Şimdi Ara

Erdoğan: Avrupalı Türkler 5 çocuk yapın! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Son derece olumlu , Avrupa'da zaten radikal sağ güçleniyor bu hızla gidersek gurbetçi kardeşlerimizin büyük kısmına kucak açacağımız günler yakın görünüşe bakılırsa.
  • ya bizim geleceğimiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Ulan bu insanlar bakteri mi eşeyli üresin?

Mikrop gibi çoğalın diyor yani, tam diktatör kafası çok nüfusun yarar getireceğini zannediyor.

100 tane boş insan olacağına 10 tane dolu insan olsun. Herkesin gemicikleri yok Sayın CB, herkes para sıfırlamıyor, herkesin elinin altında devlet mirası ve imkanları yok. Sana konuşması kolay tabii.

Ne demek bu? İnsanlar zaten eşeyli ürer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krone

"yaşadığınız, çalıştığınız yerler sizin vatanınızdır, sılanızdır. Oraya sahip çıkın, daha iyi yerlerde yaşayın, en güzel evlerde oturun, en iyi arabalara binin, 3 değil 5 çocuk yapın. Avrupa'nın geleceği sizlersiniz."

Kendisine bayılmıyorum ama aslında kötü söylememiş. Türkleri Avrupa'dan göndermek isteyen ırkçılara karşı bir cevap vermiş.

Söylem hatalı. Gidip, kendinizi geliştirin, en iyi okullarda okuyun, kültürel ve sanatsal faliyetlerde adınızı duyurun demek yerine para endeksli, kasaba söylemi kullanmış cumhurbaşkanı. En iyi yerde oturmayabilirsin, en iyi arabaya binmeyebilirsin. Paranı bunlara harcamak yerine geleceğine, çocuklarına yatırım yapmak daha faydalıdır. Böyle bir mentalitenin oluşmaması sadece oradaki Türkler için değil, bizim içinde geçerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: hsntrk

Mikrop gibi çoğalın diyor yani, tam diktatör kafası çok nüfusun yarar getireceğini zannediyor.

100 tane boş insan olacağına 10 tane dolu insan olsun. Herkesin gemicikleri yok Sayın CB, herkes para sıfırlamıyor, herkesin elinin altında devlet mirası ve imkanları yok. Sana konuşması kolay tabii.

Şu an gelişmiş ülkelerin en büyük problemi yaşlı nüfus. Çok şey biliyorsunuz madem bu konuyu da gerçekten oturup araştırın biraz. Düşmanlık, nefret nereye kadar!

Nüfus olduğu zaman bir şekilde eğitirsin vs ama olmazsa kimi eğiteceksin? Daha şimdiden büyük teşvik kampanyalarına başlayan gelişmiş ülkeler bu şekilde devam ettiği taktirde 10-20 yıl içerisinde ürettiklerini tüketecek adam bulamayacaklar. Çin bile nüfus politikasını değiştirdi.

• Bence burdaki aileler ile ordakileri takas etsin. Bu paraya 3 çocuk bakan ordaki paraya 15 çocuk falan bakar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsntrk kullanıcısına yanıt
    Eşeysiz demek istediğinizi sanıyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_

quote:

Orijinalden alıntı: alex59

Ben avrupanın yerinde olsam bunları bir dakka tutmam orda.

Cogunlugu asalak gibi yasiyor. Oy verdikleri malum sahis da bakteri gibi ureyin diyor. Hakettikleri muamele.

Gocmenlik yasasi geriye dogru isletecekler yakinda vatandasliklari da yanacak, o zaman gorecegim bunlari.

Avrupa bir yana en büyük kabahat bizim içerdeki insanımızda.

Bak parantez içindeki sözlere.
    (Avrupa'daki kardeşlerime sesleniyorum; yaşadığınız, çalıştığınız yerler sizin vatanınızdır, sılanızdır. Oraya sahip çıkın, daha iyi yerlerde yaşayın, en güzel evlerde oturun, en iyi arabalara binin, 3 değil 5 çocuk yapın. Avrupa'nın geleceği sizlersiniz.)

