olarak rahat mı ? Gel demiş de.
  • bnmoc B kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Bence US şeklinde ama çok amatörce yürütülen bir operasyonları var ve kesin konuşmak çok zor. Benim ayakkabıda UK numara yok. US 9.5, 27.5 cm, 43.5 şeklinde.

Deri kalın değil ama iç tarafta astar var zaten. Bu astarda da inceden sünger var. Ayakkabı biraz özen ister, hor kullanmaya gelmez. Bence kolay kolay yırtılma olmaz normal kullanımda. Ayakkabı rahat ama tam olarak gel değil. Evet topukta var ama üst seviye bir asics gel değil. Daha çok 300-400 liralık koşu ayakkabılarında var tam anlamıyla. Zaten benim için bir anlamı yok günlük kullandığım için. Ayrıca gel rahatlıktan çok koşu sırasında oluşan darbeyi azaltmak için var. Yürüyüşte koşu kadar etili olmaz zaten.
  • Kargo numarası bulunamadı diyor kargo takip deyince.
    Bu şekilde olup kargosu teslim edilen oldu mu?

• Benim 6 aralıkta sipariş ettiğim ayakkabıları 13 aralıkta elime ulaştı.bu durumun böyle olacağını burada yazan arkadaşlardan bildiğim için ayakkabıya da acil ihtiyacım olmadığından beklemeyi göze almıştım,fiyatlar uygun malum..Lacoste aldım ben 3 adet 3ü de orjinal ve tam ayak numarama göre.sizin de aceleniz yoksa beklerim 10-15 gün zaten yazlık ayakkabı giyemem bu havada diyorsanız tavsiye ederim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlgkts -- 14 Aralık 2016; 10:31:50 >
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.