< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Epilepsi hakkında

-
-
muhtemelen epilepsi ama kalp de olabilir ya da kafa travması. Epilepsi lanet bişey sürekli hastanın yanında birisi olmalı, çünkü yere çakılır. İlaçla, ameliyatla vb. iyileşebilir ama bazıları maalesef iyileşmiyor hatta sebebi bulunamıyor. Epilepsi nöbetinde kişi ağzından sarı sıvı akıtır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam ne sıvı akması olmuş ne de değişik bir koku duymuş inşallah epilepsi değildir ama normal bir bayılma da değil ben kendimden biliyorum
Epilepsi hastasıyım , benim ilk nöbetimde durduk yere sesim gitti sonrasını hatırlamıyorum. Ailen beni görünce kasılmış bi şekilde bulmuş, ondan sonra hastanede epilepsi teşhisi koyuldu. Ondan sonra hiç nöbetim olmadı, yalnız dışarı çıkıyorum. Epilepsi yi stres ve yanan sönen ışıklar vs. tetikler .
İyi geceler hocam, epilepsiye benziyor ancak tam tetkikler yapılmadan bilemeyiz tabii. Eğer epilepsi ise ilaçları çok düzenli kullanmalı ve nöbet geçirdiğinde kafasını koruyun. İlk aklıma gelenler bunlar.
Çok geçmiş olsun, umarım kötü bir sonuç almazsınız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bunda da sadece denge kaybı olmuş birde sersemlik var biraz onun dışında bir belirti yok olası bir nöbette kendi başına geçmesini mi bekleyeceğiz?
Hocam mr da çektirmiş bir şey çıkmamış bilmiyorum mr da çıkar mı ama bugün yinede doktora gidecek inşallah bir şey çıkmaz teşekkürler bilgileriniz için
Daha birkac gun once 15 yasindaki bir kiz cocugu oldu epilepsiden dolayi, dikkat et.
-
Allah korusun hocam inşallah bir şey çıkmaz
EEG çekilmesi lazım tanı için, beyin dalgalarına bakılacak yani
Hiç beklemeden doktora gidin , orada zaten testler yapılır ve teşhis koyulur.
epilepsi ise artık yan etkisi eskisi gibi olmayan ilaçlar var depakin yerlisi depalex. rapor olsa bile fark veriyorsunuz depakin'e hem de baya yüksek. ani tansiyon düşmesi senkop ise onun da güzel ilaçları var ama başka bir şeyse tehlikeli olur detaylı bir tahlil yaptırın güzel bir hastanede. epilepsi gibi gelmedi bana çünkü baş dönmez sonrasında direkt ayılırsınız ama ben 4 gün hastanede yatmıştım en son 92'de epilepsiden bayıldığımda havuzda yere düşüp. senkop da 2000'de düştüm EEG temiz tansiyon olabilir dediler kesin konuşamadılar. 2003'te teşhis kondu NATO birliği olunca hastanesi bi garipti. bisiklete binerken içimi gösteriyordu adamlar karşıdaki dev ekrandan. kalbi öyle gördüler de teşhis koydular senkop öyle tahlil mr gibi şeylerle çıkmaz kolay değildir tanısı. şimdi normal hastanelerde de böyle teknolojiler olabilir? askeri teknoloji her zaman önden gider.
-
Valla hocam bilmiyorum da bence bu çok telefon tablet vs bakmaktan olduğunu düşünüyorum çünkü belli bir yerden sonra beyin şartelleri atıyor senkop olduğunu da sanmam çünkü tansiyon şeker normal çıkmış bakalım inşallah bir şey çıkmaz teşekkürler bilgilendirdiğiniz için
rica ederim. bence kardiyoloji değil de nöroliji'ye gösterin hatta bir de psikiyatri'ye gösterin bir de diyetisyen'e gösterin iyi beslenmeyip telefon tablet mi bakarsın sürekli diye bi dolandırın oradan oraya aklı başına gelsin. nöroloji, epilepsi haricinde bir çok şeye bakar. kavernom oldu mesela kardeşimde baloncuk oluşup kan topluyor. mr çekilmiş de onun için mi çekildi? eziyet tamamen elinizde yani bi de buna bakalım diye gözünü de korkutmuş olursunuz bak telefon tablete çok bakarsan da olabiliyormuş böyle sorunlar diye ki yalan değil. senkop kötü bir şey zaten ya o olmasın. geçmiş olsun şimdiden.
-
Yok hocam nörolojiye de gidecek tabiki psikiyatrik te olabilir ama hele şu iki bölüm aradan çıksın da hocam 17 yaşında hem aynı yaşta olduğumuz için de tınlamıyor beni yürüyüşe gidelim diyorum yok yarın gideriz yok yorgunum ama kendisi artık kendi için ne iyi gelir ne kötü gelir bu mukayeseyi yapabilecek durumda bakalım inşallah bir şey çıkmaz çok teşekkürler hocam Allah sizden razı olsun
Benim de epilepsi rahatsızlığım var. 22 yaşında ortaya çıkmıştı. Şuanlık ilaç tedavisine devam ediyorum. Doktorunuzu iyi seçin. Doktor çok önemli. İlacınızı bulduğunuz sürece ve krizi tetikleyecek şeylerden uzak kaldığınız sürece korkacak bir şey yok.
İlacı bulmak önemli ama. Belirli süreden sonra doktor kontrolüyle zaten ilaç da azaltılıyor veya tamamen de kesilebiliyor.
-
senkop için illa ki şeker ya da tansiyon değerlerinin anormal olması gerekmiyor, kalp atış hızıyla da ilgili olabilir, kardiyoloji gerekir
Sinir ilacı vermiş içince kafası güzel oluyor tabiri caizse bence gerek bile yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X