Arkadaşlar euro 2008i kurmaya çalışınca bilgisayar hata veriyor bilgisayarıa kopyalayıp denedim olmadı dvd den kurayım dedim yine olmadı. Hata şu
An error occurred while trying to copy a file. The source file is corrupted. Click retry to try again, Ignore to skip this file (not recommended), or Abort to cancel installation.
Bir dosyayı kopyalamak için çalışırken bir hata oluştu. Kaynak dosya bozuk. Tekrar denemek için yeniden deneyin tıklayın, yüklemeyi iptal etmek için bu dosyayı (tavsiye edilmez), veya Abort atlamak için Yoksay.
hatalar farklılıklar gösterebiliyor fakat genelde bu hatayı veriyor
Hedef dosyaya ulaşılamıyor veya kullanılamaz durumda diyor. Hedef dosya'da dat_eng.big dosyası. Dvd'den çektiğini söylemişin. Kullanılmaz duruma gelmiş dvd bu veriyi çekemezsin malesef. İndirmeni öneririm. euro 2008 rip versiyonları 800 mb falan.
dvd den kopyalayıp yükledim bu hatayı verdi dvd nin kendisinden yüklemeyi denedim yine aynı hatayı verdi şu anda dvd yanımda ne yapacağımı bilmiyorum
Torrentten falan indir oyunu , DVD ile uğraşılmaz İndiremem diyorsan Masaüstüne klasor olustur DVDdeki dosyaları kopyala ve o klasorden kurulumu yap daha sağlıklı olur