Şimdi Ara

Erdoğan Rothschild ile Görüştü (Rothschild = Dünyanın En Güçlü Ailesi, Lobiciliğin Ağababası) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
348
Cevap
5
Favori
13.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Spheroidite

quote:

Orijinalden alıntı: Gambot

Konudaki yorumlar zeka seviyenizin gerçekten baya bir düştüğünün kanıtı.Kim bilir ne olduda bu hale geldiniz

Niye öyle dedin? İnsanların bunu eleştirmesi son derece normal değil midir? Bu adamlar dünyanın kanını emen emperyalistler. Hükümetin onların ayağına gitmesine gerekçe nedir? Yeter artık be. Görün artık bişeyleri.

Neden gittiğini bilmediğiniz halde boş boş konuşmuşsunuz.Sizin yaptığınız artık eleştri olmaktan çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 türk bayrağı arkada bu nasıl ayağa gitme?

resmen adamlar artık bizim elimize bakıyorlar tek oyun kurucu değiller artık

tabi AK parti beyaza beyaz dese siyah diyecek zihniyet birşey göremez

Erdoğan Rothschild ile Görüştü (Rothschild = Dünyanın En Güçlü Ailesi, Lobiciliğin Ağababası)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Konudaki yorumlar zeka seviyenizin gerçekten baya bir düştüğünün kanıtı.Kim bilir ne olduda bu hale geldiniz

Niye öyle dedin? İnsanların bunu eleştirmesi son derece normal değil midir? Bu adamlar dünyanın kanını emen emperyalistler. Hükümetin onların ayağına gitmesine gerekçe nedir? Yeter artık be. Görün artık bişeyleri.

Neden gittiğini bilmediğiniz halde boş boş konuşmuşsunuz.Sizin yaptığınız artık eleştri olmaktan çıktı.

Siz derken, biz kim oluyoruz acaba? Niye gitmiş? Türkiyenin menfaatinemidir?

Kim olduğunuz belli artık söyleme gereği duymuyorum.Ama daha olayın özünü bilmeden boş konuşmak ancak size yakışır.

• Şöyle konulara yazmayayım diyorum da bazen duramıyorum. Ya adamlar istese tek bir kare fotoğraf verdirmez bu toplantıdan. Hani anlaşıyor olsalar, ortak olsalar vs vs kimsenin ruhu duymaz bu toplantıyı. Belli ki adamlar bakın RTE bizimle aynı masada oturuyor diye sizin gibi sazanlara yem atıyor ki başarılı da olmuşlar.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: deoksiriboz1000

quote:

quote:

konudaki akpliler durumu kurtarabilmek için nasıl da şekilde şekile girmişler

klavye başındaki mosmor suratınızı hayal edebiliyorum valla

Bende sizin sinirden kızarmış suratınızı hayal edebiliyorum Az sakin olun bakalım

biz bu reisinizin gerçek yüzü ortaya çıktığı içi gayet sakin ve mutluyuz merak etme. altı üstü bop eş başkanı patronlarını ziyarete gitmiş. ama senin bu konuda her mesajı takip edip cevap yetiştirmeye çalışman ruh halini gayet açık bir şekilde gösteriyor

Şurda iki kişiye cevap verdim diye ettiğin lafa bak.Sizin Hükümet karşıtı her konuya damlamanıza ne demeli?

2 mesaj mı kardeş bir süredir şu ülke gündeminde takılıyorum ve hükümet ile alakalı her konuda istisnasız mesajın var. tamam bir partiyi seversib de bu kadar da neferliği yapılmaz ki. sizin sorununuz bu bence. siyaseti sanki bir savaşmış gibi görüyorsunuz. az sakin olun. eleştiri yapmak herkesin hakkıdır. adamlar burda enerjileriniz boşaltsınlar bari.

