Şimdi Ara

Erdoğan insanlara verdi gelin bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi anladınız mı neden Erdoğan neden evet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enver Pasha -- 14 Nisan 2017; 22:36:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• "Bi gun zengin olursam bilin ki haram yemisimdir"

Gecmis olsun

• Kendi ordusundan nefret eden tek ulkeyiz xd

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 28 şubat darbesınde başörtümü , sofra niyetine kullandılar , bende erdogancıyım .s
  • Parası olmayan şimdi doğrudan ölüyor.
  • Vergiler artıyor, global ekonomi ve teknoloji gelişiyor.Anlatamadık size yıllardır.O zamanlar pahalıydı hastane masrafları şimdi ucuz ve daha kolay ulaşılabilir durumda.

• ''hayırcıların karıları kızları helaldir'' başlığındaki arkadaşın düşüncesi

Erdoğan insanlara verdi gelin bakınErdoğan insanlara verdi gelin bakın

herif kendiyle çelişiyor okonuda böyle cevap vermiş sonra gelmiş burda açtığı konuya altında yazılanlara bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünün mazlumları bugünün zalimleri oldu.

• Mağdur olup iktidara geldiniz. Chpnin yaptığı zulümden kat kat fazlasını yaptınız, sizden öncekilerin 1000 katı çaldınız çırptınız hala mağdursunuz. Bu mağduriyet ne zaman bitecek acaba merak ediyorum?
  • Bir bitmedi başörtü, çarşaf mağduriyetleri
  • Yapmayın gerçek sanacaklar

• Başlığı görünce bende benim hakkım nerede diyecektim ama vermiyormuş alıyormuş sadece :)))
  • Bizim toplumumuzda daima bir mağduriyet edebiyatı mevcut, onsuz yaşayamıyoruz. O gün mağdur olanlar, bugün ipler ellerindeyken gene mağdur olmayı başarıyorlarsa, ya bu cumhuriyet tarihinin kronik sorunu ya da mağdur olanlar o mağduriyeti kendileri yaratıyor. İkinci seçenek daha kuvvetli, her ne kadar sosyal demokrat diye kendini tanıtan muhafazakarların suçu olsa da, roller değişirken karakter değişmiyor demek ki.

Her zaman derim, Türkiye'de şu ana kadar ne gerçek bir demokrat parti ne de sol çizgilerini taşıyan parti hakim olmuştur, hatta gruplarda çeyreği bile karşılamamışlardır, yapacak bir şey yok, dipten değişmeden olmuyor ne yazık ki.

• Bu sıkıntılar oldu, yasandi. Ama kuran kursuna ben de gittim. Jandarma baskini falan asla olmadi. Zaten yasak degildi ki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

quote:

Orijinalden alıntı: garcibaba

''hayırcıların karıları kızları helaldir'' başlığındaki arkadaşın düşüncesi

Erdoğan insanlara verdi gelin bakınErdoğan insanlara verdi gelin bakın

herif kendiyle çelişiyor okonuda böyle cevap vermiş sonra gelmiş burda açtığı konuya altında yazılanlara bak

İkiyüzlülük bunların kanına işlemiş hocam.

bu cevaplardan sonra kendisinden haber alınamıyor ...
    klasik akkaçış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nike Tyson

quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Bu sıkıntılar oldu, yasandi. Ama kuran kursuna ben de gittim. Jandarma baskini falan asla olmadi. Zaten yasak degildi ki.

Kimse aglamasin basortululer universiteye alinmadi diye.Babam 60 dogumlu o donem yasak olmasina ragmen bunlarin komunist dinsiz diye asagiladigi bogazici marmara ve istanbul universitesi yasak olmasina ragmen basortulu kadinlarin derse girmesine izin veriyordu.Babam 1982 marmara universitesi tarih mezunu o anlatiyor. Burda hayatinda koyunden baska bir bok gormemis hayatinda iki kitap okumamis insanlara konusma hakki verirsen boyle olur

Aynen öyle. Hiç alakası olmamasına hayatında hiç üniversite sınavına girmemiş olmasına rağmen başörtüsü mağduruyum hülooğğ diyenler var. Utanmasalar akpli erkekler bile başörtüsü yüzünden okuyamadık diyecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Bu sıkıntılar oldu, yasandi. Ama kuran kursuna ben de gittim. Jandarma baskini falan asla olmadi. Zaten yasak degildi ki.

Evet bende zamanında kuran kursuna gittim(79 doğumluyum) bu anlatılanları görmedim duymadım,mutlaka bireysel yapılan şeyler olmuştur bazı yerlerde ama abartıldığı kadar olsa herkes bilirdi :)

Mağduriyet yaşamış gibi anlatarak bu tarz şeylerin arkasına sığınmak acizlerin işi ve bunu çok güzel yiyen bi gurüh var ama inşallah referandum günü aklı başında olan ve doğruyu görebilen insanların daha çok olduğunu görücez
  • Eski Turkiyede kotu muameeyi devlet memuruyla yapiyormus bugun CB cikip direkt hakaret ediyor bi gelisme var tabi. Bugun de ulkenin bir %50 sine ayrim yapiliyor ama 99da bana soyle kotu muamele zulum oldu diyen insanlar gordugu halde kafasini ceviriyor. Demekki bu ulkede demokrat yok. Gucu eline geciren karsi tarafi eziyor. Bu baski zulum 50 yil sonra ne olucak ulkenin basina ne isler acacak dusunen yok maalesef.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.