Şimdi Ara

Epson Photo PX650 kesik kesik basıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başlıkta yazdığım gibi bastırmak istediğim belgeyi kesik kesik basıyor. uzun süredir kullanmıyordum ..
    Acaba evde kendim düzeltebileceğim bir sorunmu yoksa servis şartmı . Mürekkep püskürtme uçları tıkanmış olabilirmis sizce ?

Teşekkürler..

• kafa temizliği yaparak sorunu halletmeyi deneyebilirsin yazıcının üzerinde ki ekrandan veya epsonun yazılımı ile yapabilirsin çözüm olmazsa kafa açmak için solüsyonlar var onları deneyebilirsin mürekkepli yazıcıları lazım olmasa bile en geç ayda bir çıkış almak lazım böyle sorunlar olmaması için umarım çözersin .
  • Kartuşların takıldığı kafa var onda sorun sanırım %90 bırde kartuşunu konturol et eğer dolum takı gibi ek parca takıldıysa büyük bir ihtimal kafdan yapar
  • 60 tl ye zamaninda set aldim buna evde kendim dolduruyorum cok guzel baskilar aliyordum 2 - 3 aydir cikti almadim fotograf basicaktim 10 tane fotograf kagidi koydum kartuslari fulledim tv izlemeye gittigimde cok kotu bir durumla karsilastim 10 tane fotograf kagidi cope gitti ... bu makinelerde kendiiginden temizleme gibi bi ozellik varmi (Yazicilardan pek anlamamda )
    Xbox One X
  • Dağılın beyler, yanlış alarm
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.