Şimdi Ara

Erdoğan Çocuk Bezinin Girmediği ev Kalmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• 22 haziran kasımpaşa mitingi- Amerikan bezini kendi elleriyle ovalar ovalar çocukların bezlerini yıkarlardı şimdi artık çocuk bezinin girmediği ev kalmadı. Ama bay muharrem çocuk bezi ile dalga geçiyor. Bay Muharrem seninde çocuk bezlerin olsun yaw.

• aga bu nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 14 Temmuz 2018; 12:27:34 >
  • Yeter yalana doyduk yeter. 1991’liyim, ilk daktilosunu odunc alarak meslege baslayan babam bile bez aliyormus bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay ..

Ya hadi Erdoğan olayı çarpıtarak işine geldiği gibi sunuyorda..Ulan millet harbiden aptal .

Ya kimsenin çocuk bezine karşı olduğu yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 22 Haziran 2018; 21:28:22 >
  • Yetiskin bezi varmiymis ondan haber versin. İnce secilirse bazilari altina edebilir

• Abi bu ne diyor ya ayıptır ya yuh ama
  • Sıçtı artık demek isterdim ama ciddiye alıp işlem yaparlar şimdi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maşallah seviye magmaya indi
  • bazen çok baysada uzun süredir çok zevkle izliyorum RTE'nin (özellikle) miting konuşmalarını

çok eğlenceli
  • Bebek bezi: Çocuklarının altını kumaş ya da naylon bezle değiştirmek zorunda kalan ve bu bezleri yıkamaktan helak olan annelerin kaderini tek kullanımlık bebek bezleri değiştirdi. 1956 yılında icat olan bebek bezi ile Türkiye 1986 yılında tanıştı.

(Bu arada yandaş gazete Sabah'ın sitesinden alıntıdır.)

https://m.sabah.com.tr/cumartesi/2014/09/20/bu-esyalarin-hatiri-da-var-hatirasi-da/amp

• Simdi cocuk bezlerinin fiyatindan haberi yok galiba 100 tlyi gecmis paketler, bundan sonra ovalamaya geri donucez

• Sen bi sus yaa camii ye bile korumayla gidiyorsun . 16 senedir iktidardasın herşeyi sattın ekonomiyi bitirdin ama sanki ilk seçime giriyor gibi onu yapcam bunu yapcam diyorsun ayıp yazıktır yaa.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eskiden analarımız bizleri yapraklarla kundaklarmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: Black Code

Bebek bezi: Çocuklarının altını kumaş ya da naylon bezle değiştirmek zorunda kalan ve bu bezleri yıkamaktan helak olan annelerin kaderini tek kullanımlık bebek bezleri değiştirdi. 1956 yılında icat olan bebek bezi ile Türkiye 1986 yılında tanıştı.

(Bu arada yandaş gazete Sabah'ın sitesinden alıntıdır.)

https://m.sabah.com.tr/cumartesi/2014/09/20/bu-esyalarin-hatiri-da-var-hatirasi-da/amp
    Anneme de sordum. Ablanda yoktu sende vardı dedi.

Ablam 1984lü. Ben 1996.

Reis yalanlara tam gaz devam

• Adeta köyde yaşayanlara bim ve a 101 reklamı.

• Biraz önce hanım netten bu haberleri okuyor.

Bana dedi ki; bey-in.

Olur dedim aşağı indim.

• Bebek bezinde kdv yüzde 18. Demek ki luks tuketim.

• Bebek bezini sanki kendisi buldu
  • Buzdolabı: Ev kullanımına uygun ilk buzdolabı 1913 yılında Chicago'da yapıldı. Buzdolabı Türkiye'ye 1930'larda girdi. 1961'da ilk yerli üretimi yapabildik.

Türkiye ilk yerli fırınını 1963 yılında üretti.1970'de ülkemize mikrodalga fırın gelmiş!

Borcam: 1955 yılında hayatımıza dahil olan ve her genç kızın çeyizinde bulunması elzem olan Borcam bir Paşabahçe icadı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.