Şimdi Ara

EREN DERDİYOK'DA BİZİM DERTLERİMİZ NOLCAK..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Resmen ibretlik bir durumdayız.Şampiyonlar liginde tarihimizin en kolay kuralarından birini çekmişiz ama takımda santrafor adı altında 1(bir) kişi var oda evlere şenlik.

Yahu bu Eren Derdiyok kaç sezondur bizim takımda ama bir maçını söyleyin hatırlatın bana arkadaşlar,adam ne top oynadı be helal olsun dedirtecek.Yok abi hatırlamıyorum...

Ve biz bu adamla şampiyonlar ligine gidiyoruz.Allah seni bildiği gibi yapsın başkan.

Valla takımda stoper olsa adam gibi oda yok maalesef,Maicon bu Eren den daha iyi santrafor oynamazsa ben birşey bilmiyorum.

• beniM anlamadığım nokta bu adam 90 dakika neden sahada kalıyor.
  • Hava topuna çıkamaz, çıksa da alamaz. Defansı rahatsız edemez, pres yapamaz, çalım atamaz, şut çekemez, kafa vuruşu zaten sıfır.

Hiçbir vasfı yok kelin.
  • İyi röveşata çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eren'i destekleyeceğim diyorum ama hiç ışık yok be birader..
  • Geldiği gün Burak Yılmaz'dan kurtulduk diye sevinenler vardı forum'da insanlar bir öyle bir böyle anlamıyorum şuan eldeki tek forvet bu kötü olabilir formsuz olabilir ama bu durum içindeyken destek çıkmak lazım zaten sene sonu sözleşmesi bitiyor istediğiniz kadar Eren kötü diyin niye forvet gelmedi diyin yapacak birşey yok Ocak ayına kadar beklemek zorundayız.
  • Geçen yıl 6 gol atan Tolga daha fazla katkı verdi herhalde. Adam topu her ayağına aldığında kendini yerde buluyor. En ufak darbede yere düşüyor. Cidden enteresan. Artık top Eren'in ayağına gelince biliyoruz ki pozisyon hiç oldu.

Bu arada Onyekuru'nun kendini pas konusunda geliştirmesi lazım. Geçen maçta en az 5-6 kontra atak pozisyonunda verdiği saçma paslar yüzünden pozisyonlar mahvoldu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Millette ne umut var be
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu takımın santraforu Henry Onyekuru olmalı. Eren e destek olsak ne olacak ? Adam bu daha fazlası yok.

Henry forvette daha etkili olur. Biz zaten yerden oynuyoruz. Henry hızlı bir oyuncu çalım var şut var. Daha ne olsun ?
  • Ve bu kadar çöp oğlu çöp bir adamı kadroda görüyoruz her maç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben suçu futbolcularda bulmuyorum arkadaş . Eren Derdiyok dediğin adama dönemin yöneticileri 2.5 m euro yıllık ücret verdiler adamda kabul etti . Bu adamın çapı belli , oynayacağı top belli , maximum 15 gol atabilecek bir forvet olduğu belli . Bu adamlara bu paralar teklif edildi onlarda imzaladı ben olsam bende imzalarım herkeste imzalar .
    Mesela Tarık çamdal , 1.5 eurodan fazla alıyor . Bu parayı verenler , Galatasaray'a ihanet edenler düşünsün arkadaş . Bu adamın oynayacağı top zaten belliydi . Tarık çamdal'dan gidip Eboue performansı alacaklarını sandılar o akıllı yöneticiler . Her neyse yani demek istediğim şey futbolcular sonuna kadar haklılar . Bugün Tarık Çamdal gitmiyor , adam sözleşmesini sonuna kadar kullanacak haklı olarak sen buna bu parayı taahhüt etmişsen o da onu bir güzel yer . Kimsede bişey diyemez .
    Galatasaray'ımıza ihanet eden yöneticilerde arayın suçu . Bu klüpler senelerdir soyuluyor . Bu futbolcuların çoğundan bişey gelmeyeceğini herkes biliyordu hep bi macera arıyor bizim yöneticilerimiz .
    Şunu da eklemek lazım şuanki yönetimin suçu günahı yok . Adamlar bu kadar basiretsiz futbolcuların , bu kadar yüksek ücretlerini ödemekten yeni transferler yapamadılar . Geçmişte bu akıl almaz transferler yapılmasa finansal fair play uygulaması klübümüze gelmeyebilirdi .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nartive -- 4 Eylül 2018; 16:58:40 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.