Şimdi Ara

Enteresan bir motorcu-arabalı kavgası. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Trafikte kurallar ile ilgili konuşması gereken en son kişiler motorcular, ömrü hayatımda 1 tane motorcu görmedim ki sinyal versin, 1 tane motorcu görmedim ki aynı şeritte 30 saniyeden fazla dursun. Büyük ebatlı hobi motorcuları hariç ufak tefek bu tip trafik canavarları dakikada 10 trafik kuralı birden çiğniyor, hala utanmadan sıkılmadan kuduz köpek gibi millete saldırıyorlar. Sanki bunlar kurallardan muaf, sanki bunlar motorlu taşıt değil...

    Motorcu en sol şeritten tutup direkt en sağ şeride doğru geçiş yapıyor, bu forumda defalarca yazdım, motorcular yüzünden aynaya bakmaktan yola bakamaz olduk diye, aynı durumu burda da görüyorum, adamlar sürekli aptal saptal şerit değiştiriyor, yırtık dondan fırlar gibi sürekli bir yerlerden motorcu çıkıyor.

    Öndeki araç sinyal vermeden çok hızlı şerit değiştirdi, sürücüsü de pek tekin bir adama benzemiyor ama sen daha adamı görür görmez öldürmekle tehdit edersen kusura bakma kimse kazaymış kolunun acısıymış falan dinlemez.

    Videoda ilk küfür eden de motorcu, şahsı "seni burda gebertirim" diye alenen ölümle tehdit eden de motorcu. Yatsın kalksın dua etsin sonu çok daha kötü bitebilirdi.




  • Şu motorculardan nefret ediyorum minibüsçülerden taksiciler den hafriyat kamyonlarından gram farkları yok kafada bitane kamera olunca "az aksiyon yapah da bı video çekek. YouTube upload eder ünlü olurum" derdinde. O kafalarındaki kamerayı alıp poposuna montaj edeceksin. Bunlara emniyet seritinden gitme yetkisini kim verdi ? Yada sol şeritten giden araçların solundan geçme yetkisini ? Yada şerit takip çizgilerinin üzerinden giderek iki aracın arasından geçme yetkisini ? Sende motorlu bir aracın normal şeridinde 4 tekerli araçlar gibi hareket etmek zorundasın. Çoğu ilk okul mezunu 20-30 yaş arası olan başı boş bı baltaya sap olmamış zibidiler. En güzelini cumhur başkanı korumaları yaptı bunlara çekip emaneti abiiiiigggggg abigggggg diye yalvartadacaksın bunları.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sonunda bir artist motorcunun gerçek yüzünün ortaya çıktığını gördük

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • motorda sinyal kullananı görürseniz lütfen fotoğrafını çekin o tarihi anı görmek isterim.

    ben sinyali falan bıraktım sağımdan benden 40 km daha hızlı geçerken bir korna çalsalar yeterler.

    hele ki bu videodaki cahil trafik canavarı adamın solu bomboş olmasına rağmen sağından geçiyor.

    üstüne de sağından soluna geçip adamı önce yanıltıyor sonrada aniden sağına kırıyor.

    otomobilin sinyal vermemesi hata tabiki ama eminim ki aynasından motorun sola kaçtığını gördü ve ona göre sağa hamle yaptı.

    sonrasındaki dialogda ikiside ayrı sorun birbirlerini bulmuşlar iyi denk gelmişler. doğal seleksiyon kapsamında birbirlerin yok edebilirlermiş.
  • motorcu küfür ile başlamaycaktı bu noktadan sonra madem yaklaşımın böyleyse, biraz yumruk atmayı biliyosan kafanda kask var adam sana ne yapabilir ki?? Boksör bakış açısı ile bakarsak hatta ikram eder gibi çeneyi uzatmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.