Şimdi Ara

EOS 450 NE ZAMAN CIKAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Canon ana başlığının suyu ne zaman çıkar?.... Ya da çıktı mı?

Nikon D60'ı piyasaya sürdüğüne göre 450D de damlar yavaş yavaş
  • ciksin, da piyasa o makineyi kaca verir cok merak ediyorum :)
  • Ne zaman mi cikar? Coktan uc tane sattim bile
  • quote:

Orjinalden alıntı: pininfarina

Ne zaman mi cikar? Coktan uc tane sattim bile

Ciddi misin? Kaç para?
  • CANON EOS Kiss X2 450D (Body); 1170ytl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7.5k ya bu sistem alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel fiyat
  • quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Çıkmış bile, 846,00 EURO +KDV
    http://www.aydinlarfoto.com/tm/departments.asp?category_id=500001&brand_id=99

Distribütör daha getirmedi sanırm. Avrupa'nın en adı duyulmamış ülkelerinde bile 10 gündür satılıyor, 70 milyonluk ülkede yok Geçen hafta aradığımda ay sonu gibi gelecek dedi Erkayalar. Zaten Aydınlar'daki ürün linkinde ön sipariş yazıyor. Gerçi Aydınlar fahiş fiyatta satanın önde gidenidir o da ayrı konu:9 Metro Fotoğraf'ın sitesinde 770 Euro+KDV geçiyor.

@pininfarina; cihazın üzerinde X2 mi yazıyor? Yok, 450D yazıyorsa haberleşelim

• Bende merak ettim şimdi =) kit olarakta satıyomusun pininfarina ? yanılmıyosam 450D nin kiti 18-55 is idi? satıyosan fiyat nedir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: civcivx

quote:

Orjinalden alıntı: bipekkan

Çıkmış bile, 846,00 EURO +KDV
    http://www.aydinlarfoto.com/tm/departments.asp?category_id=500001&brand_id=99

Distribütör daha getirmedi sanırm. Avrupa'nın en adı duyulmamış ülkelerinde bile 10 gündür satılıyor, 70 milyonluk ülkede yok Geçen hafta aradığımda ay sonu gibi gelecek dedi Erkayalar. Zaten Aydınlar'daki ürün linkinde ön sipariş yazıyor. Gerçi Aydınlar fahiş fiyatta satanın önde gidenidir o da ayrı konu:9 Metro Fotoğraf'ın sitesinde 770 Euro+KDV geçiyor.

@pininfarina; cihazın üzerinde X2 mi yazıyor? Yok, 450D yazıyorsa haberleşelim

İkiside var hocam. Cihazin USA versiyonu "Canon Rebel Digital XSi", Japonya versiyonun ismiyse "Canon EOS Kiss Digital X2" olarak geciyor. Sonucta ikiside aynı kapıya cikiyor "Canon EOS 450D"

• Epnafarina;

Adam gibi bir lensle alma imkanı var mı
    18-55 yerine.

Elinizde var mı ?
  • fiyat çok iyimiş alabilirim ama nerden
  • quote:

Orjinalden alıntı: jackwalsh

Epnafarina;

Adam gibi bir lensle alma imkanı var mı
    18-55 yerine.

Elinizde var mı ?

Adam gibi lensle kastin nedir bilmiyorum ama istedigin lensi tam ismiyle pm atarsan yardinci olabilirim.
  • 450d kit oalrak gelen 18-85 IS için çok iyi test sonuçları var, örnek çekimler de iyi, inşallah iyi bir fiyattan gelir. 350-400d'nin kit lensi olan 18-55 ile arasında kalite olarak dağlar var.
  • EOS 450 nun kit lensi 18-85 mi ?
  • 18-55IS'dir %90

Giriş seviyesi kit lensi sonuçta

EDIT

Ayrıca 18-85 diye bi lens de yok 17-85IS var orta seviye kit lensi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlutosDaddy -- 11 Nisan 2008; 0:35:41 >
  • Pininfarina pm attım.
  • PlutosDaddy, haklısın 18-55 IS olacaktı. Ancak giriş seviyesi olarak tanımlamak yanlış olur. Fotoğraf kalitesiyle orta seviyeyi fazlasıyla hakediyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: emptyrean

450d kit oalrak gelen 18-85 IS için çok iyi test sonuçları var, örnek çekimler de iyi, inşallah iyi bir fiyattan gelir. 350-400d'nin kit lensi olan 18-55 ile arasında kalite olarak dağlar var.

Sample fotoları, benim pek hoşuma gitmedi, hepsinde netleme sorunu var gibi.. Ben mi çok şey istiyorum acaba..

ISO 100 12 mp den %100 crop:
     EOS 450 NE ZAMAN CIKAR

ISO 800 12 mp den %100 crop:
     EOS 450 NE ZAMAN CIKAR

ISO 1600 12 mp den%100 crop:
     EOS 450 NE ZAMAN CIKAR

*Fotolar dpreview den alıntıdır, 18-55 is kit lensle çekilmiş olanları seçtim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.