• sözde aydınlar erken aydınlanmış olayı bilmeden içlerine doğmuş olayın iç yüzü

hükümet karşıtlarının yorumları gerçekten inanılmaz ne yiyip ne içipde bu kafaya ulaşıyorsunuz aynısından istiyorum, makarnaya mantar mı atıyorsunuz napıyosunuz

yok nereyi satacaklar yine, sahiplerine gittiler, taviz verecekler

bu kadar yobaz olunmaz, bilmeden etmeden algı yaratmak amaçlı provake cümleler
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kim olduğunuz belli artık söyleme gereği duymuyorum.Ama daha olayın özünü bilmeden boş konuşmak ancak size yakışır.

Aslanım, senin karşında din düşmanı toy bir kemalist yok. Hem seni hemde tüm aktroll camianı birkaç kez katlayacak kadar islami bilgi ve hassasiyete sahibim. Siz ak gözlüğü takmış trollerin bunu anlamasını ummuyorum. O Abdülhamidi avatarından kaldır. İslam düşmanlığının geleneksel bir dış politika olduğu abd gibi bir ülkeyle kol kola gezen bir hükümeti yalayanlar ne Abdülhamidi anlamıştır nede onu avatarı yapma hakkına sahip olmuştur

Aslanım felan kes önce saygılı ol.Ne kadar bilgilide olsan beynin bir yere sabitlendiği için gerçekleri görmekten acizsin.Bir çok bilgisiz insan bile senin gibilerden daha bilgili.Abdülhamid Hanı anlamayan sizlersiniz.Heleki bir kemalist isen hiç anlamamışsın demektir.Günümüzdeki liderimiz Abdülhamid Han ile benzeşiyor.Zamanında senin gibilerde iftiralarla yıkmaya çalıştı Abdülhamid Hanı.Günümüzdede öyle.Ama biz doğru yoldayız.Siz böyle devam edin.

Abdülhamidin bu hizmetlerini biliyormuydun peki,

İlk rakı fabrikası Abdulhamid döneminde açıldı. -http://www.radikal.com.tr/yazarlar/ayse-hur/meyhaneye-gel-kim-ne-riya-var-ne-murai-1134981/

Ilk Bira fabrikasi yine Abdülhamid dönemi -
    tr.wikipedia.org
    Bomonti Bira Fabrikası - Vikipedi
    https://tr.wikipedia.org/wiki/Bomonti_Bira_Fabrikas%C4%B1

Ilk genelev yine Abdülhamid zamaninda -http://www.gazetebilkent.com/2014/02/27/turkiye-genelev-tarihcesi-i-zurefa-sokak/

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

konudaki akpliler durumu kurtarabilmek için nasıl da şekilde şekile girmişler

klavye başındaki mosmor suratınızı hayal edebiliyorum valla

Bende sizin sinirden kızarmış suratınızı hayal edebiliyorum Az sakin olun bakalım

biz bu reisinizin gerçek yüzü ortaya çıktığı içi gayet sakin ve mutluyuz merak etme. altı üstü bop eş başkanı patronlarını ziyarete gitmiş. ama senin bu konuda her mesajı takip edip cevap yetiştirmeye çalışman ruh halini gayet açık bir şekilde gösteriyor

Şurda iki kişiye cevap verdim diye ettiğin lafa bak.Sizin Hükümet karşıtı her konuya damlamanıza ne demeli?

2 mesaj mı kardeş bir süredir şu ülke gündeminde takılıyorum ve hükümet ile alakalı her konuda istisnasız mesajın var. tamam bir partiyi seversib de bu kadar da neferliği yapılmaz ki. sizin sorununuz bu bence. siyaseti sanki bir savaşmış gibi görüyorsunuz. az sakin olun. eleştiri yapmak herkesin hakkıdır. adamlar burda enerjileriniz boşaltsınlar bari.

Sizinki eleştri olmaktan çıktı deminki mesajımdada dediğim gibi.Adam nerde çıksa hemen olumsuz ve fesat yorumlarınız eksik olmuyor.Mesela geçen biriyle tartıştım(forumda değil gerçekte) Ben gayet sakinken o demediğini bırakmadı hatta tüm dediklerimi her arkadaşına söyleyip etrafımıza adam topladı.Zihniyeti ise sizinki ile aynıydı.Eğerki siz sakin olsaydınız yorumlarınız böyle olmazdı.Sende dahil birkaç kişiyi çok gördüm böyle konularda hep aynı.

