Şimdi Ara

''Enter Password''Laptop Acil Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya bu benım laptap ta il girişte yani acer yazısı cıktıntan sonra ''Enter Password''istıyor ve ben bunu bilmiyorum nasıl cözülecegini....Nasıl cözeriz Arkdaşlar Varsa bir Bilgisi olan Lütfen beni Bİlgilendirsin Teşşekurler...

• http://forum.donanimhaber.com/m_4476750/tm.htm

Daha önce nasıl açıyordun kardeşim... Bana daha çok birinin Laptop'unu izinsiz açmaya çalışıyorsun gibi geldi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kemal

http://forum.donanimhaber.com/m_4476750/tm.htm

Daha önce nasıl açıyordun kardeşim... Bana daha çok birinin Laptop'unu izinsiz açmaya çalışıyorsun gibi geldi...
    http://www.acer.com.tr/acereuro/page6.do;jsessionid=BA4114475A3AAE634691F343E378156B?sp=page74&UserCtxParam=0&GroupCtxParam=0&dctx1=26&CountryISOCtxParam=TR&LanguageISOCtxParam=tr&crc=417357264

acer destek hattını arayabilrsin eminim sana yardımcı olacaklardır.

• quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_4476750/tm.htm

Tabii Sende Haklısın ARkadaşım ama İstersen Sana Laptopun benım olduguma dair Faturalarını cartını curtunu gosterebılırım....Bilmedigimden Bunu Sordum....Arkadaşlar Beni Tanır Acer5024 Linkinde Busuru adım gecmiştir Gerk bılgı gerekse bılgı almısımdır....Bunu nasıl cozulecegını zaten bulamsam bugun servısıne goturecegım yapacak bırseyım yok ama cabuk cozmem gereklı yarına iş yetıstırmelıyım anladınızmı teşşekurler

• quote:

Orijinalden alıntı: NicolaSamueL

Tabii Sende Haklısın ARkadaşım ama İstersen Sana Laptopun benım olduguma dair Faturalarını cartını curtunu gosterebılırım....Bilmedigimden Bunu Sordum....Arkadaşlar Beni Tanır Acer5024 Linkinde Busuru adım gecmiştir Gerk bılgı gerekse bılgı almısımdır....Bunu nasıl cozulecegını zaten bulamsam bugun servısıne goturecegım yapacak bırseyım yok ama cabuk cozmem gereklı yarına iş yetıstırmelıyım anladınızmı teşşekurler

Alıntıları Göster
    cok teşşekurler arkadasım
  • quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar..Yok o servis İşi uzun Sürer Adam ! haftadan felan bahsedıyor yaaaa....
  • quote:

Alıntıları Göster
    haklısın fakat daha önce nasıl açtın yani o şifreyi kendin koymadıktan sonra başkasımı koydu hadi şifreyi geç birde onun yanında ni yer var tıklayınca hatırlatma gibi bişi geliyo onudamı bilemedin

birde siz bi ara notebook kısmında sanırım 2. el notebook arıyordunuz değilmi

edit: kelime

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 29 Haziran 2006; 16:36:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok acil lütfen invalid cd key
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Şifreyi kim koymuş peki...

Sözlerim ağır olduysa pardon...

quote:

Orjinalden alıntı: Dj_SaMuEL

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    hayır Sözleriniz Agır gelmedıde Yalnızca Tam iletişimsizlikten Kaynaklandı...Ben Size Tamamen Olayı anlatayım isterseniz....Bugun Format attım Laptopa Butun Upgradlerını Felan yaptım...Normal Restardı Cektım Normal Acıldı ama windowsa tam Girdiginde Herzmankınden degısık Birşeyle Karşılaştım Şifre Koyamama Ragmen Şifre İstedı Ben orda bırseylerle oynadım Cunkı Karısık bırseydı,Ondan sonra ise Bır kac upgrad da yapıp restar cektıgımde Pc Başlangıcında şifre ''Enter Password'' İstemeye Başladı Şaşırdım..Bütün Girebilecegim Şifreleri Girdim Fakat Olmadı Delı oldum yaaa....!!!Aynen olay bu şekılde oldu...Setup a gırtdıgımdede aynı Şifreyı ıstıyor elım ayagım baglandı yaniii.iş Güc Beni Bekliyor Ve ben Kaldım BöyLe....Bir Bilginiz Varsa Paylaşırsanız sevınırım...TEşekurler

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    sanırım bi program vardı bildiğim
    güvenli moddan systemin içine şifresi olmayan bir raw (?) dosyası yazıyordu ve şifre kalkıyodu
    ama tam hatırlamıyorum

• quote:

hayır Sözleriniz Agır gelmedıde Yalnızca Tam iletişimsizlikten Kaynaklandı...Ben Size Tamamen Olayı anlatayım isterseniz....Bugun Format attım Laptopa Butun Upgradlerını Felan yaptım...Normal Restardı Cektım Normal Acıldı ama windowsa tam Girdiginde Herzmankınden degısık Birşeyle Karşılaştım Şifre Koyamama Ragmen Şifre İstedı Ben orda bırseylerle oynadım Cunkı Karısık bırseydı,Ondan sonra ise Bır kac upgrad da yapıp restar cektıgımde Pc Başlangıcında şifre ''Enter Password'' İstemeye Başladı Şaşırdım..Bütün Girebilecegim Şifreleri Girdim Fakat Olmadı Delı oldum yaaa....!!!Aynen olay bu şekılde oldu...Setup a gırtdıgımdede aynı Şifreyı ıstıyor elım ayagım baglandı yaniii.iş Güc Beni Bekliyor Ve ben Kaldım BöyLe....Bir Bilginiz Varsa Paylaşırsanız sevınırım...TEşekurler

