Şimdi Ara

EP630 - Çektiğim Fotoğraflar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • EP630 um Cuma günü elime geçti benim de.

Sevgilim hediye almış G.old Bilgisayardan 36ytl ye. İlk olarak söylemek istiyorum ki, bassları ve izolasyonu gerçekten bana iyi geldi. Ben metal başta olmak üzere rock da dinlerim ve verdiği sesi çok beğendim. Hele izolasyona bayıldım. Minibüste dinledim, neredeyse kısık seste, ve inanın ne konuşan insanları, ne de minibüs sesini, hiçbirşey duymadım. Harika. Özellikle bundan önce kullandığım 22ytl lik Philips ile karşılaştırırsam muhteşem bile diyebilirim. Ama elbette ki çok daha iyi kulaklıklar mevcut. Ben sadece beğendiğimi izah etmeye çalışıyorum

Ya buraya daha önce kulaklığın fotoğrafları konulmuş ama bir de ben, kendi çektiğim fotoları ekleyeyim dedim. Almayı düşünenlere yardımcı olur umarım. Umarım beğenirsiniz

Solda eski Philips HE905 im ve sağda Minton MMP3059 ve Creative EP630 um.

• eline sağlık hocam. bence 2 ay gibi bi zamandır kullanıyorum samsung u3 ile. ve son derece memnunum.alcak olan herkese tavsiyemdir..
  • bence de mannax bi kulaklık...
  • Ben de almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar gayet memnun.
  • bende 2 yıl kadar kullanıyorum sansa e260 ile gerçekten çok harika.

yalıtımı tek kelime ile mükemmel. kulaklığı takıp mp3 dinlemesem bile çevremdeki sesleri duymakta zorlanıyorum mp3 açtığımda ise çevredeki sesleri duymak imkansız.

kulaklığın dışarıyada çok fazla ses vermemesi gayet güzel. evde tamamen sessiz ortamda eğer son sese açarsam anca o zaman duyuluyor dışarı verdiği ses ama otobüste minübüste zaten dış ses kulaklktan gelen sesi bastırdığı için çevremdekilerde rahatsızlık duymuyor.

krolar gibi son sesi açıpta herkese ne dinlediğimi göstermenin anlamı yok
  • ya bu kulaklık çok iyi fiyatına göre bende yarın sennheiser ıe4 alacağım bakalım nasıl bir tecrübe olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dost..:) -- 4 Mart 2008; 17:55:21 >
  • Ben de tavsiye ederim. Çok güzel sesi olan bir alet.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hayırlısı olsun gerçekten güzel bi kulaklık
  • Hayırlı olsun, bir de tabi mp3 playerımız Minton olmasa daha iyi olurdu. Neyse seneye de belki kalite bir mp3 player hediye alırsın
  • bende bugün ıe4 alacaktım ama ep630 aldım gold dan 37 ytl ye çok güzel sesi var kulaklığın ama basslarının oturması için biraz bekleyeceğiz galiba buarada gold dan aldığım kutunun resmini koyayım

arkadaşım zahmet olmazsa sende ep630 un kutusunun resmini koyabilirmisin sende gold dan almışsın ya kutular farklımı duyduğuma göre yeni kutular piyasaya sürülmüş işte benimki

• quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

bende bugün ıe4 alacaktım ama ep630 aldım gold dan 37 ytl ye çok güzel sesi var kulaklığın ama basslarının oturması için biraz bekleyeceğiz galiba buarada gold dan aldığım kutunun resmini koyayım

arkadaşım zahmet olmazsa sende ep630 un kutusunun resmini koyabilirmisin sende gold dan almışsın ya kutular farklımı duyduğuma göre yeni kutular piyasaya sürülmüş işte benimki

Ben de İzmir Gold'dan aldım. Benim kutum da aynı. Yeni kutu bunlar, no panic, it's China technology

• quote:

Orjinalden alıntı: scaniaperest

quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

bende bugün ıe4 alacaktım ama ep630 aldım gold dan 37 ytl ye çok güzel sesi var kulaklığın ama basslarının oturması için biraz bekleyeceğiz galiba buarada gold dan aldığım kutunun resmini koyayım

Ben de İzmir Gold'dan aldım. Benim kutum da aynı. Yeni kutu bunlar, no panic, it's China technology

zaten gold dan alınan şeyin sahte olma olasılığı yoktur bunlar yeni kutularmı oluyormuş gerçekten bi önceki kutu modeli güzel değildi zaten bence bu daha hoş

• poşette versinler.25 milyon satsınlar diyenler el kaldırsın

• quote:

Orjinalden alıntı: petsise87

poşette versinler.25 milyon satsınlar diyenler el kaldırsın

Poşette verilecek alet değiller. Kutusu anca Creative 1-2$ gibi bir maaliyet olur sanıyorum. Altın jack, neodmiyum sürücü, bakır kablo vs. derken, o fiyat o ses için BEDAVA denecek kadar iyi. Multimedya bilgisayar daha da getirirse Türkiye'ye, 30 küsürü görür belki .

• çinde seri üretildiğini düşünürsek ha poşet ha kutu 1-2$ kutu demişler bence kutunun maliyeti onlara 25 kuruşa falan geliyordur bir koliye daha çok mal sığdırmak için poşette veriyorlardı bence ne olursa olsun çok güzel bir kulaklık şuan için basslar iyi tizler de iyi midlerde iyi ama 2 ay sonra tam olarak ses yerine gelir heralde
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.