Bildirim
epson sx235 için mürekkep

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Merhabalar bu yazıcıdan almayı düşünüyorum.
Çözebildiniz mi, mürekkep sıkıntısını fotoğraf çıktı olayı nasıl biraz bilgi verebilirseniz çok sevinirim.
1 haftadır printer konularını okuyorum.
Ben evde a4 ve 13 x 18 kağıda fotoğraf kağıdına fotoğraf basmak istiyorum.
günde 4-5 tane çıktı alırım belki daha fazla da olabilir sizin bir kullanıcı olarak fikrinizi alayim dedim.
.
Fotoğrafçıda 100 tane a4 kağıda baskı için 200 tl gibi bir fihyat çıkıyor. O sebepten fiyat performans bilginiz varsa çok sevinirim.
teşekkürler -
Merhaba,
Kendim sx125 kullanıyorum, geçen hafta enişteme sx435 aldım (alt modeller kalmadığı için), kendim kullanıp memnun kaldığım için yazıcı ile beraber cescesor epson uyumlu kolay dolum kartuş seti aldım. Ben aldığımda 80TL idi şimdi yetmişe düşmüş. Evde çocuğun resim ve belge ödevleri, genel amaçlı kullanıyoruz çok memnunum tavsiye ederim.
cescesor sx235 uyumlu kartuş seti
Set şeklinde 4 şise (siyah, mavi, kırmızı, sarı) mürekkep, 4 enjektör, 4 de kartuş çıkıyor doldurup kullanıyorsunuz. Eve yedek mürekkep şişesi aldım tanesi 7,5 tl 4'ü 30 tl.
Umarım işinize yarar.
İyi günler.
-
hangi yazıcı için hangi kartuş kodu için aşağıdaki linke de bakabilirsiniz.
epson model-kartuş listesi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X