Şimdi Ara

Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
3.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "Ama hiç değilse bu rezilliklerin yaşandığı yerleri örnek göstererek ülkenin yönetimine talip olduklarını söylemekten vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını da hatırlatmak istiyoruz."

Benim dikkatimi çeken konuşmadaki bu kısmın kime karşı söylendiği, çünkü muhalefetten ziyade başka bir tarafı niteliyor gibi göründü bana.

"...Yıllardır aynı yalanları, iftiraları, çarpıtmaları tekrarlamaktan bıkıp usanmayanların maskelerini gerekirse her seferinde tekrar tekrar indirmek mecburiyetindeyiz. Esasen hayatlarında bir defa bile milletle hasbi muhabbet etmemiş, devlet yönetmek nedir, uluslararası ilişkiler nasıl yürütülür bilmeyen herhangi bir eserleri ve hizmetleri olmayan bu çarpık zihniyetlilerin kestikleri ahkamların cehaletlerini ortaya sermekten öte bir kıymeti yoktur"

www.tccb.gov.tr
    T.C.CUMHURBAŞKANLIĞI : “Dünyanın ciddi bir bocalama dönemine girdiği salgın sürecinde üretim çarklarını durdurmayarak kendimizi diğer ülkelerden ayrıştırdık”
    https://www.tccb.gov.tr/haberler/410/130810/-dunyanin-ciddi-bir-bocalama-donemine-girdigi-salgin-surecinde-uretim-carklarini-durdurmayarak-kendimizi-diger-ulkelerden-ayristirdik-

Merak ettiğim diğer şeyse Malezya'da demokrasiye saygımız var diye söyleniyor, hatta demokrasi altın çağını iktidar partisinin döneminde yaşıyormuş, peki tüm bu demokrasi yanlı tavırları sergileyip sonrasında da açık bir şekilde muhalefeti tehdit eden bir iktidar başkanı herhangi başka bir demokratik ülkede var mıdır? Türkiye'de olmadığından eminim bu arada.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Muhalefet yapılmasına alışkın değil tabi, bünyesine dokunuyor gerçekler.

• Kendi yaptıklarını anlatmış resmen.

O makam EMANET, EMANET.

GANİMET DEĞİL...

Senin malın değil o makamda, bu devlette.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çay var, hep beraber çay içelim Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• Rüyalarına da giriyordur kesin. Yandaş haber kanalları da aynı ne yapacaklarını şaşırdılar. Bir gün chp hdp bir sonraki gün iyi parti hdp ortaklığından bahsedip duruyorlar dönüşümlü. Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• Ben birsey demeyeyim cevabi eskiler versinErdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• demokrasi böyle bir şey işte naparsın Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 7 Ekim 2021; 18:9:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yine aşırı demokrasiyi iliklerimize kadar hissettiğimiz sıradan günlerden biri.

• lazer__ kullanıcısına yanıt

Nasıl başkaları iktidar olmak isteyebilir? Dünyada bunun tek örneğini bulamazsın.Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• gel de anlat bunlara işte Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• Oldu olacak muhalefet partisi seçime giremez diye kanun çıkartın! Bu tehditler artık boş gideceksiniz..

• Yahu erken seçime gidecekler ama muhalefet adayını tahmin edemiyorlar, bu yüzden açıklanması için zorluyorlar.

• Koskoca cumhurbaşkanlığı sitesinde bay Kemal yazıyor. Seviyeye bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • baya sinir yapmış bu mevzu belli Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt

İnanmayanlar, siteye girmeye üşenen veya girmek istemeyenler olabilir diye SS aldım.

Mecburlar...

• Sanki izlenecek kanal bırakmışlar gibi izlemiyor musun tv leri demiş. Erdoğan: Yönetime Talip Olmaktan Vazgeçin 

• Köfteye bak basıl çalkalıyor anladı gideceğini :) Herhangi bir insan özellikle gençler sokakta yada arkadaş ortamında akpyi destekliyorum demeye utanır oldu.Hatta iddiaa ediyorum 3 gençten 2 si bunu söylemeye cesaret dahi edemez.Eskiden de muhaliflik vardı ancak akpyi gerçekten desteleyen gençlerde vardı ve bunlar iyi kötü mantıklı bulunurdu . Şimdi akp yolsuzluğuna bulaşmamamışsan oradan nemalanmıyorsan bunu söyleyebilmen zaten mümkün değil. Bu bile gideceklerinin basit bir göstergesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 7 Ekim 2021; 19:39:47 >
  • astegon kullanıcısına yanıt

aşağıda da var hocam.

• Daha önce de benzer ifadeler kullanmıştı

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.