Şimdi Ara

Erdoğan'ın eski metin yazarı:Eğer çıkacak yasa köpek terörünü kökten çözmezse,toplum kendi meselesin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • t24
    Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Eğer çıkacak yasa köpek terörünü kökten çözmezse, toplum kendi meselesini kendisi çözmeye girişecek, bunun da her açıdan olumsuz sonuçları olacaktır
    https://t24.com.tr/haber/erdogan-in-eski-metin-yazari-aydin-unal-eger-cikacak-yasa-kopek-terorunu-kokten-cozmezse-toplum-kendi-meselesini-kendisi-cozmeye-girisecek-bunun-da-her-acidan-olumsuz-sonuclari-olacaktir,1166313

    Alıntı

    metni:
    Erdoğan'ın eski metin yazarı Aydın Ünal: Eğer çıkacak yasa köpek terörünü kökten çözmezse, toplum kendi meselesini kendisi çözmeye girişecek, bunun da her açıdan olumsuz sonuçları olacaktır


    Alıntı

    metni:

    "Eğer yasa öngörüldüğü gibi çıkarsa, sıkı takip edilen sahiplendirme ve itlaf gibi iki seçenek olacak. Bu da sokaklarımızı esir alan başıboş köpek terörünün sonunu getirecek." diyen Ünal, "Burada risk şu: Yasanın görüşülme aşamalarında, mama firmalarının da kışkırtması ve desteğiyle, örgütlü azınlığın sesi örgütsüz yığınların sesini bastırabilir. Çirkeflik, ağırbaşlılığı sindirebilir. Dolayısıyla şu anlamsız, gereksiz ve tabansız korkunun artık aşılması, hakikatin cesaretle dile getirilmesi gerekiyor. Özellikle siyasetçilerin bu topa girmesi, halkın hissiyatına tercüman olması bekleniyor. Gazeteciler, yazarlar, belediye başkanları, STK’lar seslerini yükselterek Meclis’in işini kolaylaştırmalı." dedi.







  • Bu ne kadar saçma bir haber böyle :D


    Erdoğan'ın Eski metin yazarı söylediyse heee tamam o zaman mı denilecek mantığa bak  

  • yani ölüme kadar varır.

  • Adam haklı

  • AKP çoktan anketlerini yaptırmıştır. Bahsettiği gibi kesin sonuçlara ulaşılsa seçimlerden önce fırsatı kaçırmazdı.


    Türkiye'de çevre plansızlığı ve şehirlerin bakım problemi vardır. Trafik tabelalarını, yol çizgilierini kontrol etmeyen, kaldırımlarını bile koruyamayan organizsayon nasıl köklü çözüm bulabilir.


    Sert tedbirlerin sonucunda olacağı, hayvanları şehir dışına kaçıracaklar, orada daha da çok üreyip yine şehirlere gelecekler. zaten bugün de oalna bu. Osmanlı'nın yaptığı katliamlar hala unutulmamış, utanç vesikası olarak duruyor. Bir tane daha ekleyecekler. Hiç bir işe de yaramayacak.


    Basit iş değil. Mahalle mahalle, insanlarla konuşarak, bölge sakinleriyle problemler tespit edilmeli, kategoriler oluşturulup ayrım yapılmalı. Ek olarak sekiz senedir savsaklanan kısırlaştırma programları başlatılmalı. Hızlı bir çözüm yok.

  • Karbon 12 K kullanıcısına yanıt

    Bu ülkenin belediyeleri var, bunların zabıtaları var, avcı kulüpleri var, o da yetmezse polis var jandarma var, hatta askeriye var. Bunlar devreye sokularak kapsamlı arama faaliyetleriyle hepsi bulunup bir ayda itlaf edilebilir. Yeter ki kesin çözüm isteyen bir siyasi irade olsun.

  • hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt

    Kesin çözüm diye bir şey yok, bunlar romantik ifadeler. Gerçek, detaylı, sürekliliğine ikna edecek, teknik donanımı olan çözümler gerekir.


    Bunlar var da, bu ülkenin kaldırımında niye yürünmüyor, hepsi işgal edilmiş. Çünkü süreklilik yok. Bir aylık değil, doğru düzgün tespitleri, planları yapılmış, takvimlendirilmiş, haritalandırılmış işler gerekir.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.