< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ER mi subay/astsubay mı ? YARDIM

-
-
Gideceğin sınıfa göre değişir ama rütbeli 12 ay mantıklı sonuçta maaş alacaksın en azından para biriktirme şansın olur ilerde de beğenirsen astsubay olarak kalırsın askerde ve iş imkanında hazır olur
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tabikide 12 ay
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
(A) 12 ay yaparsan maaş alıyorsun. hemde özelde alamayacağın miktarda bi maaş. hayata adım atmadan önce birikmişin oluyor. ben bu sayede ailemden ayrılıp, kendim eve çıktım.
askerliği çok gözünüzde büyütmeyin. 3 gün sonra alışıyorsun. ilkokuldan üniversite sona, 16 yıl geçiyor. 1 yıl mı geçmeyecek?
-
Aslında çok haklısıb ama insan biran once bitsinde ozgurlugume kavusayım diyor ister istemez
6 ay sonra askerden döndüğünde seni bekleyen bir iş olmayacaksa ya da döndükten sonra 6 ay içinde iş bulamayacaksan 12 ay rütbeli gitmek mantıklı.
-
Rütbeli git kardeşim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende rutbeli gitmek istiyorum fakat sürenin uzun olması ikilemde bırakıyor
Detaylı anlatırdım ama askerden soğutma diye bir ceza var kral :D 6 ay yap kurcalama :)
-
Galiba psikolojin bu iş için uygun değil hocam. Senin için en iyisi er olarak 6 ay yapmak olacaktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de anlatırdım ama arkadaşın dediği gibi cezası var. 6 ay yap kurcalama.
-
6 ay yap
zorlanacaksın ama en azından 12 ay değil
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X