Şimdi Ara

Episodes From Liberty City Motor Değiştirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar.Benim için bir çok sorun çözdünüz ve burada bir tane daha var :(
    Oyunda bir aralar car pack yüklemiştim.Beğenmedim.Çünkü motor kullanırken dönüşleri manevraları çok zor alıyordum.Adam aynı motor yarışlarındaki gibi yatıyordu.Anlayacağınız motor dönmüyordu adam gibi.Neyse,kaldırdım.Oyunu sildim.GFW sildim.Gta ile ilgili herşeyi sildim ve baştan yükledim.oyuna girdim.En başta Tony'nin Schafter'ını kullanıyorduk da sonra bizim oluyordu ya,işte onu evin önüne park ettim ve kaydettim.Sonra çıktım dışarı Tony'nin Schafter'ıyla göreve giderken oyun kapanıyor ve fatal error veriyor.İnternette Youtube'tan bir çözüm buldum.Asla evde araba kaydetmiyoruz ve araba modu varken ki saveleri siliyoruz.Neyse buldum sildim.Başladım baştan ama motor kontrolü aynı.Car Pack'in içerdiği trainer vardı onu silmiştim eminim.Sonra Simple Native Trainer 6.2 indirdim onu attım.Car Pack'tan ayrı.Ama motor kontrolü hala aynı nasıl düzeltebilirim yeniden mi kuracağız ?

• Oyunu tamamen sildiysen böyle bir sorun olmaması lazım oyunu tekrar kurduktan sonra.
  • Handling dosyasını indir internetten ve öyle dene.
  • oyunu tamamen sildim ve tekrar yükledim car packsiz artık oyun bitene kadarda yüklemeyi düşünmüyorum teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.