Şimdi Ara

EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ (301. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.537
Cevap
186
Favori
489.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Elektronik cihazlar sıcaklık değişiminden olumsuz etkilenebilirler, bu yüzden balkona koymak riskli. Balkondan odaya geçince hemen çalıştırmamak gerek. Bir haftada ev ortamında sorun olmaz.

• murat3807 M kullanıcısına yanıt

içeri aldığımda hemen çalıştırmıyorum hocam biraz bekliyorum. Balkon dediğim cam balkon, ısıcamlı.

Ev sıcak oluyor kısa kolla dolaşacak gibiyim nerdeyse fakat yazında sıcak olacak bu derece kurumaması lazım ama baskı aldığımda çizgili alıyorum pembe ile maviyi.

• mob411 kullanıcısına yanıt

Yazıcı çok yoğun çalıştığında. bir yerden bir yere taşındığında vb. durumlarda hava yapabilir. Bazen de yoğun kullanımda kafada mürekkep fazlalığı çizgilere neden olabilir. Öncelikle püskürtme denetimi desenini yazdırıp kontrol edelim, ona göre birkaç kafa temizleme yapalım. Sonuca bakalım. Çizgilerde bir renk hiç yoksa hava yapmıştır. Tank tıpaları açıkken kafa temizleme ile düzelmiyorsa birkaç mesaj önce verdiğim linkteki hava alma işlemini deneyin. Arka arkaya çok fazla kafa temizleme yapmak yerine 2-3 temizleme sonrası 10 saat kadar ara vermek işe yarayabilir.

• EPSON ORİJİNAL TANKLI YAZICI KULLANANLAR KULÜBÜ

Mürekkep durumları bunlar, balkondan içeri aldım. Tekrar deneyeceğim.

• yazıcıyı 20 gün kullanmadık sarı renk basmıyor. 2 kez kafa temizleme yaptım düzelmedi. garantisi devam ediyor garantiden halledebilir miyim?

• beyler bugün için acil yardım lazım.epson L3160 tanklı yazıcı var.mürekkep pedleri hatası veriyor. ben bunu daha önce elimde olan pclerle wicresetin trial versiyonundan hallettim ama bu sefer elimde trial kullanacak pc kalmadı.

bu yazıcı ilkokul 1.sınıfta kullanılan bir yazıcı . sınıfın akıllı tahtasına bağladım ,nedense orda da triali kullanamadım.yarın çocuklara karne yanında başarı belgesi basacaktık ve öylece kalakaldık.adjprog programını da hiç kullanamadık,hep hata verdi.

elinde tek bir seferlik wicreset keyi olan varsa helalinden verebilir mi? şu anda program alacak durum da yok ve yarın çocuklara belge yetişmesi gerekiyor.

• Bende L3150 yazıcı var bu siteden L3150 için olanını indirdim usb den yazıcıya bağlanıp doluluk oranını gördüm daha ped doldu uyarısını almadığım için yazıcıyı resetlemedim ama forumda aynı siteden indiren arkadaşlar sorunsuz çalıştığını söylemişti. Büyük ihtimal sizin L3160 modelde de kullanılır ama siz önce araştırın yinede. Youtube'da L3160 modelini L3110 veya L3150 için olan programlarla resetlediklerini gördüm sistemleri aynı.

Epson L3150 Ayarlama Programı Sıfırlama Aracı (supportprinter24.com)

Rar Şifresi : Epson L3150

• selamlar uzun zamandir yazici incelemeleri izleyip arastiriyorum. cektigim fotograflari, fotograf kagidigina yuksek kaliteli baskilari almak istiyorum. bunun icin l3151 yeterli olur mu? tankli ve kolay doldurulabilir oldugu icin dusunuyorum ancak ihtiyaclarimi karsilar mi?

edit: macobook kullanıyorum. AirPrint şart mıdır? AirPrint özelliği dolayısıyla 3260 almak için daha fazla para vermek mantıklı mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxilafyn -- 25 Ocak 2022; 22:12:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnsfgl H kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba. Bu programı ped reset için mi eklediniz? Doluluk oranını görüyorum derken yine ped doluluğu kasteddiğiniz değil mi? Mürekkep doluluğu için bir algılayıcı yok çünkü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet ped reset için eklemiştim bu program ped dolu hatası verip yazıcı çıktı almaya izin vermediği noktada yazıcıyı kullanmaya devam etmemiz için ped sayacını sıfırlayan programdır. Yazdıklarım mürekkep seviyesiyle alakalı değildi dediğiniz gibi mürekkep seviyesini gösteren herhangi bir sensör yok anlatmak istediğim ped doluluk oranıyla alakalıydı. Ped sayacida yazılımsal sizin çıktı sayiniza kullanım şeklinize göre takribi bir doluluk oranı belirleniyor chip falan yok tek dikkat edilmesi gereken ped kutusunu çıkarıp süngerleri yıkayıp kurutmak ve yerine takmak YouTube da bir sürü video var sökülüp temizlenmesiyle alakalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsnsfgl -- 24 Ocak 2022; 2:15:8 >
  • oxilafyn kullanıcısına yanıt

