Şimdi Ara

EPSON PX720WD Mürekkep Seviye Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yazıcı düz yazıları siyah şeyleri kesik kesik yazıyordu az önce bütün kartuşları doldurdum ve taktım. Kafa başlığını temizle yaptım panelden tekrar deneme yaptım hala kesik kesik yazdırıyor. Mürekkep seviyelerine baktığımda ise siyah %10 civarlarında.

• printhead ın bazı bölümleri tıkalı. geçmiş olsun.
  • Katates Pızartması kullanıcısına yanıt
    siteye üye olun, size OCP'nin Epson piezo kafaların temizliği için üretmiş olduğu ESS kodlu üründen numune yollayalım.
    Açık mavi rengi olan bu ürünle temel renklerden oluşan bir pdf dosyasını yazdırdıkça kafaların açıldığını göreceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpress34

printhead ın bazı bölümleri tıkalı. geçmiş olsun.

yapılabilecek bir şey var mı yazıcının kendisinden kafa temizleme yapıyorum hiçbir şey değişmiyor
    Sayın Katates Pızartması üyelik bilgilerinizde adres kısmını kısmını tamamlarsanız 100 ml ESS adresinize kargo sizden olmak üzere ücretsiz gönderilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OCP Türkiye

Sayın Katates Pızartması üyelik bilgilerinizde adres kısmını kısmını tamamlarsanız 100 ml ESS adresinize kargo sizden olmak üzere ücretsiz gönderilecektir.

Kargo ne kadar hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kayserili de değilsin ya dur bakalım. sitedeki fiyatı kargo dahil 15 tl. kargo ücreti 5 tl'yi geçerse farkını da ben üstleniyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.