Şimdi Ara

Erdoğan Fan Sayfasının Paylaşımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle facebookta yaşı büyük bir tanıdığımın paylaşımıyla gördüm. Sayfanın adıda Türkiye'nin Gururu Erdoğan olması lazım
    Siyaseti particiliği sevmem. Ama insanları düpedüz aptal yerine bu kadar koymalarına sinirlendim. Aynı şeyi diğer partilerin yaptığını söyleyip kendileri yapıyorlar. Neden gelişmediğimizin sebebi burda.
    Resimin üstündeki açıklama:
    Sahte bir tarihten sahte kahramanlar yarattınız belki, lakin unuttuğunuz en önemli şey...
    Aslını, özünü, ecdadını unutmayanların tarihe tanıklık etmeleri. İşte bunu hesaba katmadınız...
    Bir uyanık, bütün uyuyanları uyandırmaya yeter...!!!

Bunlar Sevr antlaşmasını bilmiyorlar mı ? Osmanlıcılık İslamcılığın bittiğini. Osmanlıyı ecdad olarak severim ama çöküş dönemindeki basiretsizlikten bihaberler. Hala Osmanlıcılık sevdasına ülkeye Suriyeliler dolduruluyor, Türkcülük öldürülüyor sadece. Diyecek söz bulamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece İç Anadolu bölgesinin bize kaldığı Sevr'i de paylaşsalarmış
  • İşleri güçleri cumhuriyet atatürk ve laiklik düşmanlığı

Arap özentileri
  • Haritada ameriga yok. Orası da bizimdi ama lozanla kaybettik.
  • Oksijen azmı gidiyor beyinlerine anlamıyorum ki.
  • Benim amacım herhangi kesimi aşağılamak yada particilik değil hocam. Akp li böyle Chpli böyle Mhpli böyle demiyorum.

Bizim halkımız, Anadolunun insanı hep biraz saf, cahil ama o kadarda vatanına bağlı olmuştur. Entellektüel kesim onları aşağılayıp inançlarına saygı göstermedikçe arada hep uçurum olmuş.

Benim kızdığım bizleri kandırıyorlar deyip saf okumayan cahil insanları kandırmalarına. Kandırıyorlar bizi deyip halkı kandırmalarına.

• Bu devirde böyle şeylere nasıl inanırlar hayret ediyorum ?Elinin altında sonsuz kaynak İnternet var,araştır bak.Bu saatten sonra böyle şeylere inanan insanlar kusura bakmasınlar da, gerçekten bir art niyet ararım.Koca koca adamların,dini bütün insanların hatta dede yaşındaki insanların bile sosyal medya hesabı var,fakat internetten yarım saat uğraşıp gerçekleri araştırmak zor geliyor ilginç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aykut-993 -- 28 Şubat 2017; 13:50:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Misakı Milli ve Lozan diyerek savunabilirler

• Erdoğan Fan Sayfasının Paylaşımı
  • ULU HAKANDAN istimdat kullanıcısına yanıt
    Önce Misakı milliyi göstereceksin, sonra Osmanlının imzaladığı sevri, sonra da lozanı göstereceksin. Ona bakarsan 1500lü osmanlı haritasını da gösterebilirsin.
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Algı yönetimi zaten ben nasıl savunabileceklerini söyledim

• Nede olsa hedef kitlede bilgi yok, tarih yok, araştırma yok. Sık palavraları, o hedef kitlede gitsin kahvede, ev oturmasında anlatsın, şişirsin, sonra gelsin halifelik, gelsin şeriat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Red Fox -- 28 Şubat 2017; 13:56:56 >

• The Red Fox kullanıcısına yanıt
    Bilgili adam bildiği konu hakkında ne kadar az biliyorum diye düşünür.

Cahil adam ise her konuda çok bildiğini sanır. Çünkü hiçbirşey bilmediği için neyi bilmediğini dahi anlayamaz.

Sonuç; cahil herşeyi bilir. Bilgili adam öğrenmek ister.
  • Bunlarin bir sucu yokki. Boyle yetistiriliyorlar. Meydanlar da "lozan hezimettir, savasmadan toprak verdiler" diyenler bunlari bilerek korukluyor. Forumda da bu tiplerden cok var. Hala masada kaybettik diyorlar. Adama sevr diyorsun, "padisah imzalamadi, o gecersiz" diyor. Isgal gucleri Istanbula, anadoluya girmis diyorsun kiviriyor.

Birde misaki millide bahsedildi simdi alinmadi diye soylenenler var. Nereden nereye geldik ona bakmiyor da suralari niye almadilar diye soyleniyor.

Lozan oncesi dedikleri ulkeden bir kare.

Bilmeyenler icin: Yer Istanbul, Istiklal caddesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ürüng ayıg toyon

Oksijen azmı gidiyor beyinlerine anlamıyorum ki.

gidecek yer bulamıyordur bence

• Bu çağda bu kadar cahil olmak için kusura bakmayın ama

salak olmak lazım. Elinin altında internet gibi harika kaynak var. Odun gibi kullanıyorlar. Hadi yaşlılar bir şekilde tamam, bilmez etmez interneti filan. Ama İnternet kullanmayı bildiği halde böyle paylaşımlar yapan genç-orta yaşın beyninde sorun vardır.

• Gerçekler zorunuza gitmesin. Peşkeş çektiğiniz toprakların hesabı bir gün elbet sorulacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilir_kisi_M

Gerçekler zorunuza gitmesin. Peşkeş çektiğiniz toprakların hesabı bir gün elbet sorulacak.

Sen kimsin ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.