3260 a gerek yok airprint için. iphone ve mac ile kullanıyorum, iphoneda epson smart panel uygulamasını indiriyoesunuz. mac için de kendi driver softwarei kurarsanız bir şeye ihtiyacınız kalmıyor. wifi özelliği olsun ama cihazda çünkü kablosuz çıktı alabilmek büyük kolaylık. 3251 sahibiyim bir kaç mesaj üstte görebilirsiniz. fotoğraf kalitesi konusunda ise ev kullanıcısı için ideal, kalite anıdan öte önemliyse daha iyi bir cihaz bakın.

• Lawlieth L kullanıcısına yanıt

çok teşekkürler tereddütteydim çünkü tüm cihazlarım apple ve yorumunuz üzere ben de 3151 satın aldım. kalite daha önemli ancak biraz daha ulaşılabilir bütçe dostu ürün olduğu için tercihim bu yönde oldu, öneri için teşekkürler. şimdiden daha iyisi için araştırmalara başladım.

• oxilafyn kullanıcısına yanıt

Apple mağazasında Epson'un hangi yazılımları var bilmiyorum. 3150 ve 3151 bir önceki, 3250 ve 3251 ise yeni modeller. Aralarında çokda bir fark yok ama mobil yazılım olarak farklı programlar kullanılıyor. 3150 ve 3151 gibi bir önceki modeller Epson iPrint yazılımını kullanırken yeni modeller Epson Smart Panel programını kullanıyor.

Fiyat farkı yoksa 32** başlayan modelleri tercih etmek daha mantıklı olur ama fiyat farkı varsa ve Epson iPrint sizin Apple cihazlarda çalışıyorsa bir önceki 31** serilerini almanın hiçbir mahsuru yok neredeyse aynı cihaz.

• 3151 ve 3250 modellerine baktım ancak aralarında fark nedir göremedim. hangisini tavsiye edersiniz? ev için kullanacağım farklı bir model de olabilir. Wifi olması şart değil.

• Arkadaşlar merhaba. L3151 var ve üzerinde orijinal olarak gelen Epson mürekkep seti var. Yalnız kısa bir süre kullanmayınca (birkaç gün sadece) renkli çıktılarda çizgi çizgi bastırma sorunu oluşuyor. Kafa temizleme yapınca geçici olarak düzeliyor ama bu seferde hem ped tankı çabuk doluyor hem de mürekkep tüketimine neden oluyor. Epson'ların baskı kafaları (nozzle) bu kadar dandik mi yoksa başka bir sorun mu var sizce?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programmer_onur kullanıcısına yanıt

sınıftaki yazıcım, l4160 ta da aynı sorun oluyor ama bir gunde degil bir hafta 10 gun sonra bazen yapıyor bazen yapmıyor. muadil murekkep litrelik kullandıgım için askı kafası temizlemesi bana koymuyor. atık hazensinin de reset yazımı var zaten. hazenyi de temizliyorum. eger boyle bir sorun varsa tavsiyem muadil murekkep alıp ( eger cok cıktı alıyorsanız litrelik ) bu sekilde devam etmek.

• Merhaba. Şirket için ECOTANK M3170 veya M2170 yazıcı düşünüyorum. Kullanan ve tavsiye eden var mıdır acaba?

• Arkadaşlar merhaba,

Bir sorum olacak yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Bende 2-3 senedir kullandığım l6160 modeli var. Son zamanlarda yazıcıda silik yazdırma sorunu yaşıyorum. 1 saat yazdırmayayım hemen silik yazdırmaya başlıyor. Ben bunu ancak iki kafa temizleme düzeltme yaparak düzeltebiliyorum o zaman 40 tane bile çıktı alsam normal çıkıyor. Fakat aradan az da olsa bir zaman geçsin tekrar bir şey yazdırdığımda silik çıkartıyor. Tekrar iki kere kafa temizleme yaparsam normal çıkartıyor.

nedeni ne olabilir acaba?

• yenisey06 Y kullanıcısına yanıt

Hocam kaç bin sayfada makine?

Benim cihaz da aynı durumda, ama çok kullanıyırum, baskı lafası ğroblemi muhtemelen

• an agony A kullanıcısına yanıt

Hocam ben de çok fazla kullanıyorum hatta şu an sayaç 29500 gösteriyor. Baskı kafasına ne yapmalıyız değiştirmeli miyiz siz çözüm bulabildiniz mi?

• 
Sayfa: önceki 299300301302303
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.