Şimdi Ara

erciyes biyomedikal muh. ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kendiyolunda96

okuyan yada bilen bilgi verebilirmi

biyomedikalla ilgili sorularını cevaplayabılırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bérk Kızık

quote:

Geleceği nasıl sence ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkburak08

quote:

Orijinalden alıntı: Bérk Kızık

quote:

Geleceği nasıl sence ?

Arkadaşım abım bu bolumu okuyor babam bu ıslerle ılgılı calısıyor medıcalci yanı

Önceliğinde kafanızda soru ısaretı olabılır bu adam nıye bolum hakkında bunları soyluyor ve neden abısı bu bolumu okudu

Babamın cevresı cok genıs oldugu ıcın bu bolumu sectı

Abım zaten bu ısı yapıyıordu ama bellı ısler de dıplomaya ıhtıyac oldugu ıcın bu bolume girdi

Bakın arkadaşlar bölüm torpıl gerektıren bır bolum TURKIYE ICINDE neden dıye soracak olursanız bu bolum yenı yenı cogalmaya baslıyor ama tıbbı malzeme alım satım yapım hep vardı bunu işi bilen adamlar yapıyordu yanı pıyasayı o adamlar yönetiyoar ve ıstedıgı elemanı arıyor
    mantıklı olarak dusunun bunlar pıyasayı yoneten adamlar sen hıc tanımadıgın bır elemanımı alırsın yoksa referansına guvendııgın bır adamın tavsıye ettıgı adamımı?
    Arkadaşlar maalesef gercekler sızden rıca edıyorum iyi düşünün lütfen pişman olacagınız seyler yapmayın

• ben okuyorum kardes babasina bakma 2 yillik medikal okuyan herkes o isi yapabilir. meselemiz şırınga sargı bezi satmak pazarlamak degil bizim. bolum elektronik muhendisligi diyebilirim. adam gibi okur da yuksek lisansini iyi yerde yaparsan piyasada cok is tutarsin. yeni mezun olup da iyi para kazananlar var bu isten ama dedigim gibi iyi okumak ve elektronige hevesli olmak gerek. gecen sene kpss ile 75 taban puan 12+8 kisi aldi. kayserideki muhendis arkadas devlette ki dönerle 3500 3800 civari aliyormus. ozelde 1800 2000 ile baslarsin sana bagli 2500 de de kalir belki 5 sene sonra 5000 de olur. ben bolum birincisiyim erken bitirmeye calisiyorm ustten ders aldim. akademik kariyer de simdilik kolay yeni acilan biyomedikaller bombos simdi. sartlar bunlar mezunlarla konus benim tavsiyem. ve hevesin yoksa hsyatinda tornavida tutmadiysan bilgisyarla aran iyi degilse muh. yazma derim. hayirli olsun simdiden her ne gelirse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    itü işletme mühendisliği
    3 yıl önce açıldı
    Gazi kimya mühendisligi
    2 yıl önce açıldı
    Kocaeli Endüstri Mühendisliği
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.