Şimdi Ara

Erdoğan, 'Şu anda bakıyorsunuz her evde araba var, kapıcısında araba var. 2. el'de araba yetişmiyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
3.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Millet kendi parasıyla alıyor aloo kime ne bundan? Sen de s600 maybachı kendi paranla mı aldın? Ya 12 adet uçağı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İşsiz bi almancıyla röportaj vardı. 2 aylık işsizlik maaşıyla 2010 model Mercedes almış. Sene olmuş 2021. Artık araba ve telefon ayağa düştü dünyada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asderty -- 25 Ekim 2021; 22:25:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Üç harfliler onlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu millet artık bunu da yemez, tepkisini gösterir, dediğim türde bir açıklama olmuş. ama bu mantıklı varsayımım yine karşılık bulmayacaktır.
    milletin reaksiyon gösterecek algı kapıları 20 yılda körelmiş. arabası olmayan, evi olmayan bir çok dar gelirli yine ampule verecektir , hem oyunu hem geleceğini, hem çoluk çocuğunun insan gibi yaşama şansını. ve karşılık olarak daha fazla yoksulluk alacaklar. müstehak mı, tabi ki.

• Erdoğan haklı.

Şuan Kanal A Türkiye'sinde yaşıyorum, burada her şey harika. Siz yanlış Türkiye'de yaşıyorsunuz.

• 'İkinci elde araba yetişmiyor'a kadar fena değil, bir fikir var aslında.

İkinci elde araba yetişmiyor demek arz kıtlığı var demek. Arz kıtlığı neden var acaba?

• Reis yine mütevazi konuşmuş, az bile demiş, benim kapıcımın özel şoförü bile var..  

• galericiler ve sarı site millete araba yetiştiremiyor. arabalar tükenmiş.

• YALAN, YALAN, YALAN.

Avrupa ortalamasına göre kişi başına düşen araç sayısı EN AZ ülke TÜRKİYE.

Avrupa 600

Türkiye 250

Sokaklar araç YOK. En kalabalık yollarda bile üç beş tane araç var. Hepsi eski, püskü, hurda.

• Saydın mı reis

• benim yok arabamda yook evimde

• Bunu diyen adamdan refah beklentisi olmasın kimsenin

• Aynı cümleleri 2 gün üst üst söylesem ben kendimden sıkılırım. Adamlar 20 senedir aynı şeyleri söylüyorlar bıkmadılar.

• Her evde buzdolabı var lafı level atlamış 🤣

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 26 Ekim 2021; 7:32:25 >
  • Evvelden her evde ikişer tane araba var diyordu şimdi bakıyorum da ihaleyi düşürmüş, tek araba diyor.

Türkiye'de insanların çoğu arabasından vazgeçemediği gibi arabasına harcadığı paranın aylık bütçesindeki yeri, çocuğuna harcadığı paradan daha fazladır. Kendi yaşadığım şehirden örnek verirsem, toplutaşım ile bir yere gitmek zahmetli ve zaman alıcıdır. Yıllardır raylı sisteme toplutaşıma değil yollara alt geçitlere para dökülen bu şehirde toplutaşım demek rezillik demektir. Yöneticileri dahi arabanızı kullanmanız için ellerinden gelen herşeyi yaptılar yapıyorlar. Ben toplutaşıma para harcayıp gereksiz gösteriş yatırımlarımı ihmal etmeyeyim, vatandaş arabasıyla gitsin o harcasın denmiştir. Bu yüzden birçok yere arabayla gitmek istersiniz. Türkiye'nin başkentinden bahsediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE08F0836 -- 26 Ekim 2021; 7:58:39 >
  • ne yani şimdi zamlara tam gaz devam mı..

• Siz süblimal mesajı anlamamışsınız. Diyorki paşamiz "Biz ne kadar köklerlersek kökleyelim size birşey olmuyor, kıçınızda don yok yinede lüksünüzden taviz vermiyorsunuz. Maşallahiniz var" diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Extralarge -- 26 Ekim 2021; 8:19:41 >
  • Ekonomi çok iyi çıkar telefonunu bakayım diyen dayılardan Bi farkı kalmamış arabayı bile lüks görüyorlar toplu taşıtların son halinden haberi yok galiba balık konservesine sıkıştırılmış balık gibi yolculuk yapıyor millet bu salgın zamanında araban olmasa perişan oluyorsun Avrupa da adam toplu taşımayla istediği yere ucuz ve konforlu şekilde gidebiliyor
    2023 te devam ederlerse ekonomimiz öyle şahlanacsk ki artık uzaya doğru yolacağız

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.