Şimdi Ara

Erdoğan: En çok hayıflandığım şey dişime göre muhalefet bulamamaktır. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
1
Favori
8.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • dogru söylüyor erdogana karşı bagırarak çagrarak kazanamazsın erdoganın tuzagına düşersin muharrem incenin yaptıgı en büyük hatasıytı.muhalefet abuk subuk adaylar çıkardı hele ekmeledin gibi bir adamı cumhurbaşkanlıgı adayı yapmak tam kerizekalıktır.adam 27 sene mısıra yaşamış türkiye'den aday yapmak skandaldır.belediye seçimlerde mansur ve imamoglu dogru karardır.
  • https://www.youtube.com/watch?v=zruwf2bnAzA

    bu adamı unutmuş galiba

    bu adamdan başka kimse de onun laflarını çeviremedi 30 senedir yalan yok sn cb iyi bir hatip

    ince hariç ona laf yetiştirebilecek adam yok
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Abraxx

    Tamam senin dediğin şeyi cevaplayım, asgari ücrette global olarak 2000lerden sonra bir fırlama görüldü, sadece Türkiyenin değil dünyanında alım gücü 2x 3x arttı. Burda yöneticinin övülecek, bizim alım gücümüzü arttırdı diyecek birşey yok. Biz 20 kilo şeker alırken artık 40 kilo alıyoruzdur mesela, diğer ülkelerde 20 kilo şeker alırken artık 60 kilo alıyor. Global bir alım gücü yüksekliği oluştu, bu yöneticinin mahareti değil. Dandik doğu avrupa ülkelerinin asgari ücretlerine euro bazında bakabilirsin, bu ülkelerde aynı oranda alım gücüde arttı. Alım gücü artışı TR'ye özel değil. Sanayileşmenin bir getirisi olarak insanlar her ürüne daha kolay ulaşmaya başladı, senin kafan hala 18. yuzyılda kalmış. Türkiyeye arabayıda hükümet getirdi doğru alım gücü artışı gelişen sanayileşmenin bir meyvesidir, herşey eskisinden daha kolay.



    Alıntıları Göster
    alım gücü artmadı parasal genişleme oldu abd para enjekte etti piyasaya genellikle gelişmekte olan ülkelere yatırımcılar bu ülkelerin verdikleri tahvil faizlerine göre para yatırdı bu yapay olgu ile sen refah geldi sandın ha arka planda kurumlarda satıldı

    yatırımcılar çekildi sonra ve ortada bir ton borçla dımdızlak kaldın yanlış yatırım hatası falan filan durum bundan ibaret tek sektöre dayadın o sektördeki firmalar gelişti ama ülkeden çıktı yani sana gelen para bu şirketlerle ülke dışına çıktı ülkeye yarar değil bir nevi ağır zararlar verdi.Şuan enkaz ortada kaldıramazsında.Çok sağlam kemer sıkman lazım bir 5-10 yıl oda nasıl olacaksa artık.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: tigers615

    bu saydığın 4 benzemezin birleştiğini mi düşünüyorsun? yanılıyorsun ortada dağılacak bir ittifak göremiyorum ben sadece menfaat için bir araya gelmiş topluluklar görüyorum. İyi Partili Lütfü de bunu söyledi zaten öyle 3 5 büfeye otoparka ittifak yapmayız sağlam 5-6 bakanlık isteriz o zaman ak parti ile ittifak yaparız dedi işte senin millet ittifakın bunlardan ibaret ortada dağılacak bir ittifak yok, yerel seçim sizleri çok şımartmış ama genel seçim de hdp iş birliğinin nelere mal olduğunu göreceksiniz ama sonra gelip burada millete hakaret etmek yok, ülkeyi terk etme edebiyatı yapmak yok çıkan sonuca katlanacaksınız, yolsuzluk, açlıkmış krişe sözler somut olaylar üzerine konuş hikaye anlatma bana 20 yıl önceden daha kötü olduğumuzu ispatla elini öpeyim.
    Önceden hdp oylarını siz alırken iyiydi tabi. 7 haziran 1 kasım seçimlerini de biliriz. %42 oy alan parti nasıl oldu da %49'a gelmişti. Kürt oylarını akp alırken iyi başkası alınca teröristlerle işbirliği halinde olur tabi.

    Genel seçimlerde ise sizin gibi oslo ve dolmabahçe görüşmeleri yapılır ve nasıl açıklamadıysanız öyle açıklanmaz.
    20 sene öncesi muhabbeti ise komik. Dünyada 20 sene öncesinden kötü bir devlet mi varmış? Ülkenin başına eşeği koysan yine birşeyler değişirdi.
    Sizde bu suriyeli, afgan merakı oldukça nereye oy alıyorsunuz? Geç onları. Zaten yerel seçimlerde oy için her kalıba girebileceğinizi millet gördü.




  • Ne kadar sağ tandasli parti ve lideri var ise pac-man misali yutarsan , muhalefet kalmaz be reis .

    Bahçeli, Kurtulmuş, Soylu ,Destici , Perinçek daha niceleri milleti değilde gücü seçtiğinden satış koyulduk be reis .

    Kala kala elde bir CHP , Iyip (bunlarda gidici gibi duruyor) birde hewal partisi HDP kaldı .

    CHP olmalı ki saldıracak yer olsun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muhalefetin zayıf geldiğini düşünenlerdenim.En az iktidar kadar zarar veriyorlar.

    Peki şimdi şunu tartışmak lazım..Nasıl bir muhalefet olmalı ? Kılıçdaroğlu iktidarın hatalarını yüzüne vuruyor falan ama daha başka sizce neler yapmalı gerçek muhalefet ?
  • Güçlü bir Muhalif Lider çıksa, sanki el üstünde tutulacak.

