Şimdi Ara

EPSON WORKFORCE WF-3520DWF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Benim istediğim özelliklere uygun gibi görünüyor. wifi olması ve scaner olması önemli.

Genel olarak tez çıktısı almak için kullanacağım ama arada profesyonel makinemle çektiğim fotoğrafları basmak için de kullanmak istiyorum.

Tank sisteminde sanırım kafalarda dolma sorunu olabiliyormuş o yüzden kolay dolan kartüş önerdiler. Bu model hakkında bana fikir verebilirmisiniz. Bir arkadaşla birlikte alacağız çünkü

• Bu model yazıcıdan fotoğraf baskılarında performans alamazsınız ofis segmenti bir yazıcı olmasından dolayı. Tank sisteminde veya dolan kartuş sisteminde kaliteli mürekkep kullanırsanız kafalarda donma olmaz. Bu iki sistemden hangisini kullanacağınız tamamen alacağınız çıktı sayısı ile doğru orantılıdır. Eğer ki günlük çıktı adediniz 50 veya üzeri ise tank sistemi; daha az ise dolan kartuş sistemi kullanmalısınız. Ama eğer ki profesyonel kalitede fotoğraf çıktısı almak istiyor iseniz ve fax özelliği sizin için elzem değilse Canon MG5350 model yazıcı fiyat performans açısından işinizi fazlasıyla görecektir.
  • bahsettiğinizi bulamadım ama
    Canon PIXMA MG5350 bu da aynı işi görür mü ne dersiniz. Fax olmasa da olur ama Wifi olsun istiyorum kesinlikle

Ya da
    Canon Pixma MG6350

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aysosm -- 10 Eylül 2013; 23:46:38 >
  • Bahsettiğim modelin tam adı Canon Pixma MG5350. MG6350 de bir üst modeli ama henüz mürekkep ve dolan kartuş sistemi tam oturmadı. Eğer ben hep orijinal kartuş kullanıcam derseniz MG6350 alabilirsiniz. Ama dolan kartuş kullanmak isterseniz bence Mg5350'yi tercih edin. Bahsettiğiniz kullanım alanlarında kesinlikle işinizi görecektir.
  • Sizden ne kadara alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki linkten inceleyebilirsiniz...

Canon MG5350 Yazıcı + DolanKartuş Seti
  • Teşekkürler teknosadan kampanya olarak 280 tl 'ye aldık. Sonuncusunu aldım. Artık dolan kartüş setini sizden alırız artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Epson~canon~brother ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun, teşekküre ederim. Bence çok iyi bir tercih yaptınız. Tam ihtiyaçlarınıza uygun ve her alanda işinizi görebilecek bir yazıcı aldınız önemli olan bu.
  • wf3520 de 0x9D hatası nedir bilen var mı? bu yazıcıda pad resetleme için program kullanılabiliyor mu yoksa resetleyici mi almalıyız daha önce yapan var mı? lütfen birisi yardımcı olsun tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spoiler4all -- 10 Şubat 2016; 23:51:46 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.