Şimdi Ara

Erasmus'ta Tanıştığım Kızla Tatile Çıktım (2. Geriçekemeyan Vakası)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
5
Favori
2.392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
38 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3-5 ay önce galiba Temmuz başına denk geliyor, Erasmus'ta tanıştığım Polonya'lı kız arkadaş Facebook'tan mesaj atmış. Ben zaten mesajı görünce heyecandan İngilizceyi unutur gibi oldum, zar zor okudum mesajı. Bu arada adı Julia baya güzeldir kendileri Kız tatilde Antalya'ya gelmek istiyorum demiş. Ben de sıcakkanlılıkla davet ettim, gelirsen her konuda yardımcı olurum dedim. Seni tanıyorum ama Türklerden genel olarak biraz çekiniyorum bana yol arkadaşı olacaksan neden olmasın dedi. Ardından hemen otel arayışlarına başladım. Ertesi gün Kundu taraflarında güzel bir otel ayarladım. Kıza bütün bilgileri verdim önümüzdeki hafta şu gün seni havaalanından alırım beraber gideriz dedim. Neyse 1 hafta sonra Antalya'ya gittim, havaalanında kızı bekliyorum. Ben 1 hafta kalırız diye fazla birşey almamıştım kız bir geldi 5 tane bavulla benim ağzım açık kaldı tabi Ikına sıkıla topladık hepsini taksiyle otele vardık. Hem masrafı azaltmak adına hem de Julia arkadaş canlısı bir tip olduğu için tek oda ayarlamıştım, sadece yataklar ayrıydı. Çıktık odaya mini şortu saçları falan acayip tatlıydı Yol yorgunuyum dedi bavuldan makyaj çantasını alıp duşa girdi. Bunun duşu 45 dakika falan sürüyor. Ben de Polonya'daki yurttan hatırlıyorum, dışarı çıkarken saatlerce bunu beklerdik. Neyse laptopu çıkardım, duştan çıkana kadar arkadaşla LOL atalım dedim, sonra da akşam yemeğine inecektik. Tam mid lane'den yardık oyunu bitirecekken July duştan çıkmış, yarı çıplak geldi laptopun ekranı kapatıp sessizce güldü. Buraya oyun mu oynamaya geldin dedi. Kulağıma eğildi, biliyor musun ben hiçbir erkekle o büyülü anı yaşamadım dedi. Ortamda sinir bozucu bir sessizlik oldu. Ben de böyle bir çıkış beklemediğim için birşey diyemedim. Sonra elimden tutup beni yatağın yanına götürdü 2 dakika boyunca gözlerimin içine baktı. O anın şokunu yaşarken ben hiçbir şey yapmadım sonra o yatağa uzandı. Aksiyona girişmedim daha doğrusu girişemedim çünkü yanıma mühimmat, falan almamıştım. Hücum yeleği olmadan sonum geriçekemeyan gibi olur diye korktum. Sonra July yine güldü eğer korunmadığın için korkuyorsan makyaj çantama atmıştım gelirken istersen getireyim dedi. Bende içimden "Ohaa yok artık" çekiyorum. Yanında mühimmat taşıyacak kadar planlı bir kız bu 7 gün kökümü iliğimi kurutur, beni sömürür diye düşündüm. Sonra o banyoya gitti bende soyunup yatağa uzandım, gözlerimi kapattım. İçeride makyaj çantasını baya karıştırdı tıkır tıkır bi sesler geliyor sürekli... İçerideki tıkırtılar kesilince ben de July odaya geldi sandım. Birden arka fonda saçma bir müzik sesi gelmeye başladı. Lan ne oluyoruz falan derken yataktan kalkıp gözleri açtım bi baktım, July'nin kaşlar ortada birleşmiş, yatakta üstüme çıkmış Her biji kurdistan diye çığlık attı, ağzına yumruğu vurup yataktan kalktım. Tam kaçacakken birden otel odası Kobaniye dönüştü, beni tampon bölgeye attılar. Şuan çıplak bir şekilde Işid'le savaşıyorum.

http://www111.zippyshare.com/v/WDvbNSqY/file.html

Otel odasında duyduğum şarkı da buydu sanırım, July'nin kaşlarının birleştiği şarkı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackGhosen -- 9 Mart 2016; 14:17:19 >

• okuyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • resimler pm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okumayın tampon bölge

• okumayın polonyalı kürt

• okumayin cantasinda prezervatif tasiyan bakire kiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aurorax -- 6 Ekim 2014; 18:36:25 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • farklı bir anlatım okuyun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Okuyun temiz

• Puahahahahaaaaa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan tam kalkmışkken...

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okumayın kürt juli

• Bu iyiydi

• Gözüme ilk olarak "her biji" kısmı takıldı ve okumaktan kurtuldum.
  • kurdum mutluyum

• Hunharca güldüm
  • Guzel -ııI

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.