Şimdi Ara

Epic Games Store’da dev indirimler başladı (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
710
Cevap
19
Favori
60.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
75 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Absnthe kullanıcısına yanıt
    İşte 100 İQ gibmeden rahat etmeyin epici , ölcü 100türk iq biz çok zekalyız haa.
  • Assassin's Creed serisini almayı düşünüyorum 1.oyundan itibaren hepsini. Ama şöyle pis bir huyum var DLC'leri de bitirmezsem sanki yarım oynamış gibi hissediyorum. Epic'te kuponum var. Origins Gold paket indirimle 40 TL iyi hoş onu alırım. Bir kupon daha alırız. Odyssey Ultimate sürüm 134 TL'ye gelir. AC 3 Remastered'de veriyor. Odyssey'i standart alsam AC 3 Remastered'ı da ayrı ayrı alsam ikisi 60-70 TL'ye denk gelir. 60-70 TL fark var. Odyssey'nin hangi versiyonunu tavsiye edersiniz ? Ultimate istiyorum ama meret çok pahalı AC 3 Remastered cezbedici de kalan eklentilere gerek var mı ? 60-70 TL daha vermeye değer mi ? Yığınla oyunu var bu serinin çok pahalıya gelicek. Not: 1-Tüm AC oyunlarını bitirmek istiyorum. 2-Kasım'da belki daha çok indirime girer Epic'te. Kasım'a kadar Metro, Bioshock serileri ve Detroit bitecek daha sırada onlar var meşgul ederler beni.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Epice hep mesafeliyidim, bedava verilen oyunlar hep tırttı hesabıma yüklense hesabımdan kaldıracağım oyunlar. GTA 5 ile epic ilk defa ilgimi çekti. GTA 5 enterprise pack rockstar launcherimde vardı. Key sitesinden almıştım her neyse. Detroit aldım yarıladım 85 tl türkçe vs olması parasını ahkettiğini düşündüğüm çok beğendiğim oyun oldu, Metro Exodus 65 tl geliyor bunuda alam. 60 tl kupan kasım aralığa akdar geçrliymiş, Cyberpunkıda burdn alıcaz. Online oyunu steamen almak isterim arkdaş lsiten ,listeyi oyuna göre gruplandırman, oyuna davet,resim video atma ,konu açma,oyun incelem yorumları vs oyun dünyasının isntagramı gibi steam. Uplay R& siege kendi launcherına zorlamsıan ayarım. Ne origin ne uplay yanına yakalşmıyor steamin. Epic daha önünde çok yol var. Single oyunlarda kullanmaya başladım.
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt
    odyssey için ultimate versiyona gerek yok hocam. farkı sadece kozmetik. tavsiyem odyssey alın, yeni vereceği kuponla da odyssey season pass alın. böylece hem bütün dlc'lere hem de ac:3 remastered'a ulaşıyorsunuz. toplam 70 lira gibi birşey harcamış olacaksınız.
  • darth hede kullanıcısına yanıt
    Hocam sezon bileti Liberation'ı da veriyormuş öyle yazıyor doğru mu ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kaptanblack1 K kullanıcısına yanıt
    bende tek ssd var hatayı alınca epic games'i kapattım rockstar laucher'ı açtım sonra epic games'i açınca hata gitti
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt
    Ubisoftun hiçbir single oyununu önermiyorum. WD 2 bşle asla gts5 yaklaşamaz. Keza AC oynayacığına witchet 3 oyna, far cry yrrine metro exodus oyna. Ubisoft görev hikaye beceremeyen bir firma. R6 siege , for honor online oyunlar türünün en iyileridir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Witcher bitti hocam 1-2-3 DLC'ler dahil. Tekrar başladım hatta 1.oyuna o kadar sevdim ki oyunu :) Metro'ya da yeni başladım sevdim ama gerilim karanlık atmosfer pek bana göre değilmiş galiba :) Sadece hikayeli oyunlar ilgimi çektiği için bu seriye merak saldım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt
    valla oyunları uplay'e ekledim, kütüphanede liberation ayrı olarak görünmüyor. ama ac:3 remastered'ın mağaza sayfasında bu versiyonda liberation dahil bütün dlc'ler vardır demekte. muhtemelen oyunun içinden ulaşılıyordur.
  • darth hede kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam Epic yalan söylemiyordur umarım:)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DukeMew D kullanıcısına yanıt
    Açık dünya ve iyi hiksye seviyorum metro ilk ikş oyununu bende oynamadım metro exodus yarı açık yarı kapalı alanlarda geçiyor. Ubşsoft sğrekli aynı şeyleri yaptırır hikaye içine giremezssin karakterler sıkıcıdır. Oyun oynamak zorunda değilsiniz dizi film kitsp vs başka şeyler düşünün. İneraktif film gibi olsada Detroit çok hoşuma gitti. İlla alıcaksanız sakın ubisoft oyunlarının dlcletini alma hstasına düşmeyin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakalım hocam beğenirim belki :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle ubisoft oyunları nereden alırsanız alın uplay launcher ister. Epic e bok atmayin bu konuda. Sonra iki platformdan birden indirmek zorunda değilsiniz. Uplay ve epici senkronize edin. Oyun iki listeyede eklenir. Ama önce uplaye eklendiği için ordan indirebilirsiniz.

    Bunlar batsın steam kalsın diyenlere de bir çift lafım var. Böyle platformlar olmasa tekelcilik neymiş görürsünüz. 20-30 liraya aldığımız oyunların yüzlerce lira olup sadece steam de kalması sizi nasıl mutlu eder anlamış değilim.

    VPN filan kullanıp 10tl ucuza alanlarda, teşekkürler. Sayenizde oyunlara Rusça dil desteği eksik olmayacak. Türkçeyi de rüyanızda beklersiniz artık...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce 28 liraya Breakpoint değer mi? Sonuçta AAA bir oyun ne kadar yerden yere vurulsa da.
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Oyunun eleştirilerine bakın hocam, vurgulanan eksikler, hatalar, tekrar edicilik sizi rahatsız etmiyorsa siz bilirsiniz. Eleştirileri çok kötü.
    https://www.metacritic.com/game/pc/tom-clancys-ghost-recon-breakpoint
  • dysquest kullanıcısına yanıt
    Onun yerine zombie army 4 daha cazip geldi bana. Ubisoftun fps/tps açık dünyaları tat vermiyor artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • flonky kullanıcısına yanıt
    Oyunu epicden indirirken veya açarken uplay ile senkrenize et olması lazım. Bu sayede bu sorun olmuyor.
  • TheNewAtilla kullanıcısına yanıt
    World War Z oynuyorum, hemen hemen aynı tür oyunlar gibi geldiği için almadım onu. Aklımdaydı yoksa.
  • MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Evet eleştirileri okuyunca sorunun paradan ziyade zaman harcamaya bile değmeyecek bir oyun olduğu ortaya çıkıyor aslında. Teşekkür ediyorum.
  • SouL InvictuS kullanıcısına yanıt
    10 lira fark için alan azınlıktır. Bazı oyunlarda uçurum fiyat farkları var.

    Ayrıca ubisoft, ea gibi devasa firmalar oyuna Türkçe eklememek için bahane üretmeye hakları yok.

    Xbox’ın Turkiyedeki bilinirliği ea ve ubisoft’an çok daha az olmasına rağmen adamlar Türkçe de ekliyor, yerel fiyat da uyguluyor.

    Türkçe desteği sunan yüzlerce indie oyundan bahsetmiyorum bile

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.