Şimdi Ara

EPSON TW550 HDMI Bağlantı Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Dün şirkette kullanmak üzere Epson TW550 Projektör aldık. cihaz güzel görüntü kalitesi vs yerinde ancak. HDMI dan bağlantı kurduğumuzda görüntü alamıyoruz. bende ve ortağımda ASUS N56V laptop var. çözünürlüğü 1080p olarak kullanıyoruz. ilk önce bu yüzden olduğunu düşünüp çözünürlüü düşürüp denedik ama sonuç aynı. çözünürlük ne olursa olsun hdmi'dan bağladığımızda sıkıntı oldu. ancak VGA dan bağlarsak gayet güzel gösteriyor. projektörü tavanda kullanmak istiyoruz. orayada HDMI kablo çekilmiş. bu yüzden HDMI'ya mecburuz diyebilirm. Ya bir converter falan alıcam yada tekrar VGA kablo çektiricem. ancak bunların hiçbirini yapmak istemiyorum. özellikle HDMI projektör aldık ve çalışmasını istiyorum haliyle. birde şunu söyleyeyim HDMI'dan bağlayıp projektör üzerinden SourceSearch dersek, bir süre görüntü arayıp sonra hata veriyor cihaz. cihazın power ışığı kırmızı yanıyor, diğer iki ışıkta(yüksek ısı ve lamba ikaz ışıkları) yanıp sönmeye başlıyor. manuale baktığımda "iç hata servisi arayın" diyor. cihazı daha yeni aldık. sizce hiç kurcalamadan direkt gerimi vereyim?

• çekilmiş olan kablonun uzunluğu ne kadar ,farklı bir hdmi kablo ile denediniz mi?
  • 20m kadar. farklı bir kabloyla denemedik.
  • 20 mt kaliteli kablo gerektiren bir uzunluk önce daha kısa bir hdmi kablo ile deneyip en azından kablodan olup olmadığını anlayın derim.
  • farklı bi kabloyla deneme fırsatım olmadı malesef. ama yan şirketteki arkadaşlar daha uzun bi kablo kullandılar onlarda sıkıntı olmadı. onların projektör başka marka. aynı tip kablo çekildi ikimiziede. kablodan olduğunu düşünmüyorum o yüzden. bu arada daha eski model bir laptopla denedik hdmi'dan oldu ama daha düşük çözünürlükte (1300-768). ben kendi laptopumu bu çözünürlüğe düşürsem bile çalışmadı bende. projektör vatandan almıştım. geri vericez bugün. :( geri alırlar inşallah.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.