Şimdi Ara

''Enter Password''Laptop Acil Yardım Lütfen (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
0
Favori
12.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • zaten unutmuşum laptopun garantili olduğu için açamazsın içini. o yüzden pil çıkarma işlemi yatar. ancak şöyle programlar vardı benim bildiğim diskete yüklersin onu açılışta o programla kırılırdı bios şifresi. gerçi laptıopta disket yeri yoktur o yüzden cd ye çekip açılışta da eğer cd den önyüklemeyle başlıyorsa sorunun hallolabilir.
  • ewet o şekıl olabılır aslındada o programı nerden bulabılcez...??
  • bu kesinlikle bios şifresi..biosa girip bikaç ayar değiştirmişsin..biosa girmeden yapılmaz çünkü bu..yada senden başkası yapmış olamaz mı?desktop olsa bios pili çıkarılarak yapılır da laptop hakkaten sakat şimdi ama mutlaka bi yolu vardır..artık 1 hafta ilan idare etçen servsise götür sen bence
  • Ya Ama ARkadaşım Ben biosa Girmedim ki Hicc Hemde Acaip Birşekılde Eminim Bende Başkası Dokunamaz zaten Pc yee...!!!
  • hocam araştrmalarım sonucunda her biosun kendine has bi default key i olduğunu öğrendim senin laptopun modeline göre bi default arıyorum inş bulurum
  • İnşallah bulursun Arkadaşım yaa..Bu arada Cok Sagoll....
  • windows açılınca diyor arkadaş. dolayısıyla şifre windows'un klasik açılış şifresi.

Kullanıcı Adı: Administrator
    Şifre : -boş bırakılacak- (eğer şifre koymadıysan)

bir dene derim...

kolay gelsin...
  • inş olur ama F8 e bile izin vermeden şifre istiyor demiş ayrıca ???
  • Tamam Eger Bir Şifre Koyduysam Eger Windowstan koymusumdur...biosa Girmedim Ama bahsettiginiz User: ve Şifre: dıye bırsey istemıyor dırek Mavi Ekranda Enter Password İstıyor?
  • bu arada ram'in süpermiş. 2048 GB.
  • Teşşekuler...De kullanamıyoruz artık
  • hocam laptop açılırken del tuşuna bas bi kaç kere eğer bios a sokarsa seni oradan orada set supervisor password ve user passwordu görürsün. onlara enterlayıp içlerini boş bırakırsan yani enterlarsan gene save and exit de bakalım olacak mı? bekliyorum
  • Del Tuşuyla Degılde F2 ile Biosa Giriyor Her neyse....
    Biosa Girerkende Şifre İstıyor bu meret hıcbırsey yapılmıyor...
  • gerçektewn zor bi durum bende dünden sonra ufak çapta sizin için araştırdım ama yok gereçekten zor bi durum sorununuz halolmadıysa geçmiş olsun inşallah düzelir

ama 1-2 haftam yok diyorsnuzu böylede zaten zaman kaybediyorsunuz
  • arkadaşım laptopun bios pilini falan cıkarman işe yaramaz. çünkü laptoplarda bu bios şifresi hardware olrak yazdıkları için pil işe yaramıyorr ama bazı markalarda laptop aldında küçük bir reset tuşu oluyor örnek marka asus bende asus kullanıyorum be bu tuş sayesinde bios ayarları sıfırlanıyor.
    laptop altını kotnrol et derimmmm bendeki laptopun altında >< böyle bi işaret var yanında ordaki tuşa başınca resertleniyor o yoksa sana servis görünüyorrrrrr
  • Arkadaşlar:
    Bütün İlgilenen ArkadaşLarın Ellerine Gözlerine Saglık,Olayı Cözdüm Şu anda Çalışıyorum Bilgilendirmek İcin Kısa Süreligine Bİr Gireyim ARkadaşları Bılgılendıreyım ve teşşekur Edeyım Maksatında....Nasıl Cözdügüme Gelince,Burda(şirkette)Hıc ama Hıc Pc Acılmıyordu...Eve Gittim Birazdaha Ugrasıyım Dedım...Baktım Tak Dıye Acıldı..Şaştım Kaldm...Sonra Windows Başlangıc Şifresi İstedi onuda Onutmuştum Heycandan Adminonstar mıydı öyle birşey yazdım Gecti Neyse....Olayı Naısl CozeBilitim Derken Aklıma Bakim Biosa Girerken Şifre Soruyormu Merak Ettım Ve Restarladım...Heycanla F2 ye Bastım oda Nee İstıyor..Neyse Dedım Format Atayım,Atmadaım Formay ''Acer eManager'' Dİye Bİrşey Yüklemiştim Ben Ona Acer Settingten-secırity olayı vardı orayı Girdim Supervizor Enblade Lenmiş Şifee Felan Girilmiş...Onun Şifresi Bİraz Uzundu yazdım Disblaed Yaptım yanında Birtane DAha Varde User Password Diye onunda Şifresi Aynıydı Ve uzundu Onların ıkısınıde Disbead yaptım ve meraklandım bundanmıdır acaba diye.Heycanlanıp Restart Cektım F2 Ye bastım...Herşey Kalkmıştı..Super olmuştu Arkadaşlar Yahuu....Teşşekurler Arkadaşlar İlginiz İcin Cok Sagolun...Sizleride Yordum

• hadi hayırlı olsun. kendin pişir kendin ye olmuş
  • kolay gelsin o zaman sana
    asıl sorunlar şimdi başlıyo demektir

bir bilgisayarın en iyi hali kapalı halidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dj_SaMuEL

Arkadaşlar:
    Bütün İlgilenen ArkadaşLarın Ellerine Gözlerine Saglık,Olayı Cözdüm Şu anda Çalışıyorum Bilgilendirmek İcin Kısa Süreligine Bİr Gireyim ARkadaşları Bılgılendıreyım ve teşşekur Edeyım Maksatında....Nasıl Cözdügüme Gelince,Burda(şirkette)Hıc ama Hıc Pc Acılmıyordu...Eve Gittim Birazdaha Ugrasıyım Dedım...Baktım Tak Dıye Acıldı..Şaştım Kaldm...Sonra Windows Başlangıc Şifresi İstedi onuda Onutmuştum Heycandan Adminonstar mıydı öyle birşey yazdım Gecti Neyse....Olayı Naısl CozeBilitim Derken Aklıma Bakim Biosa Girerken Şifre Soruyormu Merak Ettım Ve Restarladım...Heycanla F2 ye Bastım oda Nee İstıyor..Neyse Dedım Format Atayım,Atmadaım Formay ''Acer eManager'' Dİye Bİrşey Yüklemiştim Ben Ona Acer Settingten-secırity olayı vardı orayı Girdim Supervizor Enblade Lenmiş Şifee Felan Girilmiş...Onun Şifresi Bİraz Uzundu yazdım Disblaed Yaptım yanında Birtane DAha Varde User Password Diye onunda Şifresi Aynıydı Ve uzundu Onların ıkısınıde Disbead yaptım ve meraklandım bundanmıdır acaba diye.Heycanlanıp Restart Cektım F2 Ye bastım...Herşey Kalkmıştı..Super olmuştu Arkadaşlar Yahuu....Teşşekurler Arkadaşlar İlginiz İcin Cok Sagolun...Sizleride Yordum

Hımm, sanırım servislere ekmek parası çıksın diye koymuşlar o programları....

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.