• Spheroidite S kullanıcısına yanıt
    boşa konuşuyorsun hocam aha bununla konuş;

Erdoğan Rothschild ile Görüştü (Rothschild = Dünyanın En Güçlü Ailesi, Lobiciliğin Ağababası)

emin ol bu bile anlar yorma kendini, harcama nefesini boş yere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C72FBB06E -- 23 Eylül 2016; 16:09:31 >
  • Sn Magnus la cb Tayyip bir e bir maç mı yapacak? * o masada ne arıyor cidden

• İngiliz piyonu olduğu için kahraman yaptı ingilizler bunu. Bizimkilerde yiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ProSharper

Yıl olmuş 2016 hala Abdülhamit gibi pısırık korkağı savunmaya çalışan var forumda

sen bugün bu topraklarda rahat yaşıyorsan, mehmetçiğe mustafa kemale olduğu kadar abdülhamit ede borçlusun

gidip sağdan soldan uydurma yazılarla kendi tarihinizi kötülemekten bıkmadınız

pısırık korkak sattı bu üçleme yalanlarını bırakın artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

gorende malikanelerinde ozel partiye davate katıldı sanar ,habere gore dünyanın para babaları ile olan toplantıya katılmış altı üstü haberde nerden saptırsamda malzeme çıksa havasında...

Aynı toplantıya Kılıçdaroğlu katılsaydı ne diyecektin?

• Ne görüşecekler ekonomik yatırımlardır sanki gizli bir toplantı var.
  • bu konu kapanır böyle giderse
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugurss222

Ne görüşecekler ekonomik yatırımlardır sanki gizli bir toplantı var.

Rothschild ailesi yatırım yapmıyor?

Sadece bankacılıkla uğraşıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimcem

yanlarındamıydın panpa bardakmı dayadın? koca ülkenin cumhurbaşkanı ekonomik toplantıya katılması kadar doğal birşey yok...

kabinenin ekonomi bakani cumhurbaskina mi bagli ki ekonomik toplantiya katilmasi kadar dogal birsey olmasin?

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreatlord

quote:

Yalan dolan talan hırsızlık siz hayaller alemi şizofreni derecesine ulaşmak üzere Dünya fethine devam mı ? Menbiç ne oldu menbiç yapıştırdı Amerika şamarı ağzınıza ne yapabildiniz Osman torunu ?

Yaw yine mi sen Artık bir gülme geliyor senin mesajları görünce, ciddiye alasım bile gelmiyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Aslanım, senin karşında din düşmanı toy bir kemalist yok. Hem seni hemde tüm aktroll camianı birkaç kez katlayacak kadar islami bilgi ve hassasiyete sahibim. Siz ak gözlüğü takmış trollerin bunu anlamasını ummuyorum. O Abdülhamidi avatarından kaldır. İslam düşmanlığının geleneksel bir dış politika olduğu abd gibi bir ülkeyle kol kola gezen bir hükümeti yalayanlar ne Abdülhamidi anlamıştır nede onu avatarı yapma hakkına sahip olmuştur

Aslanım felan kes önce saygılı ol.Ne kadar bilgilide olsan beynin bir yere sabitlendiği için gerçekleri görmekten acizsin.Bir çok bilgisiz insan bile senin gibilerden daha bilgili.Abdülhamid Hanı anlamayan sizlersiniz.Heleki bir kemalist isen hiç anlamamışsın demektir.Günümüzdeki liderimiz Abdülhamid Han ile benzeşiyor.Zamanında senin gibilerde iftiralarla yıkmaya çalıştı Abdülhamid Hanı.Günümüzdede öyle.Ama biz doğru yoldayız.Siz böyle devam edin.

Piyano çalan,gazilere baston yapan sherlock homesu çevirten tam bir beyefendi ve sanatkar bir kişiliğe 2.Abdülhamit nerde sanat eserine ucube diyen 900 yıllık ağacın taşınmasına müsade eden daha geçen düğün salonu uğruna surları berbat eden rte nerde

Biri diğerine üflese uçar gider.Kitap özetleriyle olmuyormuş demek ki

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.