    Yandaş kanallarla birlikte 'kıyıma' başlanır.

    Burada birbirimizi kandırmayalım...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 26 Kasım 2019; 23:5:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vanished Man V kullanıcısına yanıt
    Boş muhabbet. Mhp 7 hazirandan 1 kasıma 5 puan oy kaybetti. Onların hepsi de ak partiye gitti başka bir yere değil. Ak partililerden kızıp MHP'ye atanların olduğu dönem o. Zaten ak parti %7 yükseltti oyunu %5 mhpden gelince diğerlerinden de biraz, doğudan kürtlerden fazladan gelen oy en fazla %1-1,5

    Bence sizin konuşmaya yüzünüz olmamalı. Her yerde bağırıyordunuz HER HANEDEN HDPYE BİR OY DİYE. İstanbul seçimlerini de hdp ile kazandınız. Cidden hala konuşuyor olmanız çok ilginç. Güzel bi yüz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akp'yi iktidara taşıyan sürecin mimarı ile chp'ye kaset kumpasını kuran, mhp'deki yeni genel başkan adayları çıkmasına engel olan yer aynı.

    Aynı yer hdp'yi bile dizayn ediyor. Herifler doğuda akp ve hdp'ye batıda ise chp ve iyi parti iktidarına oy verdirtiyor.

    Papaz olayı vs bunlar hep önceden dizayn edilmiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Surpentor -- 26 Kasım 2019; 19:46:13 >
  • ekonomi çok iyi,insanlar boşuna intihar ediyor, en az 3 çocuk diyen adam şimdi orantısız nüfus artışından işsizlik arttı diyor. abd tüm ailenin mal varlığını araştıracağız diyince nasıl tutuşup barış pınarında u dönüşü yaptığınızıda gördük. sayenizde kocamız çok herkese herşeye bağımlı olduk. kalkmış karsımda muhalefet yok diyorsun, aslında haklı nasıl bir siyasi oluşumlar varsa bunların yedi sülalesini yandaşlarını zengin edip paraya boğuyorlar kimseye birşey olmuyo. misal halkbank davasında ceza alan adamı borsaistanbula getirdiler..zarraf vardı bi ara yanından ayırmazdı,hangi birini anlatıcan megri megri. senin muhalefetten memnun olman tabi normal. sizi doyorumadı hala bu millet. nasıl bir kan emicisiniz pislikten ahlaktan yoksun hırsızlıklarıyla ünlü bakanlarıyla mecliste kahkaha atarak oy verenleri, man adasını,deniz fenerini,ensarı,türgevi tügvayı ve daha nicelerini.. en önemliside fetöyü bu milletin gözüne sokan sizsiniz.
    iğrenç bir topluluksunuz.zaten adam gibi bir parti veya muhalefet olsa bak bakalım güneş görebiliyormusun sen ve 7 sülalen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Numenorian Man kullanıcısına yanıt
    Bak sen şu işe. Hdp oyları neden azaldı acaba? 7 haziranda %13 almıştı niye düştü? O kısmı görmezsin tabi. Mhp o zamanlar akpye ver bilali al hilali diyordu

    Konuşmaya yüzü olmayan sensin. Bir kere o zamanlar açılım saçılım işleri vardı. Kimse her evden bir oy hdpye demiyordu. 2015'te böyle şeyler yoktu. Eski seçimleri bilmiyorsan git öğren. 7 haziranda kürtlerden oy gelmeyince bir anda açılım bitiverdi.

    Hdp gibi bir parti senin iktidarın döneminde palazlandı. Eskiden %5-6 oy alan parti olarak seçime girmeyen bir partiydi. Sen seçim sistemini bilmezsin önceden bağımsızdan girer seçilir mecliste grup kurarlardı. Adamlar kendine güveniyor ve parti olarak seçime giriyor.
    Aklınca sanki hdpyi chpliler meclise soktu tabi yiyen olursa. Chp hep %25 alıyor ama hdpyi meclise sokuyor oyu azalmıyor bak sen şu işe
    Tabi bir seçim hdp diğer seçimde akpye oy atan kürt seçmen nedense görmezden gelinir. Geçen seçimde de kürt oyları gidiyor diye televizyonlara öcalan sülalesini de chp çıkardı değil mi? Bu kadar sene kürtlerin sırtında iktidar alırken iyi oy vermeyince kürtler pkklı, onların oyunu alan ise işbirlikçi olur tabi.
    Sizin oy için her iftirayı atacağınız her kıvama geleceğiniz geçen seçimde görüldü. Boşuna deneme bunları. Dindar birisi akpye oy atmazsa muhalifse onun bile dininden, kişiliğine herşeyine çamur atarsınız.




  • Adam resmen dalga geçiyor

    Bükemeğin bileği öpeceksin

    Bu muhaliflere karşı 10 defa daha seçime girse 10'unu da kazanır
  • muharrem ince chp genel başkanı olsaydı ıyı rakip olurdu
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Haklısın fakat CHP de ki bu delegeler ve sistem ile Kılıçdaroğlu'dan başkasının seçilmesi imkansız

    Resmen diktatörlük bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • adam haklı beyler dağılın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-481916DD1

    Yıl 2002 asgari ücret 250 lira, çeyrek altın 32 lira.
    250/32 = 7.81

    Yıl 2019 asgari ücret 2020 lira çeyrek altın 440 lira
    2020/440 = 4.59
    Altın ile asgari ücret karşılaştırılamaz, mantık hatası çünkü aynı olayı ABD ile asgari ücret altın karşılaştırması yaptığında da aynı düşüşü görürsün, altın dünya ya bedel bir şeydir, altın karşısında asgarî ücreti artan ülke yanılmıyorsam yok. Çünkü altın global bir değerdir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.