Şimdi Ara

erayı izledikten sonra megersem muslera ne kıymetliymiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadas insan hicmi elinden top sektirmez sanki toplar eline yapısıyor rahat kendine guvenen guven veren dikkatli v.s eray diye bi kaleci girdi daha ilk topu sektirdi ikincisinide yedi :) dedim uleyn bu saatten sonra degil 20 40-50 bile verseler bu adam kalmalı muslera eviin diregiymis :)

• eraya haksızlık etme ama adam daha çok yeni bu takımda kaç maç oynadı ki :) Tabi Muslera konusuna katılıyorum
  • İlk topu acemiliğine geldi tutmaya çalıştı , top sert geldi tutamadı 2. golü muhtemelen Muslera da çıkaramazdı çok iyi yere gitti top.
  • Ağa golde çocuğun yapacağı birşey yok oliver khan bile olsa tutamaz o topu.
  • İlk topu tutmaya çalışması hataydı, tecrübesiz yapılır öyle hatalar.
    2. golü muslerada yerdi, eboueye çarpıp top havalandı.
    Muslera çok farklı bir kaleci ama gidip ilk süperlig maçına çıkan hemde o maç şampiyonluk maçı olan bir oyuncuyu eleştirmek biraz saçma.
  • Bugun 2 Sivas golüde harikaydı tutamazlar o kale tvden göründüğü kadar küçük değil.Eray konusundaysa gelişicek daha genç Ufuk'a baktıktan sonra ben ümitliyim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sektirme pozisyonunda heyecan yaptığı ortada. Sanırım ilk kez lig maçına çıktı ve o sırada çok alkış vardı statta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 55.000 kisinin onunde sampiyonluk macina cikan gencecik kaleciyi elestirmek? Boyle kaybediyoruz oyuncularimizi, eyvallah Muslera canimizdir, kalemizdir ama Eray'i da gol yedi diye hemen suclamayalim. Zamanla pisecektir.

• Eray'ın hayatında ilk defa Süper Lig'de maça çıktığını bilen var mı acaba ?

Hatta bırak Süper Lig'i Gs formasıyla ilk maçı diyebiliriz. Balıkesir maçında sadece 4, 5 dakika oynamıştı.
  • Erayın arkasındaki tribündeydim.Halı saha kalesi değil o televizyondan izliyosanız.Gerçekten çok güzel gollerdi Sivas'ın iki golü de.Çocuk ligde ilk defa forma giydi bırakın olsun o kadar ezmeyelim hemen
    Not:Muslera yine de candır can
  • sivasın 2. golünde hem Eray hem de Muslera kalede olsa kurtaramazdı.
  • sivasın ilk golünü muslera yedi bilginize
  • Yediği golde pozisyon hatası var ama canı sağ olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aty.

İlk topu acemiliğine geldi tutmaya çalıştı , top sert geldi tutamadı 2. golü muhtemelen Muslera da çıkaramazdı çok iyi yere gitti top.

muslere o
  • O siralar galatasarayda herkez kopmustu.. Hatta hatrlayan varsa gokhan umut'a felan bagiriyodu adam tutmasi icin.. Cunku kimse sallamiyodu artk.. Oyle olunca kaleciler dahil kimse oyunu sallamadi, ancak goller guzeldi.. Son dk lara dogru biraz daha ciddiyet olsa o pozisyonlari verecegmizi sanmiyorum..

• Sivas'in attigi her iki gol de kurtarilacak goller degildi.

Eray iyi bir kaleci. Özellikle karsi karsiya posizyonlarda ve refleks gerektiren pozisyonlarda cok iyi kurtarislarini gördüm. Fenerbahce'li Mert'ten altta kalan bir tarafi yok. Tecrübesi ve yasi disinda....
  • tek maçla değerlendirilen bomboş bir konu daha...
  • Oyunun son bölümünde piyongo ona vurdu, kaleciler ısınmadan maça çıkmamalı fakat bu maçı görmezden gelebilirz çünkü zaten kopmuş gitmişti o esna da tirübünler golün farkına bile varmadı herkes zafer sarhoşu idi...
  • ben erayın bu maçta oyuna alınmasına hiç anlam veremedim. önümüzde fb maçı var ve selçuk hem dinlendirmek hem de alkışlanmak için oyundan alınmalıydı. erayı ts maçında ilk onbir çıkar oynasın. fb maçı varken drogbayı selçuğu burakı dinlendirmek varken bence saçma oldu. hamit umut değişikliği de ayrı bir telden çaldı zaten ne alaka anlamadım. hasan şaşın taktik bilgisi bu kadar.
  • Boş konulardan biri.Adam Hiç forma giymemiş 2 dakka giydi.O heyecanlar o bile ne yaptığını bilmiyordur.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.