Şimdi Ara

Erdoğan: 'Babama Laz mıyız Türk müyüz diye sordum'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Erdoğan: 'Babama Laz mıyız Türk müyüz diye sordum'

http://www.milliyet.com.tr/erdogan-babama-laz-miyiz-turk/siyaset/detay/2228917/default.htm

CB Erdoğan'ın TÜRK MİLLETİNİ etnik kimliğe indirgeyip geçiştiren bu yaklaşımı TÜRKSÜZ ANAYASAYA yönelik nabız yoklama , "Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir".Atatürk,1930.ULUS OLMAK birleştirir, tek çare bu!.Olurda ıstedıklerı gıbı olursa TÜRKSUZ ANAYASA olursa zaten uyuyup araplaşan koyunlasan TÜRK halkı tarıhın tozlu sayfalarına gomulur.

• Suriyelileri adapte etmek için, böyle algı yaratıyorlar.Akpliler ile suriyelileri ne zaman konuşsam, onlar suriyeli değil müslüman veya ehl-i sünnet diyorlar.Çoktan yıkanmış beyinleri.
  • İslam ı iyi kullanıyor adam alakası olmadığı halde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adamın ne dediği belli değil. Önce ben gürcüyüm, sonra ben türk oğlu türküm sonra da türk müyüm laz mıyım dedim hepimiz müslümanız dedi tarzı bir cümle ne olduğuna bi karar ver kardeşim. Ayrıca ayrımcılığı söylemlerinle gündeme getiren sensin zaten. Ortada bir kürt sorunu var diye ortaya çıkmasan millet birbirine kürt türk diye ayrımcı olarak bakmıyordu. Alevi sunni meselesini sürekli gündeme getiren sensin, ulusalcılar muhafazakarlar milliyetçiler laikler diye ayıran sensin, dindar ve dindar olmayan kesim diye ayıran sensin vs vs.. Toplumu sürekli sınıflara bölen adamın milleti bir din altında birleştirmeye çalışması hem komik hem saçma. Milletteki ayrımcılığı, kutuplaşmayı engellemek istiyorsan önce sen siyasetten çekil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• İslam birleştirecekmiş. Bu ülkede müslüman olmayan insanlar var,
    onlar ne olacak veya bunun İslam anlayışını kabul etmeyenler ne olacak? Hatta size söyleyeyim,
    en çok vergiyi müslüman olmayanlar veriyor bu ülkeye.

Sırf Türk Milliyetçiliği'ni bitirmek için ne söylediğini bilememiş yine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Bir insan bu kadar mı tutarsız ve değişken olur? Oy uğruna yanaşmadığı ideoloji kalmadı. Karar versin;

1) Ulusalcı/milliyetçi mi olacak?

2) İslamcı/şeriatçı mı olacak

3) Milliyetçiliği ayaklar altına alan, Kürtçe Kur'an ile miting yapan, baldıran zehri içen biri mi olacak?

Akpliler için tutarlı olup olmamak önemli değil ki. Dediklerinden bir tanesi işlerine gelsin yeter. Onun üzerinden desteklerler

• quote:

Orijinalden alıntı: captain_turkiye

quote:

Orijinalden alıntı: Amillian

Bir insan bu kadar mı tutarsız ve değişken olur? Oy uğruna yanaşmadığı ideoloji kalmadı. Karar versin;

1) Ulusalcı/milliyetçi mi olacak?

2) İslamcı/şeriatçı mı olacak

3) Milliyetçiliği ayaklar altına alan, Kürtçe Kur'an ile miting yapan, baldıran zehri içen biri mi olacak?

Akpliler için tutarlı olup olmamak önemli değil ki. Dediklerinden bir tanesi işlerine gelsin yeter. Onun üzerinden desteklerler

Akpliler de ne yaptığını bilmiyor belli kesimde çıkar üzerine akpli zaten...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • her gün türk bayrağına sarılı şehitler delirken bırak cumhurbaşkanını, herhangi bir insanın. türklüğü bu kadar aşağılaması kabul edilebilecek bir şey değil.
    ama kime anlatıyoruzki. koyunlar yine gidecek bu adamın peşinden koşacak.

İNADINA NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
    Kimlerin eline kaldı bu ülke.
  • Arkadaşa biri dünyada müslüman olmayan türklerin yaşadığını söylesin.

• Bu zât gibiler günde 10 sayfa konuşuyor ya

50 kanal da canlı vermiyor mu,yok böyle birşey

Ülkeme üzülüyorum ,yazık lan diyorum

Yabancı medyaya bakıyorum böyle bir şey yok siyasiler sessizce işlerini yapıyorlar

Onlarda ülke,toplum konuşuyor

Bu mesaja eklenen görseller:

Erdoğan: 'Babama Laz mıyız Türk müyüz diye sordum' Erdoğan: 'Babama Laz mıyız Türk müyüz diye sordum'

• quote:

Orijinalden alıntı: StillB0rN

Suriyelileri adapte etmek için, böyle algı yaratıyorlar.Akpliler ile suriyelileri ne zaman konuşsam, onlar suriyeli değil müslüman veya ehl-i sünnet diyorlar.Çoktan yıkanmış beyinleri.

