Şimdi Ara

EP3 Type-R Test Ettim :) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
18.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 25bin tl ye ep3 bulsanız dahi çok yorgun olabileceğini söylememe gerek yok değil mi ?

27bin lirayadan başlayan fiyatları var net üzerinde ancak temizi 33-35 arasında
  • @infinite..

yeni rektefiye edilmiş, motoru komple sıfırlanmış (piston gömlek sibop bujilere ve buji kablolarına kadar) bir aracın neyi yorgun olacak biraz anlatsanız?

2004 model 200 beygir safkan bir spor araçtan bahsediyoruz. ya da şöyle diyeyim hangi araçtan bahsettiğimi, o fiyata neden satıldığı, satılma nedenini, o aracın kime ait olduğu hakkında bir fikriniz var mı?
    Araç da tanınır, sahibinin de ne kadar hassas ve titiz olduğu bilinir. Plakasını söylersem tanır mısınız aracı var mı merakınız bu arabalara? Zira

iş ve ev arasında kullanılmış, 80km üzerine çıkılmamış, yağmur nedir görmeyen, 2004 model olup 20bin km de olan hem de emekli bir amcadan TypeR bulma gibi bir hayaliniz var sanırım. eğer öyle ise sizin adınıza üzgün olduğumu belirtmek isterim.

insanlar görmediği ve de özellikle bilmediği araçlar hakkında ne kadar rahat ve umarsız yorum yapıyor şaşırıyorum bazen..

• quote:

Orijinalden alıntı: AXAPTA

@infinite..

yeni rektefiye edilmiş, motoru komple sıfırlanmış (piston gömlek sibop bujilere ve buji kablolarına kadar) bir aracın neyi yorgun olacak biraz anlatsanız?

Araç da tanınır, sahibinin de ne kadar hassas ve titiz olduğu bilinir. Plakasını söylersem tanır mısınız aracı var mı merakınız bu arabalara? Zira

iş ve ev arasında kullanılmış, 80km üzerine çıkılmamış, yağmur nedir görmeyen, 2004 model olup 20bin km de olan hem de emekli bir amcadan TypeR bulma gibi bir hayaliniz var sanırım. eğer öyle ise sizin adınıza üzgün olduğumu belirtmek isterim.

insanlar görmediği ve de özellikle bilmediği araçlar hakkında ne kadar rahat ve umarsız yorum yapıyor şaşırıyorum bazen..

ben bu araçların içinden çıktım sevgili arkadaşım tanışmadığımız için biraz kızıyorsunuz sanırım...

ben kesinlikle yazında belirttiğin şeyleri söylemedim...bu kesinlikle senin lafı neresinden anladığınla ilgili...

2002 yılında türkiyeye ilk gelen EP3 R ı tüm türkiyede test otosu olarak birçok insan kullandı...

motor 40bin km sonra iflas etti...yeni sandık motor alındı ve yoluna devam etti hatta bu aracı şirket çalışanı birisi üzerine aldı ilerleyen süreçte...

yorulması derken yürürü ve motorundan bahsediyorum...ve 80km yi geçmeyen yağmur görmeyen tabiri biraz komik böyle bir araç hiçbir zaman aramadım...ancak şunu söylemek isterim 2005 model T-sport bu moda yakın bir araç ve babam şuan halen kullanmakta....arayan herşeyi bulabilir...

EP3...4500£ civarında ingiltereden istenebiliyor...araç çok hırpalanmadı ise (pistte yarış mod kullanmadı ise)

genel anlamda arıza çıkarmayacak bir araçlar...

sorunua geleyim
    2004 model 200 beygir safkan bir spor araçtan bahsediyoruz. ya da şöyle diyeyim hangi araçtan bahsettiğimi, o fiyata neden satıldığı, satılma nedenini, o aracın kime ait olduğu hakkında bir fikriniz var mı?

o fiyata neden satıldığını 100metre öteden bakarak sana söyleyebilirim
    satılma nedenini ise telefondaki ses tonundan çözerim
    kime ait olduğu bilgisini ise sana seceresini çıkararak önüne koyabilirim...

• Siyah 34 DJ TypeR

kimindir? nedir seceresi? kazası var mıdır? nasıl kullanılmıştır?

özelden alabilir miyim
  • Türkcell in reklamı varya gençken yapılacak 100 şey diye ep3 sahibi olmak/kullanmak onlardan biri.Gerçekten kendine hayran bırakacak bir araç.Sizin de bahsettiğiniz üzere konforu biraz zayıftır ama böylesine safkan bir spor araç isteyenin böyle bir şeyi önemseyeceğini zannetmiyorum.Kaldı ki,böylesine spor bir araç çıkarabilmek için bazı şeylerden ödün vermek gerekiyor.FN2 de konfora biraz daha yöneldiler ama bu ep3 ile aralarında kilo farkına yol açtı ve ep3 gibi gitmiyor yorumlarına sebep oldu.

@bucakli
    Eğer ep3 alma düşüncen varsa elini çabuk tutmanı öneririm.Zira bu araçlar gün geçtikçe kelaynaklardan bile daha şanssız duruma düşüyorlar.
    Paylaşım için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chnbs -- 19 Şubat 2010; 13:27:52 >

• Valla alma imkanım olsa şu anda bir saniye bile beklemem ama en erken önümüzdeki 2 yıl içinde olacak gibi..Nasip.
  • quote:

Siyah 34 DJ TypeR

özelden alabilir miyim

videosu dahi var aracın ne gereği var izle gör

http://www.facebook.com/video/video.php?v=233199589761
  • İyi gitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Siyah 34 DJ TypeR

özelden alabilir miyim

başka şeylerden bahsediyorum başka sorular soruyorum videosunu istemiyorum ben.. bu bir,

ikincisi başka birisi ile konuşuyoruz biz ve ona soru sordum ben.. sen neden cevap verme ihtiyacı hissediyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: UrbanRacer

quote:

Siyah 34 DJ TypeR

özelden alabilir miyim

• bu ep3 lerde mükemmel olmamanın verdiği çekicilik var bana göre... araç mükemmel değil fakat çok çekici çirkin ama çok tatlı değişik
    bir his bu hondaları kullanmak...
  • Şu an kafayı bu makinaya takmış durumdayım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.