Şimdi Ara

Epic Games'te Şok Ayrılık ! (Cliff Bleszinski Ayrıldı)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Epic Games'te Şok Ayrılık ! (Cliff Bleszinski Ayrıldı)

Epic Games, önemli isimlerin ayrılıklarıyla sarsılmaya devam ediyor. Gears of War serisinin babası olarak tanınan Rod Fergusson'un Irrational Games'e gidişinin ardından firmada önemli bir ayrılık daha patlak verdi. Firmanın belki de en önemli ismi Cliff Bleszinski, Epic Games'ten ayrıldı!

Epic Games'in internet sitesinde konuyla ilgili bir mektup paylaşan Cliff Bleszinski, "20 yıldır Epic Games ile birlikte bu işte birlikte çalışıyorum. Başladığımda oldukça gençtim ve büyük amaçlarla başlamıştım. Mike*'ın da söylediği gibi bu sektörün içinde büyüdüm. Fakat şimdi gerçekten yorulduğumu hissediyorum. Biraz dinlenmenin vermenin vakti geldi."(*Mike Capps, Epic Games patronu) açıklamalarını yaptı.

Cliff Bleszinski'nin ayrılığı ne kadar sürecek, oyun endüstrisinden uzak mı kalacak bilemesek de, 20 yıldır çalıştığı Epic Games ile bir sorununun olmadığı ortada. Yayınladığı veda mektubunda Bleszinski, Epic Games adına oldukça olumlu yorumlar yapmış ve Epic Games'i özleyeceğini dile getirmiş. Ne diyelim, biz de kendisini ve oyunlarını özleyeceğiz!

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Epic_Gameste_Sok_Ayrilik-31702.htm

http://www.ign.com/articles/2012/10/03/cliff-bleszinski-leaves-epic-games

People Can Fly'a kaldı Gears of War istedikleri gibi at koştursunlar güzelim seriyi mok etmeseler bari

• Öbür konuya yazdım buraya da yazayım, Halo gibi bir oluşum yapabilirler GeOW için.Frank O'Connor'da Bungie'den ayrıldığını açıklamıştı böyle.Cliff'te ilerde MS bünyesinde yapabilir bir GeOW.
  • Epic Games çok kan kaybeder Cliff'in yyokluğu geçici değilse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serinin yeni nesildeki hali için çok kötü oldu Cliff + UE4 lü bir Gears göremeyeceğiz.

Umarım Judgment'ın kalitesine de etki etmez.
  • epic games bitmiştir
  • Gears of war FPS'si gelir yakında demedi demeyin.
  • Ayrılan ayrılana. Peh. Umarım yeni nesilde GEOW görebilme şansımız olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Affliction

Ayrılan ayrılana. Peh. Umarım yeni nesilde GEOW görebilme şansımız olur.

kesin görürürüz de ne kadar kaliteli olur orası tartışılır..
  • Her ne kadar Judgment'dan umudum olmasada ayrılan Rod Fergusson ve Cliff yine yardımcı olacaklardır , öyle söylemişlerdi.Bundan sonra ki nesil Gears of War oyunlarından aman aman bir şey bekleyemeyiz artık umarım People Can Fly'a kalmaz zaten multiplayer'ı için 2 kişi çalışırken , en değerli yapımcısı ayrılması çok kötü gerçekten oyunun çıtasını yükseltmek varken.Yine de Cliff'e 3 seride de yaptığı sanat eseri değerinde çalışmalarından ötürü minnettarım.
  • Epic gamesin bi esprisi kalmadı o zaman.Unreal Tournument de öldü zaten. Geow'un hakları kimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Epic gamesin bi esprisi kalmadı o zaman.Unreal Tournument de öldü zaten. Geow'un hakları kimde?

Gears 1-2-3 yayın hakkı Microsoft'ta,ürünün geriye kalan bütün hakları Epic games'e ait.Yani gün gelirde Epic ile Microsoft anlaşma yenilemezlerse Gears multiplatform olabilir.
  • kotu olmus

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StrafingBullet

quote:

Epic gamesin bi esprisi kalmadı o zaman.Unreal Tournument de öldü zaten. Geow'un hakları kimde?

Gears 1-2-3 yayın hakkı Microsoft'ta,ürünün geriye kalan bütün hakları Epic games'e ait.Yani gün gelirde Epic ile Microsoft anlaşma yenilemezlerse Gears multiplatform olabilir.

