Şimdi Ara

EPİC SEVEN - anime turn based - aşırı kaliteli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.137
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu oyunu yeni indirdim android oyunlar arasında bu güne kadar oynadıklarım arasında en iyisi diyebilirim, çok ayrıntılı, grafikler efektler muhteşem, daha oyun markete gireli bir ay olmadı 1 milyon üzeri indirilmiş bile.EPİC SEVEN - anime turn based - aşırı kaliteli

ancak ben ingilizce bilmiyorum, bu nedenle oynayabildiğim kadar oynuyorum, kesinlikle denemenizi isterim, o kadar oyun oynadım bu türünün en iyisi bence.

birisi rehber yaparsa çok güzel olur. bu işlerden anlayan bir arkadaş olursa güzel olur.

EPİC SEVEN - anime turn based - aşırı kaliteli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 28 Kasım 2018; 16:17:17 >

• Rehber şu aşamada benim için epey uğraştırıcı olur hatta benzer konuyu ios oyunlar bölümüne açtım pek ilgi görmedi duruma göre soru-cevap şeklinde de ilerlenebilir buna ilaveten karakterlere dair İngilizce bilmeyenlerin dahi bakıp yorumlayabileceği bir bağlantıyı ön hazırlık olarak paylaşırım sayfanın altında. Yaklaşık 10-11 gündür oynuyorum ve açıkça ifade edebilirim ki p2w değil şu an itibariyle. Karakter analizine dayalı bir oyun, zor bir yönü yok ilerleme açısından, tek sıkıntılı tarafı "energy" sistemi bu da malum neredeyse tüm rpg'lerin genel sıkıntısı. Reddit'teki kullanıcıların ifade ettiğine göre "Knight Chronicle" ve "War Summoner" tarzı bir oyunmuş

Oyunun 1-10 haritasını bitirdiğinizde 30 tane "summon" hakkınız olur ve bu hakkı her kullanışınızda size toplamda 10 karakter/artifact sunar. Bilinmesi gereken ise bazı karakterlerin oyunun kimi bölümlerinde çok daha etkili olduğudur ki bunlar da;

5* için --> Destina, Ravi ve Saz
    4* için --> Angelica, Rose
    3* için --> Carmainerose ve Kiris

Bu kombinasyonlardan 3'lü ya da 4'lü olanı tutturursanız o seçimi(summon) sonlandırmanızı öneririm. Daha detaylı rehber içinse biraz daha beklemekte fayda var çünkü p2w havasını sezdiğim an bırakacağım, uğraşmış olmak istemem, bir başkası hazırlayabilir elbette

karakter rehberi,

reddit,https://old.reddit.com/r/EpicSeven/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 10 Aralık 2018; 12:29:13 >

• Yazmayı_Severim kullanıcısına yanıt
    Hocam p2w yapıya sahipmi nasıl gideri var mı başlamayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • youssouf1995 Y kullanıcısına yanıt
    Oyun global sürüme geçeli yaklaşık 3 hafta olmuş ve şu ana kadar herhangi bir şekilde öde-kazan dezavantajını hissetmedim, sıra tabanlı "rpg" türünü seviyorsanız bir şans verin derim ancak yukarıda yazdıklarımı aklınızda tutun çünkü oyunun 1-10 haritasını bitirmek oyuna başlamanızdan itibaren 5-10 dakikanızı ya alır ya almaz, sonrasında size verilen 30 adet hakkı iyi değerlendirin
  • Öde kazan bende görmedim çok güzel oyun deiiim gibi bazı materyaller nasıl bulacağız bilemiyorum materyalin ismini yanlış yazmış olabilirim örneğin moragorago. Ya da moragoragora. Filan yok varsa da ödül olarak veriliyor sınırlı yani, bunları üretim yeri yok

Materyal toplamak için aynı bölümü tekrar oynamak can sıkıcı en azından oto tamamlama olmalı

İlk haritayı bitirdim zorda tekrar başladım zor ayarında da ilk haritayı bitirince diğer haritalar açılacak sanırım level olarak 41 deyım. Arenada gold 5 deyim

Oyun ayrıntılı gerçekten yani karakter geliştirmeleri filan çok ayrıntılı olmuş güzel karakterlerin sosyal etkileşimleri var bunların ne ise yaşadığını hâlâ bilemedim yani oynadığımız karakter birini seviyor ise onu takıma alırsak ne gibi artı sağlıyor bize? Ya da dost olursa avantajı nedir?

Grafikler çok. Güzel oynanıs güzel oyun kendisini değerlerinden her yönüyle ayırıyor. Zaten redditte baya popüler gördüğüm kadarıyla... Oyun rahat on milyon indirme barajını kısa zamanda geçer diye düşünüyorum

Oyun ödül yönünden cömert eventler var onları tamamlayınca baya bir elmas ve diğer ödüllerden alıyorsunuz

Parayı basan kazanır olayı yok kahraman pack filan satılmıyor sadece elmas satılıyor kahraman istiyorsanız sumon yapıp şansınıza çıkmasını bekleyeceksiniz

Drop oranı düşük şansınız iyiyse ilk on çekiliş de de 5 yıldız karakter çıkabilir yüzüncü çekiliş de de çıkabilir

Guild sistemi var ama guild sıralaması yok, bu vb şeyler biraz daha geliştirilebilir

Mobilden yazıyorum şimdilik bu kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bigbooss kullanıcısına yanıt
    İlkte bahsettiğin materyal oyunun önemli eşyalarından birisi, ya takas yoluyla bulabiliyorsun ki takas edeceğin materyal de zor bulunan bir eşya ya da etkinlikler sayesinde elde edebiliyorsun başka var mı bilmiyorum görmedim

Oto-Tekrar/Tamamlama sisteminin olmayışı birçok oyuncuyu rahatsız etmiş durumda ancak yine birçok oyuncu bu sistemin gelmesi halinde oyunun monoton bir hal alacağını söylüyor. Şu aşamada harita içinde ki sandıklar oto alınsa çok daha iyi olurdu benim için, diğeri olmasa da olur

Karakterlerin yetenek ve "awakening" (türkçe tam karşılığını bulamadım) gelişimleri için sizden bir takım materyaller istenir ki oyunun zor olduğu aşamalardan birisi, bu materyallerin haritalardan elde etme oranınız hayli düşük yani 1 hafta boyunca aynı haritada tek bir materyali elde edemeyen oyuncuların isyanlarını okumuştum reddit'te. Zor olması iyi çünkü fark yaratmanıza neden olacak özellikler bunlar. Bu yüzden etkinlikleri takip etmek kaçınılmaz çünkü etkinlik kapsamında kısa süreli haritalar ekleniyor oyuna ve bu haritalardan elde edilen kimi eşyaları takas ederek bazı materyalleri haritaya has dükkanlardan elde edebiliyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 12 Aralık 2018; 12:1:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Oyunu bıraktım çok zaman alıyor otomatıkm tekrar oynama yok bu da aşırı zaman kaybına neden oluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One Piece Güzel Midir ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar eu sunucusunda 2 arkadaş oynuyoruz oynayan varsa başka iletişime geçsin
  • Oyun güzel ama gerçekten zaman alıcı. Bunun yerine afk arena oyunu denenebilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.