Şimdi Ara

epifizi şaşırtıp gece 2-4 arası tyt deneme çözüyoruz hadi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
878
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet ne kadar zor şartlara alışırsak o kadar iyi dostlar 3.gözümüz de açılmış oluyo o saatte işe yarar belki
    ciddiye alanları tokatlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi substratdüzeyi -- 16 Ocak 2020; 17:41:1 >

• siz çıldırmışsınız
  • epifizi şaşırtıp gece 2-4 arası tyt deneme çözüyoruz hadi
  • gece 2-4 arası deneme mi çözülür kardeşim. uyurken çözeceksin ki en kötü şartlara alışacaksın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Piyasada adamakıllı deneme zor bulunuyor zTen bence gece çözüp çöp etmeyin

• Lise seviyesinde öğrendikleri fen ile bilim adamı kesilenlere hastayım. Bizim okulda vardı bi tane. Kendini fizik profu sanıyordu. Nasa tişörtü giymeler falan... Abi alt tarafı kıçını kurtarmak için yks çalışıyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okeanospetrichor -- 16 Ocak 2020; 17:40:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okeanospetrichor O kullanıcısına yanıt
    lan dalga geçiyom değişik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ramazanda iyi gider ama şimdi değmez.O da 2-4 degil tabi 12-2 arasi filan.

• Hocam tuvalette çözün. O kokuyla sınavda karşılaşma ihtimalimiz var. En zor şart bu

• o daha mantıklı hocam sınavda altına yapma iht karsşı
  • Kağıt sesini kulagliktan dinle max seviyede ,sadece kâğıt sesine , duyarsizlasirsin +5 net

• substratdüzeyi kullanıcısına yanıt
    Bir palmiye gördüm sanki

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Efsane be

• 39.4 derece ateşim çıktı hocam halüsinasyon görmeye başlamıştım 2 tane serum vurdular birisine 2-3 tane iğne karıştırdılar diğeri de vücut susuz kalmış boş serum bağladılar. Bu gece beni salın da yatam ağam zaten 2 seruma 140 tl verdik elim ayağım titriyor

• Üniversiteye yerleşmiş biri olarak en büyük pişmanlıklarımdan ve deneyimlerden birini söyleyeyim siz bari yapmayın. Uykuya borç takmaya çalışmayın, tefeci gibidir fazlasıyla geri alır. Uykunu bir yere kadar tutarsın dikkatinden çalar. Biraz daha tutarsın uykunu ne var ne yok alır. Sonra dikkatin dağınık kitabın başında geçirdiğin vakitle kalırsın.

• sistemin kolesi olmussunuz

• 10000hours 1 kullanıcısına yanıt
    nasıl sistemin kölesi olunmaz?
  • Haa iyi dedin .
    Ulan 2019 ayt sinavinda onume bi kürt oturdu . Allahim o nasil bi ten kokusudur , burnumu yakiyordu .
    Bi sure sonra kokunun tonu degisti , kürt kokusunun ustune bi de ayak kokusu geliyordu hissedebiliyordum .
    Onumdeki organizma sinavdayken ayakkabilrini cikarmisti .
    Ulan sansima mi yanayim , bu adamin yaptiklarina mi? Sinav aninda gorevliye de anlatamion durumu.

Ben sinav aninda genizimin kokudan yanmasiyla delirdim , nefes alamiyordum artik, soruya odaklanamiyordum kokudan .

Neyse ben mezunlugumla kaldim o adam ise yaptiklariyla kaldi , ulan napiodur simdi acaba .
    Allah kimsenin onune sinavda kürt oturtmasin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fasdsasdas -- 18 Ocak 2020; 2:8:9 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.