Şimdi Ara

Ensonhaber.com'u artık takip etmiyorum!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun süredir haber konusunda takipçisi olduğum ensonhaber.com 'u artık ziyaret etmeme kararı aldım.Her defasında Trabzon ve trabzonspor düşmanlığı yapan bu site için yine her zaman sabır çektim ama baktım olacak gibi değil.Çok basit bir olayı bile o kadar abartarak yayınlıyorlar ki sanki Trabzonspor bu ülkenin takımı değil yada tam karşılarında duran düşmanları gibi lanse ediyorlar.Ve bu yüzden dolayı siz hemşerilerim ve taraftar kardeşlerimden siteyi takip edenleriniz varsa sizinde tepkinizi koymanızı istiyorum.

İyi forumlar, Allaha emanet olun.

• bari sitenin adını boşluklu falan yazsaydın..şimdi buradan backlink alacak daha popüler olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: SincaneS

sanırım bu habere sinirlendiniz?

http://kralspor.ensonhaber.com/trabzonun-uefaya-verdigi-savunma-sasirtti-2013-07-03.html

• quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

Uzun süredir haber konusunda takipçisi olduğum ensonhaber.com 'u artık ziyaret etmeme kararı aldım.Her defasında Trabzon ve trabzonspor düşmanlığı yapan bu site için yine her zaman sabır çektim ama baktım olacak gibi değil.Çok basit bir olayı bile o kadar abartarak yayınlıyorlar ki sanki Trabzonspor bu ülkenin takımı değil yada tam karşılarında duran düşmanları gibi lanse ediyorlar.Ve bu yüzden dolayı siz hemşerilerim ve taraftar kardeşlerimden siteyi takip edenleriniz varsa sizinde tepkinizi koymanızı istiyorum.

Renkdaş savunmayı yapan Hukukçumuz Levent bıçakçı.Onun yaptıgı savunmadan ne bekliyorsunuz.Asıl sadri şener Levent bıçakçı ile neden beraber çalıştı onu sorgulamak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

Uzun süredir haber konusunda takipçisi olduğum ensonhaber.com 'u artık ziyaret etmeme kararı aldım.Her defasında Trabzon ve trabzonspor düşmanlığı yapan bu site için yine her zaman sabır çektim ama baktım olacak gibi değil.Çok basit bir olayı bile o kadar abartarak yayınlıyorlar ki sanki Trabzonspor bu ülkenin takımı değil yada tam karşılarında duran düşmanları gibi lanse ediyorlar.Ve bu yüzden dolayı siz hemşerilerim ve taraftar kardeşlerimden siteyi takip edenleriniz varsa sizinde tepkinizi koymanızı istiyorum.

Haberde bir acayiplik yok.adamlar herkese giydiriyor takım ayırmadan.herşeyi medyaya yıkmayın.birazda yöneticilere kızalım.ben severek takip ediyorum.adamların fenere yazdıkları bugüne kadar kimsenin cesaret edemediği şeyler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Milliyet.com'un spor servisini de tavsiye etmiyorum. Fenerli yazarları uzay gökerman, ercan güven ve turgut çelik adında futbolun f'sinden anlamayan aziz yıldırım fanatikleri'nin şike süreci ile yazdıkları yazıları bir trabzonlu olarak görseydin eminim kusardın. Bütün diğer olaylarla ilgili yaptıkları yanlı yorumlar da cabası.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ŞİKAYETVAR.COM'DA DONANIMHABER:)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.