Şimdi Ara

Enseye Lazer Epilasyon Yaptırdım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
2
Favori
29.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok kısa zamanda şekilsiz uzuyordu. t-shirt ve sweat giyince kendimi kötü hissediyordum. Zırt pırt berbere gitmek yerine en sonunda lazer çözümüne başvurdum. Operasyon sırasında deli gibi acıtıyor ama kısa sürüyor Allah'tan. Yaptırmayı düşünen arkadaşların sorularını alabilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

4 seans satın aldım, 1 seansa gittim şimdi. Sadece ense değil, ense ve omuzlar ile sırtın en üst bölgesi. Ense 4 seans 260 TL, Omuz ve sırtın üst kısmı 4 seans 500 TL. Komple sırt yaptırsaydım 1100 TL fiyatı vardı. Yer Bursa-FSM, kaliteli bir yer.
    4 seansın sonunda bir daha hiç çıkmayacak. Ense bölgesini yaparken acayip acıtıyor. 1 seans 15-20 dk sürüyor.

Tek seansta bile kıl kalmadı ama ilerleyen günlerde tek tük çıkabiliyormuş. O yüzden birkaç seans yapıyorlar.

quote:

"4 seansın sonunda bir daha hiç çıkmayacak"

Güzel kandırmışlar seni :)

4 seansın sonunda görüşelim burada.
    SnapeChee kullanıcısına yanıt
    SnapeChee demiş ki;
    Mesajı Yerinde Gör
    quote:

Orijinalden alıntı: SnapeChee

Ense kısmına 8 seans gittim. Tüyleri inceltmekten başka bir işe yaramadı. Alexandrite ve diode lazeride denedim bu 8 seansın içinde. Fazla ümitlenmeyin. Lazerden sonra tüy dökülmesi normal. Tekrardan çıkıyor o yüzden direkt ümitlenmeyin. Ama size şunu söyleyeyim. Tertemiz yapacağına hiçbir şekilde ihtimal vermiyorum. Bu işler biraz para tuzağı yani.

Bana tek faydası tüylerin incelmesi ve biraz daha geç çıkması. Onun dışında hiç bir şekilde azalma olmadı. Tene ve tüye göre farklılık gösteriyor sanırım. Ama dediğim gibi aşırı ümitli girmeyin bu uygulamalara.
    Konu sahibi olarak uzun süreden sonra güncelleme yapayım. Evet, @SnapeChee 'nin dediği gibi sıfırlanır diye gitmeyin. İncelme oluyor ve uzun süre sonra çıkıyorlar.

Fakat ben şu yönden memnunum; Eskiden berberde tıraş olduktan 1 hafta sonra ensem yine tüy içinde kalırdı. Şimdi lazer uygulamasının ardından 3 ay sonra tüyler çıkıyor. Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterir, bendeki durum bu.

@LimitedEdition
  • İmza güzelmiş bana vermediler
  • ne kadar ödediniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lazer bir daha o bölgede kıl çıkmasını engelliyor mu?Yoksa belli bir süre sonra tekrar mı çıkıyor?

Sürekli bir söylenti var bu konuda merak ettim. Epilasyonu yapana sordunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen ben de kaç para ödediğinizi merak ettim.
  • Kaç seans gittin seans başı ücret ne kadar ve yer neresi acaba şehir ilçe

• Ben de ense, sırt ve ğöğüs bölgeme yaptırıcam biraz anlatır mısın kaç para kaç seans vs

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lazer epilasyon tecrübelerim
    17 yıl önce açıldı
    Göz Lazer ameliyatı
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 4 seans satın aldım, 1 seansa gittim şimdi. Sadece ense değil, ense ve omuzlar ile sırtın en üst bölgesi. Ense 4 seans 260 TL, Omuz ve sırtın üst kısmı 4 seans 500 TL. Komple sırt yaptırsaydım 1100 TL fiyatı vardı. Yer Bursa-FSM, kaliteli bir yer.
    4 seansın sonunda bir daha hiç çıkmayacak. Ense bölgesini yaparken acayip acıtıyor. 1 seans 15-20 dk sürüyor.

