Şimdi Ara

Ensonhaber.com IPHONE 4S Manşeti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• yerimizi alalım

• Adam haklı beyler.
  • Yok böyle birşey
  • Ordaki Editör'ler benı Tanır.

Bu konuda Onlara hak Verdim Vallah :
  • Haklı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • haberin devamın da aralık ayın da 2bin tl olacağı yazıyor.. gereksiz bir haber olmuş..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jack Sniff

haberin devamın da aralık ayın da 2bin tl olacağı yazıyor.. gereksiz bir haber olmuş..

2 bin falan olmayacak.

2.499 olur minimum.

Galaxy S2 falan varken Türkiyeden garantili olarak iPhone 4s alan varsa ne diyim bizim de paramız ama sokağa atmıyorum en azından.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miex

quote:

Orijinalden alıntı: Jack Sniff

haberin devamın da aralık ayın da 2bin tl olacağı yazıyor.. gereksiz bir haber olmuş..

2 bin falan olmayacak.

2.499 olur minimum.

Galaxy S2 falan varken Türkiyeden garantili olarak iPhone 4s alan varsa ne diyim bizim de paramız ama sokağa atmıyorum en azından.

1900 tl ye kontratsız iphone 4 aldım 5-6 ay once.. 2500 tl olsa alırmıydım? almazdım.. benim için apsstore önemli aslında iphone 3gs bile işimi görürdü..
  • Buralar değerlenir
  • adamlar cok cok haklı
  • 5000 tl olsa bizim öküz millet gider yine alır. sonra gelirler çocuğumuz aç diye ağlarlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Dream

5000 tl olsa bizim öküz millet gider yine alır. sonra gelirler çocuğumuz aç diye ağlarlar

+12165431

Ayrıca benim için telefonun maksimum limiti 500 tl'dir.Telefon alırım,2-3 sene kullanırım daha sonra değişirim.2.500 TL azmı ulan

• Adamlar noktayı koymuş.
  • adamlar haklı nede olsa keriz çok ülkede
  • haklılar ancak buna rağmen yine çok satacak bizim milletimiz hava atmaya meraklı oldukça daha çok satar bu
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.