Ben bunu düşünememiştim, teşekkür ederim. Ciddi söylüyorum

• Niyeyse ben hic babama boyle bir soru sorma ihtiyaci hissetmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Niyeyse ben hic babama boyle bir soru sorma ihtiyaci hissetmedim

Yoo sorabilirsin sormanda veya zat-ı muhteremin de sormasında sorun yok ama sorun bu kişinin söylediği yalanda. Şuan tam hatırlamıyorum kimin söylediğini fakat isteyen olursa bir ara arar tarar mutlaka bulurum. Biz şu muyuz bu muyuz diye sorulup cevap olarak müslümanım de geç cevabı alınması olayı kendi aralarında geçen bir diyalog değil bilindik bir laftır.
    Hançerinin de içinde bulunduğu bir grubun ilmi sohbeti sırasında orada gayet bilindik bir Rum birçok konuda etraftakileri ilmi anlamda bilgilendirir dini bilgiler verir ama kendisi gayri müslimdir. Orada da birisi aval aval bakar anlamadığı için sonunda yahu bu herif bu kadar ilme hakim bu kadar iyi biliyor da niye gavur hala diye sorar. Yanındaki de be herif madem öyle ise sen bu kadar cahillik ile niye müslümansın diye cevap verir.
    Bunun gibi bilindik bir diyalogtur yani o söz de.

Üstelik bunu diyen kişi dini alet etmek için sarf edilmiş bir cümle olduğu gibi şöyle bir durum da var, 10-15 sene öncesine kadar kim kimdir bilinmezdi bile. Kim Rumdur kim Ermenidir kim Yahudidir kim Türk kim Kürt bilinmezdi ve sorulması da ayıp kabul edilirdi. Mahallemin bakkalının Rum olduğunu ölünce anlamıştık, çocukluk arkadaşlarım abi kardeşin Ermeni olduğunu, yine çok yakın bir arkadaşımın Kürt bir diğerinin Türkmen aşiretinden geldiğini çok sonra laf arasında öğrendim ki kimse merak etmezdi zaten. Ama şimdi ben Türk'üm köken olarak da Türk dediğimde gerek etraftan gerek de forumda beni faşist ilan edenler olur hale geldi durum

• Kraven kullanıcısına yanıt
    İmparatorluk kültürüdür. Sorulmaz kimin ne olduğu. Aziz Sancar'a Kürt müsün, Arap mısın diye soran İngiliz muhabir de tepki görmüştü yanlış hatırlamıyorsam, İngiltere'de de böyle bir imparatorluk kültürü var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lews Therin Telamon

İmparatorluk kültürüdür. Sorulmaz kimin ne olduğu. Aziz Sancar'a Kürt müsün, Arap mısın diye soran İngiliz muhabir de tepki görmüştü yanlış hatırlamıyorsam, İngiltere'de de böyle bir imparatorluk kültürü var.

Aynen öyle. İmparatorluk kültüründen gelen birşey. O İngiliz muhabire yaptığı cahillikten dolayı çok büyük tepki geldi ve ayıplandı.
    Şimdi isim vermeyeyim de şirkette yabancı isimli bir kadın çalışıyordu. Aileden de o terbiyeyle büyüdüğüm için hiç sorma gereği duymadım, 1 sene sonra falan boynunda haç şeklinde kolye görünce Hristiyan olduğunu anladım sonra da bir ara sigara içip muhabbet ederken meğer adada oturan eski Rum ailelerden geliyormuş.
    Bazen denk geliyor, yabancı yahut farklı Türk devletlerinden birileriyle karşılaşıyorum ve meraktan sormak istiyorum ama sorarken utana sıkıla sorabiliyorum sanki ayıplanacakmışım gibi zira dediğim gibi aldığımız terbiye bu şekildeydi bizim. Ama şimdi bakıyorum da millet birbirini sen şusun ben buyum bilmemne diye vurmak gibi bir ahmaklık yapıyor.

• İşin komiğide troller bu adamı reis edinip milliyetçi geçiniyolar ya ortalıkta
  • Kraven kullanıcısına yanıt
    Yaziniza katiliyorum. Ben de sormadim derken ayni seyi kastetmistm. Eskiden sorulmazdi. Ama Erdogan kamplastirmanin iyi oy getirdigini gordu ve surekli ona oynadi.

• Zaten böyle diye diyede milleti bolmedimi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/ZqUOVYtCWos

önce dinleyip anlayacaksın sonra da böyle boş konular açmayacaksın..

• Tamamdır mehdi projesine geçilmiş.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.