Tek seansta bile kıl kalmadı ama ilerleyen günlerde tek tük çıkabiliyormuş. O yüzden birkaç seans yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muten Roshi -- 11 Şubat 2018; 8:52:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Lazer bir daha o bölgede kıl çıkmasını engelliyor mu?Yoksa belli bir süre sonra tekrar mı çıkıyor?

Sürekli bir söylenti var bu konuda merak ettim. Epilasyonu yapana sordunuz mu?

3-5 seansta çıkmamasını engelleyecek bir uygulama değildir lazer epilasyon. Her çıktığında tekrar gitmelisiniz. Bölgede çıkacak olan kılların sadece geç çıkmasını sağlıyor.

Yani şöyle bir mantık yok.

1 seans yaptırayım kıllar daha çıkmasın. Böyle bir şey yok.

Şuan çoğu yer alexandrite lazer kullanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

4 seans satın aldım, 1 seansa gittim şimdi. Sadece ense değil, ense ve omuzlar ile sırtın en üst bölgesi. Ense 4 seans 260 TL, Omuz ve sırtın üst kısmı 4 seans 500 TL. Komple sırt yaptırsaydım 1100 TL fiyatı vardı. Yer Bursa-FSM, kaliteli bir yer.

quote:

"4 seansın sonunda bir daha hiç çıkmayacak"

Güzel kandırmışlar seni :)

4 seansın sonunda görüşelim burada.

• 4 seans çoktan bitmiş olmalı , sonucu merak ediyoruz :)

• quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    6 hafta hic tras etmiyorsun , gittiginde makine ile kisaltiyor ve uyguluyorlar.

sonuç ne hocam merak ediyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kafam Kasınıyor -- 15 Mayıs 2019; 22:27:9 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BUZ TROLÜ

Bu mesaj silindi.
    ben yaptırmadım fakat yaptıran tanıdığım var ve kişiden kişiye degistigini söylüyor. kendisinde tamamen bitti. babasi da yaptırmış, babasinin killari cok incelmis fakat tamamen bitmemiş.

• 5 seans gittim 4 u alexandrite idi son seansta baska cihaza gectiler kol bu sekilde hala

• diger kol buda.

• Muten Roshi kullanıcısına yanıt
    Hocam şuan ne alemde enseniz?

• Ben jiletle alıyorum

• bugün epilasyon yaptıran yarın ne yaptırır bilmiyorum
  • Ense kısmına 8 seans gittim. Tüyleri inceltmekten başka bir işe yaramadı. Alexandrite ve diode lazeride denedim bu 8 seansın içinde. Fazla ümitlenmeyin. Lazerden sonra tüy dökülmesi normal. Tekrardan çıkıyor o yüzden direkt ümitlenmeyin. Ama size şunu söyleyeyim. Tertemiz yapacağına hiçbir şekilde ihtimal vermiyorum. Bu işler biraz para tuzağı yani.

Bana tek faydası tüylerin incelmesi ve biraz daha geç çıkması. Onun dışında hiç bir şekilde azalma olmadı. Tene ve tüye göre farklılık gösteriyor sanırım. Ama dediğim gibi aşırı ümitli girmeyin bu uygulamalara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SnapeChee

Ense kısmına 8 seans gittim. Tüyleri inceltmekten başka bir işe yaramadı. Alexandrite ve diode lazeride denedim bu 8 seansın içinde. Fazla ümitlenmeyin. Lazerden sonra tüy dökülmesi normal. Tekrardan çıkıyor o yüzden direkt ümitlenmeyin. Ama size şunu söyleyeyim. Tertemiz yapacağına hiçbir şekilde ihtimal vermiyorum. Bu işler biraz para tuzağı yani.

Konu sahibi olarak uzun süreden sonra güncelleme yapayım. Evet, @SnapeChee 'nin dediği gibi sıfırlanır diye gitmeyin. İncelme oluyor ve uzun süre sonra çıkıyorlar.

Fakat ben şu yönden memnunum; Eskiden berberde tıraş olduktan 1 hafta sonra ensem yine tüy içinde kalırdı. Şimdi lazer uygulamasının ardından 3 ay sonra tüyler çıkıyor. Tabi bünyeden bünyeye farklılık gösterir, bendeki durum bu.

@LimitedEdition

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.