Hayır.Öyle bir olay yok.Öyle olsaydı yeni çıkacak gears judgement da multiplatform olurdu.Artı cliff blezinski ayrılmadan birkaç ay önce microsoftun çok iyi bir partner olduğunu söylemişti.
  • Tam aydınlatıcı bir açıklama yok ama 2 zamanında da MS 1 ve 2'ye sahip, 3 Multiplatform gelir diyen çoktu.3 çıktı aynı şey yine söylenmeye başladı vs. Şimdi yine Exc. bir GeOW geliyor bu saatten sonra Multiplatform olması zor ancak Win8'e çıkar çıkarsa o da MS'in zaten.

Bu nedenle yeni nesilde de ben MS gibi bir şirketin isim haklarını Epic'e bırakacağını sanmam.Kendi yine yaptırır bir anlaşma ile ya da yeni bir stüdyo kurar hakları satın alır öyle yaptırır.Halo örneği yine karşımıza çıkıyor.

People Can Fly dalgasına takılmakta yersiz Epic UE4 ve büyük ihtimalle başka bir IP ile uğraşıyor, zaten her şey hazırken alt stüdyonun yapması normal bu demek değil seriye tamamen onlar devam edecek.Ki onlar da Epic'in stüdyosu Epic bıraksa onlar da yapmaz.

Ekstra olarak Epic'in bittiği falan da yok adamlar buralara teknolojiyle geldiler UE4 yine piyasayı domine ederse Epic etkilenmez Rod zaten sonraları dahil oldu Epic'e, Cliff'in kaybı oyunlardaki yaratıcılık açısından kötü ama bununla sınırlı kalır.

Cliff bağımsız bir stüdyo kurar ya da büyük bir dağıtımcının altında bir stüdyoya geçer döndüğünde umarım bu MS olur onu görürüz GeOW serisinde yine ama olmazsa da yine Epic ile geliştirilecek bir GeOW aynı kaliteyi sunar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi On.E -- 5 Ekim 2012; 23:44:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gunaylive

quote:

quote:

Hayır.Öyle bir olay yok.Öyle olsaydı yeni çıkacak gears judgement da multiplatform olurdu.Artı cliff blezinski ayrılmadan birkaç ay önce microsoftun çok iyi bir partner olduğunu söylemişti.

Judgement'i eklemeyi unutmuşum bununda yayın hakları Microsoft'a ait.Ya ben anlatamadım yada sen anlamadın genç arkadaşım.Ürünün isim ve telif (IP) hakları Epic Games'e ait,yani günün birinde Microsoft'a biz bu oyunu bundan sonra multiplatform çıkartmak istiyoruz derlerse bunu yapabilirler,bundan sonraki her Gears multiplatform olacak demedim.Sırf muhalefet olmak için yazmayın şuraya..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Gunaylive

quote:

quote:

Judgement'i eklemeyi unutmuşum bununda yayın hakları Microsoft'a ait.Ya ben anlatamadım yada sen anlamadın genç arkadaşım.Ürünün isim ve telif (IP) hakları Epic Games'e ait,yani günün birinde Microsoft'a biz bu oyunu bundan sonra multiplatform çıkartmak istiyoruz derlerse bunu yapabilirler,bundan sonraki her Gears multiplatform olacak demedim.Sırf muhalefet olmak için yazmayın şuraya..

Benim seninle bir sorunum yok.Yazıyı sana muhalefet olsun diye de yazmadım.Sadece senin bahsettiğin olayın çok zor olduğunu söylüyorum.Microsoft epice para vermeye devam ettiği sürece epicde oyunu xboxa çıkarmaya devam edecek.Ben senin paranı istemiyorum,oyunu multiplatform çıkartacağım deme gibi bir lüksü yok.

• İyi olmuş. Daha yetenekli birini alırlar da adam gibi exclusive oyun yaparlar artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kötü oldu, böyle bi efsanenin yaratıcılarından biri ayrıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

İyi olmuş. Daha yetenekli birini alırlar da adam gibi exclusive oyun yaparlar artık.

Seni alsınlar.
  • R.I.P. Epic games

IW dagıldıgında CoD'a olanların aynısı olacak yavaş yavaş batıcak GeoW sonra sadece para kazanmak için yapılacak aynı oyunu 4-5-6 diye sadece isim degiştirerek kakalayacaklar fanboylar alacak sadece.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.