Şimdi Ara

Enteresan bir monitör problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
241
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni aldığım samsung crt monitör... bilgisayarı kurduğum odayı değiştirdim başka bi odaya kurdum sonra monitör titremeye başladı... sinirlendim her şeyi baktım denedim ama monitör deprem oluyormuşçasına titriyordu...

Sonra samsung müşteri hizmetlerini aradım... monitörü servise gönderdim... monitör gelince de üzerinde herhangi bi probleme rastlanmamıştır yazısı sinirlerimi iyice bozmuştu...
    Üst komşuya getirdim monitörü kasayı tüm varyasyonları denedim ama ne monitörde ne de kasada problem vardı...
    Evin elektrik tesisatında problem var belki diye inanmaya inanmaya denemeye başladım... Evet bilgisayarı ilk kurduğum oda hariç tüm odalarda monitör titreme yapıyordu..
    Bunun nedenini bilen varmı arkadaşlar...
    Çözümü nedir bunun bilen varsa lütfen söylesin

• quote:

Orjinalden alıntı: MetronoM
    Evin elektrik tesisatında problem var belki diye inanmaya inanmaya denemeye başladım... Evet bilgisayarı ilk kurduğum oda hariç tüm odalarda monitör titreme yapıyordu..

Merhaba,
    Problem yaşadığınız odalardaki prizlerde toprak hattının olup olmadığını ve etkin olduğunu kontrol edin. Bahsettiğiniz tarzda probemler genelde ilgili prizde toprak hattı olmaması veya hat olmasına rağmen bağlantı probelmi vs. nedeniyle görevini yapamamasına bağlıdır.
    Bunun yanında hatta bağlı klima, kombi vs. gibi içerisinde elektrik motoru bulunduran cihazlar da benzer sıkıntıklar oluşturabilir.
  • Sizin evde psişik şeyler oluyor

Monitörün VGA kablosunu etkileyecek manyetik alan mevcuttur. Yada diğer üyenin söylediği gibi toprak hattı olmayan prizler. Ya ilk seçenk yada 2si birdendir mutlaka.
    Olumlu sonuç aldığında buraya yaz ki aynı sorunu yaşayanların bilgisi olsun
  • sokaktaki elektrik direği bile etkileyebilir titremeyi

sorun kesinlikle manyetik alanda
    aslında sorun değil, normal olan birşey çünkü bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 6 Nisan 2009; 23:33:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir garip İnternet problemi
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.