Söylediklerini etüd edersek ne çıkıyor. Avrupadaki vatandaş hayatını yaşasın, Türkiye de bulunan vatandaşlar yüksek vergilerle sürünsün geçim sıkıntısından bırak üç, beş çocuğu bir çocuk bile yapamasın.

Bizim insanımız sorup sorgulasa önce bunları sorgular. Çok şey yazılır buraya ama gereksiz o yüzden anlamışsındır sen zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: forumu

quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Söylemesine gerek yok adam daha 25 yaşında 4-5 çocuk yapmış. Çoğu da bizim ülkede. Adamlar çadırda böyle, eve çıksalar sen düşün.

Kendimizden utanmaliyiz.

Her seyimiz tam ama 2 cocukla idare ediyoruz :)

Saçmalığa bak. Niye utanalım? Biz tavşan değiliz, virüs değiliz. İnsanız. Ayrıca çocuk yapıyorsan geleceğini da inşa edeceksin. Öyle yaptım olduyla iş yürümüyor.
  • Mark Valley kullanıcısına yanıt
    5 kere hamile mı kalacak kadin? Vücudu kaldırmaz kadinlarin bence.Gerci doğuda 10-11 çocuk yapıyorlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mgora kullanıcısına yanıt
    Aşırı sol(komünizm) lazım Avrupa'ya demek ki.Cunku bir tek onlar azınlıkların hakkını savunuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • avrupayı içerden fethedeceğiz. içerde misin 5 çocuk?

Erdoğan: Avrupalı Türkler 5 çocuk yapın!
  • Exnuc kullanıcısına yanıt
    Düz mantık Exnuc, kılıf bulacağına ardını berisini tart.

Avrupa'da her yeni doğanın bir süre sonra yoğunluktan ötürü bizim ülkemize postalanacağını biliyorsun değil mi?
    Avrupa aptal mı Erdoğan'ın bu ilkel çoğalma politikasını es geçsin?
    Büyük resmi bir siz mi gördünüz AKP'li arkadaşlar?
    Daha bugün işsizlik %12 iken o zaman ne yapacaksın?
    Türkiye'yi İstanbul'a göç etmeye mecbur eden hükümet politikaları sonucu oluşan yoğunluk o zaman ne olacak düşündün mü?
    O kadar başıboş nüfusu nasıl besleyeceksin?
    Daha bugün eğitim seviyen yerlerde iken milyonlarca çocuğu nasıl eğiteceksin?

Yani senin bu nüfus patlamasını karşılayabilecek bir devlet projen, sistemin var mı? Tabii ki YOK. O yüzden diktatör kafası, çoğalıp yayılma ilkelliği diyorum. Ama kazın ayağı öyle değil, modern dünya da her şey nüfus değil. Genç nüfus bir yere kadar etkili. 100 tane boş insan seni hiçbir yere götürmez, 10 tane dolu insan sana çağ atlatır.

Çin'den örnek veriyorsun; Sen Çin'in altyapısını, eğitim sistemini, teknoloji sınıfını, projelerini biliyor musun da boş keseden Çin örneği veriyorsun? O adamlar bunu bir devlet politikası olarak yıllardır hazırlıyor ve sürdürüyor.

Ha yoksa çoğalıp Avrupa'yı işgal edeceğinizi falan mı düşünüyorsunuz O kafaya ben erişmem, siz hayalini kurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 18 Mart 2017; 9:47:17 >

• bu devirde padişah sultan gibi açıklamalar. ne demek o yav çoğalın yiyin için orayı ele geçirin der gibi. ülkeyi yüceltiyor mu aşağılıyor mu anlayamadım.
  • belli bir kesim haricinde herkes gülüyor bu açıklamalara. az kaldı osmanlı oluyoruz böyle devam
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.