Bildirim
EPSON PX720WD Mürekkep Seviye Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
printhead ın bazı bölümleri tıkalı. geçmiş olsun. -
siteye üye olun, size OCP'nin Epson piezo kafaların temizliği için üretmiş olduğu ESS kodlu üründen numune yollayalım.
Açık mavi rengi olan bu ürünle temel renklerden oluşan bir pdf dosyasını yazdırdıkça kafaların açıldığını göreceksiniz. -
quote:
Orijinalden alıntı: xpress34
printhead ın bazı bölümleri tıkalı. geçmiş olsun.
yapılabilecek bir şey var mı yazıcının kendisinden kafa temizleme yapıyorum hiçbir şey değişmiyor -
Sayın Katates Pızartması üyelik bilgilerinizde adres kısmını kısmını tamamlarsanız 100 ml ESS adresinize kargo sizden olmak üzere ücretsiz gönderilecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: OCP Türkiye
Sayın Katates Pızartması üyelik bilgilerinizde adres kısmını kısmını tamamlarsanız 100 ml ESS adresinize kargo sizden olmak üzere ücretsiz gönderilecektir.
Kargo ne kadar hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kayserili de değilsin ya dur bakalım. sitedeki fiyatı kargo dahil 15 tl. kargo ücreti 5 tl'yi geçerse farkını da ben üstleniyorum :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X