Şimdi Ara

EQS 580 vs Q8 e-tron sportback vs CLS 300D

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepsi 2023 model fiyatları aynı düzeyde.

Elektrikli veya benzinli avantaj/dezavantaj değil.

Hangisini tercih edersiniz ve neden?

• Eqs bu arabalardan üst segment ve 500k- 1m kadar daha pahalı
    Canın sıkıldı konu açtın herhalde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EQS 580 ile Q8 e-tron arasında 1.500.000 tl gibi bir fiyat farkı var. (%20-25)

EQS 580 ile CLS 300d arasında 1.000.000 tl gibi bir fiyat farkı var. (%15-20)

Opsiyonlarla bu fark daha açılır.

5 milyon veren 6 milyon da verir mantığıyla yaklaşmayın, çoğu maddi imkanı olan kişi de harcamak ve bağlamak isteyeceği parayı hesaplayarak tercihini yapar. Banka hesaplarında kat ve kat fazlası olsa bile.

• Çok lololo bir konu.

• tEmh@ kullanıcısına yanıt

Eski üye bir de:)

• en1gma kullanıcısına yanıt

1.Eqs bu araçların üst segmenti değil farklı bir segmentinin aracı. Mercedeste eqs ve eqe sınıfını s ve e sınıfı ile kıyaslamayın alakaları yok. Malzeme işçilik bile çok farklı.

2. Tüm araçlar arası fark en fazla 500k benim aldığım fiyatlara göre.

3. Sorduğuma pişman oldum cevaptan başka her türlü yorum var.

• lololo L kullanıcısına yanıt

Arkadaşım eqs elektrikli s serisidir önce onu bi kavra.

S 580

Eqs 580

Senin aldığın fiyat farkı 500k

20k değil

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Eqs üst, Q8 üst orta SUV, Cls Üst ortadır. Üçü de birbirinden alakasız yani.

• EQS elektirikli S serisi değil öle fotolardan görüp adında da S var diye bu yorumu yapmayın. Bu araçlara bindiğinizde araçlar arasındaki farkı anlarsınız. BMW i 7 tam 7 serisinin elektiriklisi ama EQS standart S e göre bir gömlek düşük iç hacim ve diz mesafesi kalite işçilik her anlamda bu söz konusu. Ha bu demek değil ki EQS kötü bir araç veya ben kötülüyorum. Yalnızca bire bir değil diyorum o kadar.

• en1gma kullanıcısına yanıt
    1. Arkadaşın değilim.
    2. "Önce onu bi kavra" tanımadığın bir kişiye karşı kullanılabilecek doğru bir uslup değil.
    3. EQS eğer S Serisinin elektriklisi diyorsan bu araçlar hakkında hiç bir bilgi sahibi değilsin ve yine de yorum yapabiliyorsun.
    4. 6m TL civarında bir araç alacak kişi için +-500k TL yüzdesel olarak problem değildir. Problemse zaten almasın.
  • Alakalı olmasına gerek var mı karşılaştırmak için?

"""6m TL civarında bir araç alacak kişi için +-500k TL yüzdesel olarak problem değildir. Problemse zaten almasın.""""

Zenginler de parayı ağaçtan topluyordu zaten değil mi . 500 bin hiçte az bir para değildir ve yatırım içinde gayet kullanılacak bir miktar . Siz her zengini dizilerde ki gibi sanıyorsanız bilemem tabiki

• Konuda 10-15 satır yazı var daha sorduğum soruya bir kişi cevap yazmadı  

• Moueson kullanıcısına yanıt

Zenginlik görecelidir. Sizin için zengi olan birisi başkası için fakir olabilir. O nedenle yüzdesel hesap olarak yazdım. Yüzdelik hesapta herkes eşittir. Servetinin ne kadarı oranı ile harcama yaptığın önemlidir. O nedenle 500k TL sizin için bir yatırım olabilir ama başkası için bir hafta tatilde veya bir günde harcanabilecek bir paradır.

Cevabı da şikayet etmişsin 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.