Şimdi Ara

Erasmus hakkında. Hangi Ülke? İspanya? Polonya? Litvanya?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
40
Cevap
0
Favori
11.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar bu sene erasmusla yurtdışına gitmeyi düşünüyorum. Bizim üniversitenin anlaşmalı olduğu yerler şunlar: Politechnika Opolska(Polonya), Vilnius Cooperative College(Litvanya), University of Castilla-La Mancha(İspanya). Sizce nereyi tercih etmeliyim? Faydası olur mu? Ülkeler hakkında bildikleriniz? Cevaplarınızı bekliyorum...

• Bana kalsa Polonya'yı seçerdim.
  • abim 5 ülke tercih yaptı. 1.si ispanyaydı. Ama 2. Tercih Çek cum. Geldi gitti geçen sene.
  • geçen sene şirketten bi kaç arkadaş ispanyaya gitmiştik.
    madrid cosladada 10 gün kaldım
    öyle aman aman pek güzel bi yer değil tavsiye etmem.
    diğer alternatiflerinden bi yeri tercih et derim
  • Bir de İspanya çok pahalıdır. İspanya'yı sakın seçme.
  • Ben olsam polonya seçerdim ama litvanyada fena degil.
  • Polonyaya gitmeniz çok gereksiz.

Amaç avrupayı gezmek ise erasmus değil de interrail araştırın derim ben.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İNGİLTERE DİL OKULLARI
    2 yıl önce açıldı
    Hollanda vizesi ile Yunanistan
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kafaya göre gidebiliyor musun yoksa kazanmak mı gerekiyor?
  • arkadaşlar. hangi ülke daha ucuz?(ispanya bi arkadaşım da pahalı demişti.) dersler hangisinde daha kolay? Yazılı ve sözlü sınavı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi md3likan -- 12 Eylül 2011; 16:05:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: md3likan

arkadaşlar. hangi ülke daha ucuz?(ispanya bi arkadaşım da pahalı demişti.) dersler hangisinde daha kolay? Yazılı ve sözlü sınavı var.

İspanya öyle ki, müslümansan(değilim), günde 20-25TL sadece yemeğin tutacaktır düşün.
  • kuzenim polonyaya gitti gayet memnundu tüm avrupayı gezdi nerdeyse derslere girmek zorunlu değilmiş sadece sınava girip çıkabliomuşun ama biz 6-7 arkadaş gittiğimiz için hep türkçe konuştuk ingilizce olarak pek bi faydası olmadı dedi
  • en azından gittiğim yerde cami olmalı. cemaatle kılınması zorunlu olan namazlar için. polonyada varmış. araştırıyorum bakalım.

Bir de teknoloji hangisinde daha ucuzdur arkadaşlar.
  • yazdıkların arasında Polanya ile Litvanya en ucuzları...

ikisi arasında kalırsanda bence hiç düşünme polonya yolcusu ol
  • Teknoloji nerede daha uygundur?
  • İspanya daha pahalıdır ama eğer ispanyolca öğrenirsen büyük yararını görürsün dünyada 3-4. dil özellikle güney amerikada kullanılan bir dil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Egot

İspanya daha pahalıdır ama eğer ispanyolca öğrenirsen büyük yararını görürsün dünyada 3-4. dil özellikle güney amerikada kullanılan bir dil

bir çok kişi ispanya diyor ama ispanya ekonomisi haberlerden gördüğüm kadarıyla zor durumda neden dünyanın 2. büyük ekonomisi olan çin'in dilini öğremesin?

İngilizce şart
    Çince ve Rusça çook büyük +
    Herhangi bir avrupa dilide eklendi mi senden iyisi yok
  • Polonya iyidir hocam
  • Litvanya da rusça ve lehçe öğrenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saahin

quote:

Orijinalden alıntı: Egot

İspanya daha pahalıdır ama eğer ispanyolca öğrenirsen büyük yararını görürsün dünyada 3-4. dil özellikle güney amerikada kullanılan bir dil

bir çok kişi ispanya diyor ama ispanya ekonomisi haberlerden gördüğüm kadarıyla zor durumda neden dünyanın 2. büyük ekonomisi olan çin'in dilini öğremesin?

İngilizce şart
    Çince ve Rusça çook büyük +
    Herhangi bir avrupa dilide eklendi mi senden iyisi yok

Çince zor ve 1 milyardan fazla insan zaten biliyor bu dili. İspanyolca cok geçerliliği olan bir dil. Daha avantajlı ama her halılarda bir dil bir insan.. Ne öğrense yanına kâr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu SS ile destekleyelim

Polonya Kızları

Litvanya Kızları

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.