Alıntıları Göster
    beyazorkide:
    Arkadaşım Yukarda Anlattım İşte olay o şekılde...Aldıgım laptop Zaten ıkıncı el 16 ay garantısı Devam Edıyor...İkinci elde uzun süre Laptop Aradıgım dogru....Ama dıkkat ettıysenız okadar Araştırdıysanız son 1 aydır felan öyle bir arayış ıcınde degılım.....Laptop aldım cunki.Siz Merak Edıyorsunuz Bende Anlatıyorum.....

• quote:

beyazorkide:
    Arkadaşım Yukarda Anlattım İşte olay o şekılde...Aldıgım laptop Zaten ıkıncı el 16 ay garantısı Devam Edıyor...İkinci elde uzun süre Laptop Aradıgım dogru....Ama dıkkat ettıysenız okadar Araştırdıysanız son 1 aydır felan öyle bir arayış ıcınde degılım.....Laptop aldım cunki.Siz Merak Edıyorsunuz Bende Anlatıyorum.....

Alıntıları Göster
    DreaMale
    Güvenli Kip eBir GireBilsem Zaten Acıldıgı anda Duruyorum Öyle hıcbırsey yapamıyorum F4 Felan Fılan Almıyor yani
  • quote:

beyazorkide:

Alıntıları Göster
    quote:

beyazorkide:

YOK BEN SON ZAMANLARIDA BİLMİYORUMDA notebook ARADIĞINIZI DOĞRUMU HATIRLIYORUMN DİYE TEYİT ETMEK İSTEDİM VE ACABA DEDİM ALDINIZDA ÖYLEMİ ÇIKTI..

EE madem servisi devam ediyo götürsek bunu bakmazlarmı yani en azından sağlam bi şekilde şifreyi mi kırarlar artık güvenli olur herhalde servisle..

birde güvenli kip için bilgisayarı açar aşmaz f8 e basmaya başlayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkabuğu -- 29 Haziran 2006; 16:53:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: denizkabuğu

quote:

beyazorkide:

YOK BEN SON ZAMANLARIDA BİLMİYORUMDA notebook ARADIĞINIZI DOĞRUMU HATIRLIYORUMN DİYE TEYİT ETMEK İSTEDİM VE ACABA DEDİM ALDINIZDA ÖYLEMİ ÇIKTI..

EE madem servisi devam ediyo götürsek bunu bakmazlarmı yani en azından sağlam bi şekilde şifreyi mi kırarlar artık güvenli olur herhalde servisle..

birde güvenli kip için bilgisayarı açar aşmaz f8 e basmaya başlayın

Alıntıları Göster
    beyazorkide;
    Aradım Servisi fakat 1-2 hafta ıcerısınde verebılırs felan dedı.....Benım ıcın cok uzun bır zman...

• quote:

beyazorkide;
    Aradım Servisi fakat 1-2 hafta ıcerısınde verebılırs felan dedı.....Benım ıcın cok uzun bır zman...

Alıntıları Göster
    F8 bıle Kabul Etmıyor yaa hemen Şifreye Geciyor.:(((
  • quote:

F8 bıle Kabul Etmıyor yaa hemen Şifreye Geciyor.:(((

Alıntıları Göster
    F8 i bile kabul etmiyorsa bios şifresi olmasın hemen açıldığında bi tek biostur o F8 den önceki şifre sorma olayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

F8 i bile kabul etmiyorsa bios şifresi olmasın hemen açıldığında bi tek biostur o F8 den önceki şifre sorma olayı.

Alıntıları Göster
    raynox vallahı bılemıyorum arkadaşım yaa
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bide 3 defa yalnız Girdigin zman Disblaed oluyor kendı kendıne Donuyor
  • quote:

Alıntıları Göster
    hp xl6200 bir notebook um var bios şifresinii kıramıyorum hp ye danışmadan nasıl halledebilirim
    [[notebook babamındırda :] ]]
    ---------------
    bios a reset atan killcmos isimli program hem bios ayarlarını hemde şifreleri resetler..boylece açılışta şifre görünmez..
    diger bir alternatifse bios un pilini çıkarp 20 dk sonra tekrar takmak olur..
    böyle birşey buldum belki işine yarar dostum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RaYNoX

hp xl6200 bir notebook um var bios şifresinii kıramıyorum hp ye danışmadan nasıl halledebilirim
    [[notebook babamındırda :] ]]
    ---------------
    bios a reset atan killcmos isimli program hem bios ayarlarını hemde şifreleri resetler..boylece açılışta şifre görünmez..
    diger bir alternatifse bios un pilini çıkarp 20 dk sonra tekrar takmak olur..
    böyle birşey buldum belki işine yarar dostum.

Alıntıları Göster
    Biosun Pillini Cıkaramamkı ben Laptop Bu Deskop Degıl..Neyse Araştırdıgın ıcın Ellerıne Saglık Kardeş Eywallah

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.