Şimdi Ara

Erdoğandan, Şener Eruygur'a 'Kes Lan''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• O günlerde övünerek anlatıyorlardı yüzleri kızarıyor mu acaba ?
  • cevap basit kandırıldık hiçte yüzleri kızarmıyor
  • Bir söz vardır askerine düşman olan diye başlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Festen

O günlerde övünerek anlatıyorlardı yüzleri kızarıyor mu acaba ?

akp de yüz kızarma gibi bir durum yok...
  • Aynı şeyleri bugün İlker Başbuğ'da söyledi Erdoğan'ı bizzat cemaat ile ilgili olarak uyardım dedi.. bunları çok büyütüyorsun demiş..

Ahmet Zeki Üçok 600 kişinin listesini vermiş niye bir şey yapılmamış? ha yapıldı doğru ya Ahmet Zeki Üçok tutuklanmıştı

Balyoz ve ergenekonda tutuklanan subayların alayı aynı şeyleri söyledi cemaat adamları ile ilgili ne yaptılar? doğru onları da hapise attılar, cami bombalayacaklardı...

Arkadaş onu dinleme bunu dinleme her şeyi kafana göre yap, dindar diye adamlara güven sonra bu işin ceremesini halk çeksin yeter arkadaş bu kaçıncı ya... orada kandırılır, burada kandırıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Anlatan kişi,bu rezilliği öyle bir anlatıyor ki,zannedersin kahramancasına bir olay yaşanmış gibi, rezil herifler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 7 Kasım 2016; 16:7:2 >
  • Fetonun ışık evlerinden beri gelmeyen akpliler nerede konuda neden yoklar?
  • Ama olur mu kandırıldılar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp ve akpliler Allah a nasil hesap verecek? Bunca insanin hakkini yediniz, cok vebal aldiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aeeb12

Anlatan kişi,bu rezilliği öyle bir anlatıyor ki,zannedersin kahramancasına bir olay yaşanmış gibi, rezil herifler.

anlatan kişi provakatör sen duydunmu bunu receptayyip erdoğandan hiç mgk toplantıları gizli toplantı devlet adamlığı gereği gizli tutmakta gerekir bu gizli toplantıyı sızdıran yargılanır cünkü casusta olabilir başka bilgiyi düşmana iletmediği nerden belli
  • Tayyip Tayyip.
    Senin köklerin cemaatle hiç bir zaman barışık olmamışken sen ne diye bunlara bu kadar yüz verdin..

Şahsen ben affetmedim ve son 2 dönem senin partine oy vermedim. Bundan sonraki duruma da bakıcaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumu -- 7 Kasım 2016; 16:48:46 >
  • haydarkarapuar kullanıcısına yanıt
    Tabi canım,madem provakatör kendi kanallarında çıkartmış,bütün hesapları dolar ile kaynayan şakşakcı ile gülerek anlatıyor.Hiç söyler mi,hiç argo konuşur mu ? Hiç terbiyesizlik yapar mı ?Şehitlere kelle der mi ?Ülkenin kurucusuna ayyaş der mi ? Ananı da al git, anayasayı senden mi öğrenicem LAN der mi?Yuh çekti diye vatandaşın boynunu kavrayıp, markette korumalarına dövdürür mü hiç ?O saygılı 5 üniversite bitirmiş,5 dil bilen aşırı kültürlü,tertemiz bir din aşığı ve tertemiz bir insan.Yok arkadaşım yok bu böyle olmaz,savunulacak yanı yok bu işin,bu adam öyle şeyler söyledi ki,yuh çektim,inanamadım.Böyle bir şey söylemesi, inan onun için normal bir şey.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.