beyler bu sorunu 3 . yazışım ama hiç birşey fayda etmedi. bilgisayar açıkken durduk yerde estiği bi zaman bilgisayardan dit diye bi ses geliyo ondan sonra eğer oyundaysam hafif bi takılma oluyor 5-10 sn sonra hardisk olağan üstü dönmeye başlıyo kasanın hardisk ışığı yanıp kalıyo hardiskte müthiş hızlı dönüyor ekran donuyor sadece reset atma kalıyo. başka bi şeklide şöyle bilgisayar kapalı iken açıyorum gene hardiskten yüksek hızın sesi geliyor monitörün ışığı yanıp sönüyo hiç bir tepki yok.anakart epox ya hata sesi bile gelmiyo .ama her iki durumda da hata gösterme panelinde 2B mi 26 mı belli değil bu raporu veriyor o da reserved yazıyo kitapçıkta. artık bıktım bu sorundan önceden ekran kartını 16 tnt'le değiştirip çalıştırıp sonra gene 9800 takıyordum artık o da fayda etmiyor ne zaman keyfi yerinde ise o zaman açılıyo keyfi kaçıncaya kadar artık Allah Kerim
reserved güç sorunu olması lazım.Tavsiyem epox un servisini arayıp sorununu söylemen.Daha önceden epox la ilgili bir sorunum olduğunda mascom u aramış Ayhan beyle görüşmüştüm.Sağolsun gerçekten yardımcı oldu.Mümkünse sende ara ve durumu söyle onlar sana 2b hatasında neler yapman gerektiğini söylerler
bir yıl oncede epoxun o modelinde çok şikayet vardı.
İlk çıktığında almıştım epox 8RDA+ hala sorunsuz kullanuyorum ve gerçekten memnunum karttan.. zamanının efsane kartlarından birisidir o.. bencede bi servise götür..
bak arkadasım bende amd2500 ve epox 8rda kullanıyorum anakart cok kalıtelı bır board ve sorunsuz calısıyor senın sorununu cozdum hehalde sen anakartın bıosunu guncelle boyle bır sorun kalmayacaktır oke
bak arkadasım bende amd2500 ve epox 8rda kullanıyorum anakart cok kalıtelı bır board ve sorunsuz calısıyor senın sorununu cozdum hehalde sen anakartın bıosunu guncelle boyle bır sorun kalmayacaktır oke
kardeşler etmeyin eylemeyin bios sürüm 29.07.2004 daha yenisini duymadım bilen varsa yollasın valla gerçi heralde önceki sürümlerde böle bi sorun yaşamamıştım yeni bios yüzündende olabilir
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme